ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

ΒΡΟΥΤΣΗΣ: ΦΕΡΝΟΥΝ ΝΕΕΣ ΟΡΙΖΟΝΤΙΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ 6% ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

«ΑΦΗΣΑΝ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΕΠΩΔΥΝΕΣ ΚΑΙ ΑΔΙΚΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΕΘ»

05/09/2016
Τον υπουργό Εργασίας Γιώργο Κατρούγκαλο κατηγορεί ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιάννης Βρούτσης, για τις επερχόμενες, νέες περικοπές της τάξης του 6%, σε κύριες και συντάξεις χηρείας. Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση του, οι μειώσεις θα επηρεάσουν 265.000 συνταξιούχους.
«Με την ελπίδα να περάσει στα «ψιλά» ο υπουργός Εργασίας εξέδωσε παραμονές Δεκαπενταύγουστου εγκύκλιο για τη δεύτερη, μέσα σε ένα χρόνο μείωση των κύριων συντάξεων, μέσω της αύξησης των εισφορών του ΕΟΠΥΥ», τονίζει ο πρώην υπουργός Εργασίας. «Η μείωση αφορά 265.000 συνταξιούχους που λαμβάνουν επιπλέον σύνταξη χηρείας ή δεύτερη κύρια σύνταξη», σημειώνει ο κ. Βρούσης.

ΞΕΝΟΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ



ΠΗΓΗ :

                      Αθήνα 5 Σεπτεμβρίου 2016

                             ΔΕΛΤΙΟ    ΤΥΠΟΥ

Ιατρική γνώση και εμπειρία υψηλού επιπέδου «εξάγουν» Έλληνες γιατροί  ,με διακρίσεις στον τομέα τους , παρά την πρωτοφανή οικονομική κρίση που εδώ και έξι χρόνια ταλανίζει την χώρα μας.
Το γεγονός αυτό πιστοποιείται από τις ελληνικές διακρίσεις και  το ενδιαφέρον   που δείχνουν ξένοι επιστήμονες να εκπαιδευτούν στην χώρα μας από τους καταξιωμένους  στον τομέα τους  Έλληνες συναδέλφους τους .
   Μια  τέτοια περίπτωση  είναι και ο διαπρεπής χειρουργός Δρ Διαμαντής Θωμάς Διευθυντής χειρουργός στο MetropolitanHospital, εξειδικευμένος στην αντιμετώπιση των αιμορροΐδων.
Ο Δρ Θωμάς επιλέχτηκε να εκπαιδεύσει συναδέλφους του από την Νοτιοανατολική Ευρώπη, την Τουρκία, την Βόρεια Αφρική και την Ασία (Αραβικές χώρες), στην  τεχνική «Angiodin-Procto»για την αντιμετώπιση των αιμορροΐδων με υπερήχους τελευταίας τεχνολογίας.

Η επιλογή του Έλληνα επιστήμονα έγινε από τον δημιουργό της τεχνικής «Angiodin-Procto»  Γάλλο MICHELWAMBACH, ο οποίος εκτίμησε τα επιτυχή αποτελέσματα εκατοντάδων χειρουργικών επεμβάσεων του Δρ Διαμαντή Θωμά .
 Η πρώτη εκπαιδευτική σειρά θα λάβει χώρα στα μέσα Νοεμβρίου στο νοσοκομείοMetropolitanκαι θα συμμετάσχουν χειρουργοί από πέντε χειρουργοί από το  Qatar .