ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

- Αν κάθε Έλληνας καταφέρει μέσα στο 2014 να αγοράσει ελληνικά προϊόντα αξίας 1.000 ευρώ στην θέση ξένων προϊόντων που αγόρασε πέρυσι, τότε θα προστεθεί στην προβληματική ελληνική οικονομία το αστρονομικό ποσό των 12 δισεκατομμυρίων ευρώ.
- Ολόκληρο το περιβόητο ΕΣΠΑ που υποτίθεται ότι θα αναζωογονούσε τη χώρα, είναι 18 δισεκατομμύρια για τέσσερα χρόνια.
- Στροφή στο ελληνικό τρόφιμο, στο ελληνικό ποτό, στροφή στον Έλληνα παραγωγό. Και σιγά-σιγά, στροφή στο ελληνικό ρούχο και το ελληνικό παπούτσι.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΝΕΟΥ ΤΡΟΠΟΥ MHNIAIAΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗΣ ΦΟΡΟΥ ΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ-ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΟ 2014.

 


Σύμφωνα με το Νέο Φορολογικό Νομοσχέδιο,το οποίο αναφέρεται στις συντάξεις και τον νέο τρόπο υπολογισμού των μηνιαίων κρατήσεων φόρου, λόγω εφαρμογής του νέου Κώδικα Φορολογίας (Ν.4172/23-07-2013), προκύπτει ότι μέχρι σήμερα τα μερίσματα εφορολογούντο στην πηγή (Μετοχικό-Επικουρικό Ταμείο), με 5% έως 2.500 € και με 10% μέχρι 4.500 € ετησίως. Κατόπιν τα μερίσματα προστίθεντο με την κύρια σύνταξη, με ταυτόχρονη αύξηση του φορολογικού συντελεστού, με αποτέλεσμα να είναι αυξημένη η φορολογία,κατά την εκκαθάριση της Δήλωσης Φορολογίας. Με τον νέο το τρόπο στο τέλος του έτους, στην εκκαθάριση, ο φόρος θα είναι....>>