ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Βίντεο-ντοκουμέντο του Β’ΠΠ για το Ανατολικό Μέτωπο

ΠΗΓΗ : "     pentapostagma.gr    "

Ένα από τα καλύτερα οπτικά ντοκουμέντα για την ιστορία του Β’ΠΠμπορείτε να δείτε παρακάτω και το οποίο αφορά την μεγάλη σύγκρουση του έτους 1943 στο Ανατολικό Μέτωπο με τις σοβιετικές στρατιές, το οποίο έκρινε ολόκληρο τον πόλεμο…

Το 11ο Σύνταγμα Πεζικού προσέφερε ποσότητα τροφίμων

BK-3
 
ΠΗΓΗ : "    pentapostagma.gr      "
Το 11ο Σύνταγμα Πεζικού προσέφερε σήμερα Δευτέρα 23η Δεκεμβρίου 2013 ικανή ποσότητα τροφίμων για την κάλυψη των αναγκών του φιλανθρωπικού προγράμματος της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας« ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΟΥ ΠΤΩΧΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ » για τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ – ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

ΠΗΓΗ : pentapostagma.gr

Παραπλάνηση, η βασική στρατηγική
Η εμπειρία έχει αποδείξει ότι η απλούστερη μέθοδος εξασφάλισης της λειτουργίας ενός σιωπηλού όπλου και απόκτησης ελέγχου του κοινού είναι να το διατηρούν ασυντόνιστο και με άγνοια για τις βασικές αρχές του συστήματος από την μια, και συγχυσμένο, αποδιοργανωμένο, απογοητευμένο και διασπασμένο με πράγματα που δεν έχουν πραγματική σημασία, από την άλλη.
Αυτό επιτυγχάνεται ως εξής:

Χρηματοδοτούνται από την Al Qaeda για να συκοφαντούν την Ελλάδα!

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma.gr    "

 
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ ΓΙΑ “ΔΙΕΘΝΗ ΑΜΝΗΣΤΕΙΑ”
Η Διεθνής Αμνηστία που με κάθε ευκαιρία κατηγορεί την Ελλάδα ότι παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα παραδέχτηκε ότι συνεργάζεται με ΜΚΟ που έχει την έδρα της στην Ελβετία, και ιδρύθηκε από τον Καταριανό καθηγητή ιστορίας Abdul Rahman Bin Umair Al Nuaimi και πρόεδρο της Al Karama (το όνομα της ΜΚΟ), ο οποίος δεν είναι τίποτα περισσότερο από εταιρεία-βιτρίνα της Al Qaeda!
 

ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ – φόβοι για θερμό επεισόδιο.

ΠΗΓΗ :   "  pentapostagma.gr      "

 
Σε επιφυλακή έχει τεθεί ήδη το στράτευμα μετά τις εξελίξεις στην Τουρκία. Οι επιτελείς περιμένουν αύξηση της επιθετικότητας κατά την προσφιλή τακτική της τουρκίας να εξάγει τις εσωτερικές της κρίσεις (και εμείς να χάνουμε κανένα νησάκι που δεν το παίρνουμε ποτε πίσω για να βοηθάμε την “δημοκρατική οδό” της γείτονος).