ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Το 11ο Σύνταγμα Πεζικού προσέφερε ποσότητα τροφίμων

BK-3
 
ΠΗΓΗ : "    pentapostagma.gr      "
Το 11ο Σύνταγμα Πεζικού προσέφερε σήμερα Δευτέρα 23η Δεκεμβρίου 2013 ικανή ποσότητα τροφίμων για την κάλυψη των αναγκών του φιλανθρωπικού προγράμματος της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας« ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΟΥ ΠΤΩΧΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ » για τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
Οι Αξιωματικοί του Στρατού μας, ο Στρατιωτικός Ιερέας και τα στρατευμένα μας νιάτα στήριζαν και στηρίζουν το έργο της Τοπικής μας Εκκλησίας και μάλιστα σε καιρούς χαλεπούς όπου οι ανάγκες των αναξιοπαθούντων αυξάνονται ραγδαία και η Τοπική μας Εκκλησία καλείτε να ανταποκριθεί όλο και περισσότερο από όλες τις προηγούμενες φορές στο φιλανθρωπικό της έργο.
Ο Σεβ. Μητροπολίτης μας παρέλαβε ο ίδιος το περίσσευμα της αγάπης του Στρατού μας ευχαριστώντας εκ βάθους καρδίας τους έχοντας αυτήν την πρωτοβουλία.
Την ίδια ώρα κατέφθασαν αρωγοί στο Φιλανθρωπικό πρόγραμμα συγχωριανοί του Σεβ. Μητροπολίτου μας εκ του χωρίου Πάπαρι, προσφέροντας μισό τόνο μήλα και ποσότητα με πατάτες, καρποί της αρκαδικής γης οι οποίοι θα ανακουφίσουν τους συνανθρώπους μας αυτές τις Άγιες ημέρες.
Κλείνοντας το Σάββατο 19Δεκεμβρίου 2013, όπως κάνει επί πολλά έτη σχεδόν σε μηνιαία βάση και σε άλλα φιλανθρωπικά ενοριακά προγράμματα, η Οικογένεια του κ. Θεοδώρου Ασιούρα, προσέφερε προς το Φ. Πρόγραμμα « ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΟΥ ΠΤΩΧΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ » μεγάλη ποσότητα κατεψυγμένων τροφίμων- λαχανικών, όσπριων όπως και γλυκισμάτων για τις οικογένειες οι οποίες έχουν μικρά παιδιά.
Επικροτούμε τις ως άνω φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες και κινήσεις αγάπης των αδελφών μας και πιστεύουμε εκ βάθους καρδίας ότι τέτοια παραδείγματα είναι προς μίμηση και τέτοιες πρωτοβουλίες είναι ικανές να ανακουφίσουν και να δώσουν ζωή σ’ αυτούς που υποφέρουν.
Ευλογημένα Χριστούγεννα
με Υγεία
και κάθε καλό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου