ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ 2-9-2015

Γράφημα με τις προβολές σελίδας του Blogger
Προβολές σελίδων σήμερα
1.145
Προβολές σελίδων χτες
488
Προβολές σελίδων τον προηγούμενο μήνα
10.940
Πλήρες ιστορικό προβολών σελίδων
232.179
Απενεργοποίηση παρακολούθησης των προβολών σελίδας μου
Περισσότερα»

Πηγές επισκεψιμότητας

Στατιστικά αυτήν την στιγμή 3-9-2015 και ώρα 1.20 π.μ. 

Ο κόσμος δείχνει το ενδιαφέρον στο blog παρ΄ότι είναι ακόμη Καλοκαιρινή περίοδο διακοπών και ας μπήκαμε στο Φθινόπωρο. 

Σας ευχαριστώ όλους για την συχνή επίσκεψη στις αναρτήσεις του  blog 

Γιατί οι άνδρες κοιμούνται καλύτερα από τις γυναίκες;

ΠΗΓΗ : " Vita υγεία - διατροφή - ψυχολογία - fitness   "
Γιατί οι άνδρες κοιμούνται καλύτερα από τις γυναίκες;
Σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου του Surrey φαίνεται ότι σχεδόν η 1 στις 5 γυναίκες κοιμάται άσχημα 5 νύχτες την εβδομάδα, ενώ αυτό συμβαίνει μόνο στο 8% των ανδρών.
Αυτό γίνεται ακόμα πιο σημαντικό αν λάβουμε υπόψη μας ότι σύμφωνα με τους ειδικούς οι γυναίκες χρειάζονται περισσότερο ύπνο από ότι οι άνδρες, κατά μέσο όρο 20 λεπτά περισσότερα κάθε βράδυ, μεταξύ άλλων και επειδή στη διάρκεια της ημέρας χρησιμοποιούν το μυαλό τους περισσότερο από ότι οι άνδρες. Άλλωστε αυτή είναι η κύρια χρησιμότητα του ύπνου, ξεκουράζει το μυαλό και βοηθά τον εγκέφαλο να ταξινομήσει τις εμπειρίες και τις γνώσεις της προηγούμενης ημέρας.

Σεξ: Κάνει καλό και στην υγεία

ΠΗΓΗ: "  Vita υγεία - διατροφή - ψυχολογία - fitness   " 

SEX

Σεξ: Κάνει καλό και στην υγεία
Οι περισσότεροι δεν χρειαζόμαστε έρευνες για να πειστούμε ότι το σεξ μάς κάνει καλό! Μας αρέσει, μας φτιάχνει τη διάθεση και μας χαλαρώνει. Φαίνεται, όμως, ότι η ικανοποιητική ερωτική ζωή έχει και άλλα οφέλη για την υγεία μας. Αν και τα ερευνητικά δεδομένα δεν είναι και τόσο πλούσια -και για πολλές από τις ευεργετικές του ιδιότητες χρειάζεται να γίνουν πρόσθετες έρευνες-, ωστόσο κατά καιρούς βλέπουν το φως της δημοσιότητας ορισμένα ενδιαφέροντα στοιχεία για τα οφέλη της σεξουαλικής επαφής. 

ΚΑΝΟΝΕΣ ΥΓΕΙΑΣ

ΠΗΓΗ : "  Vita υγεία - διατροφή - ψυχολογία - fitness    " 
Οι νέοι κανόνες υγείας
Η Gwyneth Paltrow ακολουθεί κατά γράμμα τις συμβουλές του δρ. Lipman για να βοηθήσει το σώμα της να αποκαταστήσει τους φυσικούς του ρυθμούς, ενώ η σχεδιάστρια μόδας Donna Karan τον εμπιστεύεται απόλυτα χάρη στη βαθιά του αντίληψη για την ανθρώπινη ευεξία και την ολιστική αντιμετώπιση κάθε ανθρώπου ως ενός συνόλου σωματικών, εγκεφαλικών και ψυχικών λειτουργιών. Στο πρόσφατο βιβλίο του με τίτλο «The New Health Rules», ο αμερικανός γιατρός αποκαλύπτει μυστικά και δίνει συμβουλές υγείας που βασίζονται στον συγκερασμό της δυτικής ιατρικής με την κινεζική ιατρική, τη γιόγκα, τον διαλογισμό και τις εναλλακτικές μεθόδους. Σας παρουσιάζουμε τις πιο ενδιαφέρουσες.

ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΕΣ Κ.Λ.Π.

ΠΗΓΗ : "  Vita υγεία - διατροφή - ψυχολογία - fitness  " 

ΔΙΑΙΤΑ

 
Χάστε βάρος
Ξαναβρείτε τη φόρμα σας μετά τις διακοπές
Μετά από τις καλοκαιρινές διακοπές, οι περισσότεροι ετοιμάζεστε να βάλετε τη ζωή σας ξανά σε πρόγραμμα. Το ίδιο πρέπει να κάνετε και με τη διατροφή σας, ειδικά αν πήρατε επιπλέον κιλά την καλοκαιρινή περίοδο. Ακολουθήστε την ολιγοθερμιδική δίαιτα που σας προτείνουμε, η οποία περιέχει τροφές από όλες τις ομάδες τροφίμων προκειμένου να καλύπτει τις ανάγκες σας για όλα τα θρεπτικά συστατικά, ενώ παράλληλα σας εκπαιδεύει στην υιοθέτηση υγιεινού τρόπου διατροφής. Πριν ξεκινήσετε όμως, πρέπει να θυμηθείτε ότι τα κιλά που πήρατε δεν τα πήρατε σε μία εβδομάδα, οπότε δεν πρέπει να έχετε την απαίτηση να τα χάσετε σε ένα ανάλογο χρονικό διάστημα. Γνωρίζετε, άλλωστε, ήδη ότι το βάρος που χάνεται γρήγορα επανακτάται επίσης πολύ γρήγορα. 

ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΠΑΧΥΣΑΡΚΟΥΣ

Είμαι 35 ετών και είμαι παχύσαρκος. Ήμουν ανέκαθεν ένα παχουλό παιδί. Έχω κάνει πολλές προσπάθειες και παλιότερα να αδυνατίσω αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Τώρα όμως είμαι αποφασισμένος να τα χάσω. Τι με συμβουλεύετε;

PDF Εκτύπωση E-mail
paxusarkos-paxoulo-paidi-prospatheies-apotelesma-sumvouleueteΚαλησπέρα! Είμαι 35 ετών και είμαι παχύσαρκος. Σας μιλάω για 120 κιλά. Είμαι βέβαια πολύ ψηλός, έχω ύψος 1.88. Ήμουν ανέκαθεν ένα παχουλό παιδί. Έχω κάνει πολλές προσπάθειες και παλιότερα να αδυνατίσω αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Παίζει ρόλο και η ψυχολογία από ότι έχω καταλάβει. Τώρα όμως είμαι αποφασισμένος να τα χάσω. Τι με συμβουλεύετε;

Ποιες στάσεις προτιμούν άνδρες & γυναίκες (γραφήματα) - Έρευνα του Θ. Ασκητή

ΠΗΓΗ : "  http://www.onmed.gr  " 

03/09/2015 00:00Ποιες στάσεις προτιμούν άνδρες & γυναίκες (γραφήματα) - Έρευνα του Θ. Ασκητή
Έχουν σημασία οι στάσεις στο σεξ; Ίσως πρόκειται για ένα θέμα που έχει απασχολήσει και εσάς κάποια στιγμή, ωστόσο αποφεύγετε να το συζητήσετε, καθώς σας φέρνει σε αμηχανία!
Απάντηση έρχεται να δώσει μία έρευνα του Ινστιτούτου Ψυχικής και Σεξουαλικής Υγείας του δρ. Θάνου Ασκητή.
Στόχος της έρευνας ήταν να αποτυπωθούν οι προτιμήσεις των Ελλήνων στις σεξουαλικές στάσεις και να διαπιστωθεί αν οι άνδρες προτιμούν και νιώθουν άνετα στις ίδιες στάσεις με τις γυναίκες.
Στην έρευνα συμμετείχαν συνολικά 1.036 άτομα, με αναλογία 33% άνδρες και 67% γυναίκες.

Συγκρότηση Επιτροπής για τη Μελέτη Βιωσιμότητας των Μετοχικών Ταμείων-Ειδικών Λογαριασμών και Κλάδων...



Από το Υπουργείο Εθνικής ΄Αμυνας,συγκροτείται η Επιτροπή του θέματος,έργο της οποίας είναι η υποβολή Μελέτης για την Βιωσιμότητα των Μετοχικών Ταμείων και των Ειδικών Λογαριασμών- Κλάδων του ΥΠ.ΕΘ.Α.======>>

Συνταξιοδοτικό Δικαίωμα Ενήλικων Άγαμων Θυγατέρων-Νομικές Συμβουλές...


Γράφει η δικηγόρος Αθηνών, Αναστασία Μήλιου*

Με την 2793/2014 απόφαση του ΙΙΙ Τμήματος του Ελεγκτικού Συνεδρίου απορρίφθηκε έφεση κατά πράξης του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, σχετικά με τη μη μεταβίβαση σύνταξης του αποβιώσαντος πολεμικού συνταξιούχου στην ενήλικη άγαμη θυγατέρα του.

ΠΑΥΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΔΑΝΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΕΑΠΑΣΑ,ΛΟΓΩ ΕΝΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΤΕΑ...



Το Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α. με Επίσημη Ανακοίνωση του Ταμείου,γνωστοποιεί ότι σταματά η χορήγηση δανειων,λόγω ένταξής του από 01-09-2015 στο ΕΤΕΑ και όλες οι αιτήσεις που εκκρεμούν θα επιστραφούν στους δικαιούχους=======>> 

Γνώμες του Αγίου Παϊσίου, για τις εκλογές



Γνώμες του Αγίου Παϊσίου, για τις εκλογές
Γνώμες του Αγίου Παϊσίου, για τις εκλογές
Σε περίοδο εθνικών εκλογών πολλοί προσκυνηταί ερχόνταν και ρωτούσαν τον Γέροντα ποια ήταν η γνώμη του και ποιον εκείνος θεωρούσε άξιο για να ψηφίσουν.
Ο Γέροντας πάντα έλεγε:

Άγιος Μάμας

Τον Άγιο Μάμαντα,ευλαβούνται ιδιαιτέρως οι Κύπριοι αδελφοί μας,που διακρίνονται για την χριστιανική τους ευσέβεια.

Posted: 01 Sep 2015 10:30 PM PDT


Στη Βασιλεία του Χριστού κάθε ηλικία έχει να επιδείξει τους αντιπροσώπους της.