ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

30 μέρη όπου θα ήθελες πολύ να είσαι τώρα Αντί να κάθεσαι στο γραφείο...

30 μέρη όπου θα ήθελες πολύ να είσαι τώρα



30 μέρη όπου θα ήθελες πολύ να είσαι τώρα Αντί να κάθεσαι στο γραφείο... ΣΧΟΛΙΑ (39) 11085 30 μέρη όπου θα ήθελες πολύ να είσαι τώρα 1. Σ' αυτόν το βυθισμένο κήπο στη Νέα Ζηλανδία   2.

Eφημερίδα "Ἁπογευματινή" της Κωνσταντινούπολης....22-9-2014


Διαβάστε τη σημερινή έκδοση της εφημερίδας "ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ" της Ομογένειας της Κωνσταντινούπολης. Δήλωση του Οικομενικού Πατριάρχου "Καταδικάζομεν απεριφράστως..." Σελίδα 1 & 3 (για τις διώξεις που υφίστανται οι Χριστιανικοί πληθυσμοί στη Μέση Ανατολή).......>> Για ανάγνωση κλικ ΕΔΩ:

Μειώνονται οι κρατήσεις για μισθωτούς και συνταξιούχους...


Εκατομμύρια μισθωτοί και συνταξιούχοι που λαμβάνουν πάνω από 833 ευρώ το μήνα, θα δουν, από τον Ιανουάριο του 2015, τις κρατήσεις φόρου εισοδήματος να μειώνονται κατά 8 έως και 85 ευρώ το μήνα, λόγω των μειώσεων των συντελεστών φορολογίας εισοδήματος κατά 2 ποσοστιαίες μονάδες και της αύξησης του αφορολογήτου ορίου από τα 9.550 στα 11.500 ευρώ, που προβλέπονται στο πακέτο φοροελαφρύνσεων το οποίο σχεδιάζει να εντάξει η κυβέρνηση στον κρατικό προϋπολογισμό του επόμενου έτους.....>> 

Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α:Διευκρινίσεις για την εφαρμογή του άρθρου 220 του Ν.4281/2014...


Από το Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α. γνωρίζονται τα ακόλουθα:.....>>> Για να διαβάσετε τις διευκρινίσεις, κάντε κλικ ΕΔΩ:

Ανησυχία στους ενστόλους για τις επικουρικές και το εφάπαξ...


´Εντονη ανησυχία επικρατεί στους κόλπους των σωμάτων ασφαλείας και των στρατιωτικών, καθώς απομένουν περίπου 100 μέρες μέχρι το τέλος του χρόνου κι ακόμη δεν γνωρίζουν την τύχη των επικουρικών τους Ταμείων και των εφάπαξ τους.