ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019

«Οι ελληνικές μέθοδοι θεραπείας του σακχαρώδη διαβήτη προκαλούν μόνο σύγχυση».

«Οι ελληνικές μέθοδοι θεραπείας του σακχαρώδη διαβήτη προκαλούν μόνο σύγχυση». Διάσημος Γερμανός ενδοκρινολόγος έδωσε μια προσωπική συνέντευξη σε ελληνικό τηλεοπτικό κανάλι.

Δόκτορας Κλάους Φολίκερ (Klaus Volker) — Επικεφαλής του Κέντρου Ενδοκρινολογίας Tumorzentrum Eva Mayr-Stihl της Στουτγάρδης στην παγκοσμίως διάσημη κλινική της Στουτγάρδης.
Ο δρ. Κλάους Φολίκερ: «Στην Ελλάδα ο σακχαρώδης διαβήτης θεραπεύουν με ξεπερασμένα φάρμακα προηγούμενων γενεών, ως εκ τούτου, ο αριθμός των ασθενών αυξάνεται χρόνο με το χρόνο»
Πέρυσι, ο Κλάους Φολίκερ ήρθε στη Ελλάδα για να μελετήσει την εμπειρία δικών των Ελλήνων συναδέλφων. Αυτό που είδε στη Ελλάδα, με τα λόγια του, δεν ανταποκρίνεται στις εξηγήσεις. Στη χώρα μας, σύμφωνα με τον Κλάους, οικοδομούν ένα μπίζνες σε διαβητικούς, αντί να τους θεραπεύουν ...
Μετά από μεγάλες ομιλίες στη Γερμανία, ο Δρ. Κλάους Φολίκερ συμφώνησε να δώσει συνέντευξη σε ελληνικό τηλεοπτικό κανάλι. Τι δεν άρεσε στον διάσημο γιατρό στις ελληνικές μεθόδους θεραπείας του σακχαρώδη διαβήτη; Και γιατί ισχυρίζεται, ότι ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΔΙΑΒΗΤΙΚΟΥΣ "ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ";

Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας στον Αντιπεριφερειάρχη




Σήμερα 24-10-2019 αντιπροσωπεία του Δ/κού Συμβουλίου του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας αποτελούμενη από τους : κ. ΜΑΝΤΑ Μιχαήλ Πρόεδρο, κ. ΠΑΠΠΑ Γρηγόριο  Αντιπρόεδρο και κ. ΣΙΑΧΑΜΗ Ιωάννη Γεν. Γραμματέα επισκέφθηκαν τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας κ. Ιωάννη ΜΑΛΤΕΖΟ.

Αναφέρθηκαν στον Αντιπεριφερειάρχη τα ζητήματα που απασχολούν τον Σύνδεσμο Αποστράτων και ο ίδιος μα δήλωσε ότι θα σταθεί αρωγός σε κάθε δίκαιο αίτημα μας.

΄Εγινε διαλογική συζήτηση σε επίκαιρα θέματα του Νομού Αργολίδας και ειδικότερα του Συνδέσμου όπου στο εγγύς μέλλον και συγκεκριμένα στις 23-11-2019 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για τα 60 χρόνια λειτουργίας του και θα προσκληθούν όλες οι Αρχές του Νομού.

  Θα υπάρξει σχετική ανάρτηση για εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει ο Σύνδεσμος.

Γενικά η συζήτηση κύλησε επικοδομητικά για τον Σύνδεσμο.-