ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

Μείνατε από μπαταρία; Δείτε πως να το βάλετε μπροστά με μπαταρίες ΑΑ! Απίστευτο; VIDEO Jump Start a Car with AA Batteries


Το αυτοκίνητό σας «έμεινε» από μπαταρία στη μέση του πουθενά; Μην τρελένεστε! Παρακάτω θα σας δείξουμε μια απίστευτη πατέντα για...
481


Το αυτοκίνητό σας «έμεινε» από μπαταρία στη μέση του πουθενά; Μην τρελένεστε! Παρακάτω θα σας δείξουμε μια απίστευτη πατέντα για να πάρει μπρος το αμάξι σας, με μόλις 12 απλές, ΑΑ μπαταρίες!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

O δεκάλογος της σωστής καλοκαιρινής διατροφής

Το καλοκαίρι αποτελεί μια ξεχωριστή εποχή, κατά τη διάρκεια της οποίας βρίσκουμε συνήθως περισσότερες ευκαιρίες για χαλάρωση και ξεκούραση. Παράλληλα...

o-dekalogos-tis-sostis-kalokairinis-diatrofis
Το καλοκαίρι αποτελεί μια ξεχωριστή εποχή, κατά τη διάρκεια της οποίας βρίσκουμε συνήθως περισσότερες ευκαιρίες για χαλάρωση και ξεκούραση. Παράλληλα, η καθημερινότητά μεταβάλλεται σημαντικά, σε σύγκριση με τους χειμερινούς μήνες, αφού η έναρξη των σχολικών διακοπών –για όσους έχουν παιδιά-, οι εξορμήσεις για μπάνιο στη θάλασσα, οι συχνότερες βραδινές έξοδοι και γενικά ο περισσότερος χρόνος που περνάμε έξω, μας βγάζουν εκτός του συνηθισμένου προγράμματος.
Ωστόσο, αυτός δεν είναι λόγος για να «διαταράξουμε» και τις διατροφικές μας συνήθειες, ειδικότερα σε μια περίοδο που θέλουμε να αισθανόμαστε υγεία και ευεξία.

Σύκο: το φρούτο με τα 9 οφέλη για την υγεία μας


  Αν και στους πιο βόρειους λαούς, δεν είναι και τόσο… διάσημα, στη Μεσόγειο τα σύκα κάνουν θραύση και αποτελούν...
suko-to-frouto-me-ta-9-ofeli-gia-tin-ugeia-mas

 
Αν και στους πιο βόρειους λαούς, δεν είναι και τόσο… διάσημα, στη Μεσόγειο τα σύκα κάνουν θραύση και αποτελούν το σήμα κατατεθέν του καλοκαιριού, ενώ οι πραγματικοί λάτρεις τους, τα καταναλώνουν όλη τη χρονιά στην αποξηραμένη τους μορφή.

Πήρε μία γλάστρα, αλεύρι και μαγιά και ΧΩΡΙΣ καν ρεύμα έκανε το τέλειο ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ ψωμί! Απίστευτο;

Πήγατε εκδρομή και δεν πήρατε μαζί σας ηλεκτρικές συσκευές, γιατί είστε ευσυνείδητοι και θέλετε να προστατέψετε το περιβάλλον από κάποια...

psomi

Όλη η λίστα με τα μέτρα των 13 δις ευρώ

ΠΗΓΗ: " http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 

Όλη η λίστα με τα μέτρα των 13 δις ευρώ
ΟΧΙ’’, έ? Πόσα περισσότερα θα είχε το ‘’ΝΑΙ’’ ?
Ισως κάποια στιγμή γίνει αντιληπτό το θέμα. Αν και πού αμφιβάλλω…
Εσείς, ίσως τα διαβάσετε. Αυτοί που θα τα ψηφίσουν, ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ?????
Εγώ τα διάβασα, και είμαι πλέον σίγουρος, ότι η Δραχμή ήρθε πιο κοντά από ό τι υπολόγιζα. Όχι φέτος , πάντως, γιατί θα ‘’την βγάλουμε’’ και πάλι με αλχημείες και δανεικά.
    Σε 13 σελίδες και σε ένα κείμενο υπό τον τίτλο «Ελλάδα: Προαπαιτούμενες δράσεις» περιλαμβάνονται τα μέτρα, ύψους περίπου 13 δις ευρώ, που προτείνει η Ελλάδα στους θεσμούς για να επέλθει η συμφωνία με τους πιστωτές και να αποτραπεί το Grexit.
    Τα μέτρα περιλαμβάνουν αύξηση του ΦΠΑ για την εστίαση στο 23%, κατάργηση των εκπτώσεων στα μεγάλα τουριστικά νησιάαυξήσεις ασφαλιστικών εισφορών και κατάργηση ελαφρύνσεων και απαλλαγώντέρμα στις πρόωρες συνταξιοδοτήσειςαύξηση της έκτακτης εισφοράςαύξηση του φορολογικού συντελεστή των επιχειρήσεων στο 28% από το 26%προκαταβολή φόρου 100% για τις επιχειρήσειςαλλαγές στη ρύθμιση των 100 δόσεων καθώς και στο όριο του ακατάσχετου.
    Περιλαμβάνουν ακόμη νέο ενιαίο μισθολόγιο για το Δημόσιοαύξηση της φορολογίας και κατάργηση προνομίων για τους εφοπλιστές, φόρο στις τηλεοπτικές διαφημίσειςπροκήρυξη των τηλεοπτικών αδειώνμεταρρυθμίσεις για φοροδιαφυγή και καρτέλπεριουσιολόγιο και εκτεταμένες ιδιωτικοποιήσεις.
    Αναλυτικά, τα βασικά μέτρα που περιλαμβάνονται στα 10 κεφάλαια της ελληνικής πρότασης είναι τα εξής:
ΦΠΑ:
    *Στον συντελεστή 6% υπάγονται φάρμακα και βιβλία

Ο Τοτός και οι προτάσεις

Η δασκάλα του Τοτού ζήτησε απο τα παιδιά να γράψουν προτάσεις. Έτσι ο Τοτός που δεν ήξερε τι να γράψει σκεφτόταν και δεν του ερχόταν καμία ιδέα. Τότε άνοιξε το ραδιόφωνο κι άκουσε:
- Αντε χέσου. 
Το γραψε. Μετά ανοίγει την τηλεόραση που έλεγε:
- Είμαι ο Superman!

Το Λεξικό του Μηχανικού

Το Λεξικό του Μηχανικού

"Ολόκληρο το σκεπτικό θα πρέπει να εγκαταλειφθεί"
....Ο μόνος τύπος που καταλάβαινε την υπόθεση, παραιτήθηκε.

Χρόνης Μίσσιος: Η ζωή μας μια φορά μάς δίνεται...


Θέλω να μάθω για τον BizBiz και να ανοίξω νέες περιοχές σε όλο τον κόσμο
Ζητήστε πληροφορίες για το BizBiz ΠΡΙΝ διαβάσετε το άρθρο!!
 
chronis-missios-display














"Η ζωή μας μια φορά μάς δίνεται, άπαξ, που λένε, σα μια μοναδική ευκαιρία. Τουλάχιστον μ' αυτήν την αυτόνομη μορφή της δεν πρόκειται να ξαναυπάρξουμε ποτέ.
Και μείς τι την κάνουμε ρε, αντί να την ζήσουμε;

Τα μυστικά του νερού και η δράσις του στην ψυχή


Θέλω να μάθω για τον BizBiz και να ανοίξω νέες περιοχές σε όλο τον κόσμο
Ζητήστε πληροφορίες για το BizBiz ΠΡΙΝ διαβάσετε το άρθρο!!
hidden water messages copy
Το νερό ακούει, διαβάζει, αισθάνεται. Οι κρύσταλλοι είναι μία στερεά ουσία, της οποίας τα άτομα και τα μόρια εμφανίζουν μία δομημένη διάταξη. Κρυστάλλους συναντάμε στο χιόνι, στον χαλαζία και σε φυσικά ορυκτά όπως τα διαμάντια, το αλάτι κ.α.
Ειδικά οι κρύσταλλοι του χιονιού, επειδή σχηματοποιούνται κάτω υπό ωρισμένες συνθήκες, δεν ομοιάζουν μεταξύ των, όπως ακριβώς καί τα πρόσωπα των ανθρώπων. Οι κρύσταλλοι του νερού, είναι το πρόσωπό του.Το 1994, ο Ιάπωνας επιστήμων Δρ. Μασάρου Εμότο ξεκίνησε μια σειρά πειραμάτων, εμπνεόμενος από τις νιφάδες του χιονιού, που η κρυσταλλοδομή κάθε μιας είναι διαφορετική από την άλλη. Έτσι, άρχισε να καταψύχει δείγματα νερού και να τα φωτογραφίζει πριν προλάβουν να λιώσουν, με φωτογραφική μηχανή μεγάλης ταχύτητος, ενσωματωμένη σε μικροσκόπιο.