ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

18 2 2017 ΕΠΙΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΗΣΗ ΥΠΕΡ ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ


Ο χρήστης Ελληνική Αστυνομία - Hellenic Police
 έχει μεταφορτώσει το βίντεο 18 2 2017 ΕΠΙΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΗΣΗ ΥΠΕΡ ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
18 2 2017 ΕΠΙΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΗΣΗ ΥΠΕΡ ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΠΗΓΗ : Ελληνική Αστυνομία - Hellenic Police


Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜ.ΑΣΦ. ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΗΣΗ για τους ΄Ανδρες Σ.Α. - Ε.Σ. που έπεσαν υπέρ της Πατρίδας εν ώρα υπηρεσίας.



Επιμνημόσυνη δέηση για τους άνδρες των σωμάτων ασφαλείας του στρατού και της Αστυνομίας που έπεσαν υπέρ πατρίδας...την ώρα του καθήκοντος....



Η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του τόπου ήταν παρούσα στο κοιμητήριο Ναυπλίου όπου εψάλη η επιμνημόσυνη δέηση ....μια και σήμερα είναι Ψυχοσσάβατο....ο θεός να αναπαύσει τις ψυχές όλων....των ηρώων και των συγγενικών μας προσώπων που λείπουν πολύ από την ζωή μας.!!!!!!



Από τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ παραβρέθηκαν οι : κ. ΜΑΝΤΑΣ Μιχαήλ Πρόεδρος και ο κ. ΠΑΠΠΑΣ Γρηγόριος εκπρόσωπος της Π.Ο.Α,Σ.Α.

Φώτα πεζοδρομίου για τους χρήστες smartphones στην Ολλανδία .


Φώτα πεζοδρομίου για τους χρήστες smartphones στην Ολλανδία .


Αντί να τους κόβουν πρόστιμα, τους βάζουν φώτα για να ξεστραβωθούν!
Ζήτω οι….. Ευρωπαίοι !
    Ειδικά φώτα για την καθοδήγηση χρηστών smartphones, που περπατούν έχοντας το κεφάλι κατεβασμένο και τα μάτια προσηλωμένα στην οθόνη του κινητού τους, εγκαταστάθηκαν δοκιμαστικά σε πεζοδρόμιο- διάβαση πεζών σε ολλανδική πόλη, προκειμένου ο χρήστης να ενημερώνεται πότε μπορεί να περάσει με ασφάλεια τον δρόμο.