ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

Ερχεται χαράτσι στις τραπεζικές συναλλαγές

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ερχεται χαράτσι στις τραπεζικές συναλλαγές
Πόσο θα επιβαρυνθούν όλοι.
Εντάξει, με πρώτη ματιά φαίνεται μικρό το ποσοστό, ίσως και ασήμαντο.
Όμως, βάζουν το χέρι στην τσέπη μας, και μας κλέβουν, έστω και 1 λεπτό.
Όσο για αυτούς τους…. ‘’σοφούς’’ λωποδύτες, έ, ‘’Φασούλι το φασούλι γεμίζει το σακκούλι’’
    Παρά τις αντιδράσεις των δανειστών, ο φόρος στις τραπεζικές συναλλαγές έρχεται καθώς η κυβέρνηση προτιμά να προχωρήσει σε μια μικρή επιβάρυνση από κάποιο δυσβάσταχτο μέτρο.

Δε θα δοθεί παράταση για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων .

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 



Δε θα δοθεί παράταση για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων .
    Έκκληση στους φορολογούμενους να τακτοποιήσουν έγκαιρα τις φορολογικές τους εκκρεμότητες, απηύθυνε ο αναπληρωτήςυπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης, καθώς «δεν θα δοθεί καμία παράταση μετά την 30ή Ιουνίου για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων», όπως επισήμανε,
μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 FM».
    «Είπαμε για 30 Ιουνίου και δεν σκοπεύουμε να μπούμε σε μια λογική παρατάσεων» ξεκαθάρισε ο κ. Αλεξιάδης, μιλώντας στην εκπομπή "ΑΠΕριττα", διευκρινίζοντας ότι παράταση θα δοθεί μόνο για όποια μέρα υπάρχει πρόβλημα στο Taxis. «Αν μια μέρα δεν δουλέψει το Taxis θα δοθεί μια μέρα παράταση» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αλεξιάδης και απευθυνόμενος στους φορολογούμενους πρόσθεσε: «κάνω παράκληση να τρέξουν όλοι να λύσουν αυτή την εκκρεμότητα, άλλωστε πολλοί φορολογούμενοι το κάνουν ήδη διότι έχουν είτε επιστροφή φόρου, είτε μηδενικές φορολογικές δηλώσεις».

Μείωση επιτοκίων από την Εθνική Τράπεζα

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ

05/05/2016
Τη μείωση των επιτοκίων καταθέσεων ανακοίνωσε η Εθνική Τράπεζα, σε συνέχεια της απόφασης της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας για περικοπή του βασικού επιτοκίου του ευρώ κατά 5 μονάδες βάσης στο 0%.

ΣΕΤΕ: Η ΧΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

«ΣΤΗΝ ΚΟΨΗ ΤΟΥ ΞΥΡΑΦΙΟΥ»

05/05/2016
Στην «κόψη του ξυραφιού» κινείται η τουριστική σεζόν σύμφωνα με τον ΣΕΤΕ, η υπερφορολόγηση απειλεί τον κλάδο και δημιουργεί σοβαρά προβλήματα ανταγωνιστικότητας έναντι άλλων ξένων προορισμών.