ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 14 Μαΐου 2019

Προσκυνηματική Εκδρομή του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ν. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ στο " ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ "


Η προγραμματισμένη Προσκυνηματική Εκδρομή του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας που για πρώτη φορά πήρε την απόφαση για αυτήν την Εκδρομή πραγματοποιήθηκε με επιτυχία από 6 μέχρι 11 Μαίου 2019.

Η Προσκυνηματική αυτή  εκδρομή είχε πάρα πολλά απρόβλεπτα πλην όμως με την συμμετοχή του έμπειρου μέλους του Συνδέσμου  κ. ΤΖΑΒΕΛΑ Ιωάννη και του Προέδρου κ. ΜΑΝΤΑ Μιχαήλ ως συντονιστή και με την βοήθεια της Παναγίας όλα ξεπεράστηκαν. 

Στην αποστολή βοήθησαν και οι ομαδάρχες μέλη του Συνδέσμου κ. ΜΠΟΥΝΟΣ Κων/νος και κ. ΜΠΛΑΤΣΟΣ Νικόλαος. 

Ο δε έμπειρος πρώην Πρόεδρος της ΄Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων κ. ΜΠΟΥΝΟΣ Κων/νος διευθέτησε έναν θέμα που του παρουσιάστηκε έχοντας σε επικοινωνία τον Πρόεδρο κ. ΜΑΝΤΑ Μιχαήλ.

Στην αποστολή συμμετείχε και ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου κ. ΠΑΠΠΑΣ Γρηγόριος. 

Η επιτυχία της Προσκυνηματικής Εκδρομής δεν οφείλεται μόνο στους διοργανωτές και ομαδάρχες αλλά και όλους τους συμμετέχοντες οι οποίοι κατανόησαν τα ανακύψαντα προβλήματα και συνέβαλαν χωρίς να δυσανασχετούν καθότι δεν οφειλόταν στους διοργανωτές τους οποίους καταχειροκρότησαν και τους δόθηκαν συγχαρητήρια για την διοργάνωση.

Εκτός του προγράμματος υπήρξαν και σε άλλες Ι.Μ. για προσκυνήματα. 

Η επόμενη Προσκυνηματική Εκδρομή  όπως σας γνωστοποιήθηκε στην προηγούμενη ανάρτηση θα είναι μεικτή. Οι ιδέες και προτάσεις πολλές σε λίγο χρονικό διάστημα θα γίνει σχετική ανακοίνωση.

Όταν τελειώνει οποιαδήποτε Εκδρομή ξεκινάει η επόμενη.  

΄Εγινε προσπάθεια έτσι ώστε διαβάζοντας το πρόγραμμα να υπάρχουν  φωτογραφίες προκειμένου είναι ποιο κατανοητά αυτά που διαβάζεται για το ΄ΑΓΙΟ   ΟΡΟΣ  που όσοι έχουν πάει θα τα κατανοήσουν καλύτερα. 

 Κάθε Ορθόδοξος  ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ θα πρέπει τουλάχιστον να πάει μία φορά στο  ΑΓΙΟ    ΟΡΟΣ, μία φορά στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ  Κωνσταντινούπολη και μία φορά στους ΄Αγιους Τόπους

Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α :