ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Τρύπησε την μπαταρία του κινητού και να τα αποτελέσματα Poking a phone battery with a knife results in explosion

39
Likes
9
Πολλά έχουν δει τα μάτια μας αλλά αυτό είναι από εκείνα που έχουν ξεχωρίσει γιατί αφορά την συσκευή που χρησιμοποιούμε...
battery
Πολλά έχουν δει τα μάτια μας αλλά αυτό είναι από εκείνα που έχουν ξεχωρίσει γιατί αφορά την συσκευή που χρησιμοποιούμε πιο συχνά.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕΒ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

ΖΗΤΑΕΙ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΩΝ 2%23/05/2016

Προτάσεις για την ενθάρρυνση των παραγωγικών επενδύσεων κατέθεσε ο ΣΕΒ, ζητώντας μείωση των φορολογικών συντελεστών κατά 2% ετησίως τα επόμενα δέκα χρόνια.
Το κείμενο θα παρουσιαστεί το επόμενο διήμερο στο βιομηχανικό συνέδριο που διοργανώνει ο Σύνδεσμος σε ξενοδοχείο της Αθήνας, μαζί με έρευνα για τη συνεισφορά της βιομηχανίας στην ελληνική οικονομία σύμφωνα με την οποία η βιομηχανία καλύπτει το 90% των εξαγωγών προϊόντων και απασχολεί άμεσα ή έμμεσα 1.000.000 εργαζόμενους.
Οι θέσεις για τη διευκόλυνση των επενδύσεων περιλαμβάνουν προτάσεις για αλλαγές και άρση αντικινήτρων στις οποίες μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται:
- Μείωση φόρου για

Αναδρομικές μειώσεις 50% στα μερίσματα Δημοσίου

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Το ιστορικό φρούριο Παλαμήδι
Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog.ΕΑΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Σύνδρομο… ΕΚΑΣ με εξοντωτικές περικοπές χτυπά αυτή τη φορά τα συνταξιοδοτικά  μερίσματα 500.000 πολιτικών και στρατιωτικών συνταξιούχων, καθώς ο νέος τρόπος υπολογισμού των μερισμάτων τους κρύβει μειώσεις 50%, αντί 32%.

Το μέρισμα «εξαφανίζεται» με τις νέες διατάξεις του ασφαλιστικούνόμου. Σήμερα στο Δημόσιο το ανώτατο ποσό για υπαλλήλους του ενιαίου μισθολογίου είναι 281 ευρώ. Με τον επανυπολογισμό του θα πέσει στα 141 ευρώ.

Κατάθεση Ερώτησης ΑΝΔΡΙΑΝΟΥ Ιωάν.για το Νέο Υπολογισμό Σύνταξης Σωμάτων Ασφαλείας κ.λ.π.

Την 11-3-2016 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη  στην Δ.Α. Αργολίδας  του  Βουλευτή της Ν. Δημοκρατίας  κ. ΑΝΔΡΙΑΝΟΥ Ιωάννη στην Δ.Α. Αργολίδας.
΄Εγινε συνάντηση αντιπροσωπειών των Προεδρείων του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων  Ασφαλείας και της Ενώσεως Αστυνομικών  Υπαλλήλων Ν. Αργολίδας.


Αφού άκουσε τα προβλήματα των Αστυνομικών και των εν Αποστρατεία προέβη στις 19-5-2016  με την παρακάτω Ερώτηση στον αρμόδιο Υπουργό,  καθότι τα Οικονομικά  είναι κοινά και  έχουν σχέση των υπηρετούντων με τους  εν αποστρατεία.-

Το μυστικό για να έχεις πληρότητα ζωής


76-148-620x411eggrafi 336

«Στην Παλαιστίνη υπάρχουν δύο λίμνες, η λίμνη της Γαλιλαίας και η Νεκρά Θάλασσα.
Το κοινό χαρακτηριστικό τους είναι ότι δέχονται και οι δύο τα νερά του ποταμού Ιορδάνη.

Οι τρεις είδαν τον ίδιο άνθρωπο αλλά δεν έκαναν την ίδια σκέψη

7b967b77b109f035f463e859556f3b4c_L
Αββάς Δωρόθεος
«Συμβαίνει να στέκεται κανείς κάπου τη νύχτα και περνάνε από μπροστά του τρεις άνθρωποι.
Ο ένας βάζει στο νου του ότι στέκεται εκεί και περιμένει κάποιον για να πάη να πορνεύση. Ο άλλος τον θεωρεί κλέφτη και ο τρίτος σκέπτεται ότι έχει φωνάξει έναν φίλο του από το διπλανό σπίτι και τον περιμένει να κατεβή για να πάνε να προσευχηθούν.

Μεγάλη προσοχή: Αυτό το λάθος με το air condition του αυτοκινήτου το κάνουμε όλοι!

36
Likes
14
Το θερμόμετρο ανεβαίνει και οι περισσότεροι οδηγοί, αν όχι όλοι, αμέσως μόλις βάλουν μπρος τη μηχανή ενεργοποιούν και το air-condition...
CEB1CEB9CF81
Το θερμόμετρο ανεβαίνει και οι περισσότεροι οδηγοί, αν όχι όλοι, αμέσως μόλις βάλουν μπρος τη μηχανή ενεργοποιούν και το air-condition (A/C). Και όμως κάθε φορά που το κάνουμε αυτό βάζουμε την υγεία μας σε κίνδυνο.

BINTEO: Εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία των Ποντίων στο Ναύπλιο

Η κάθε πηγή με το δικό της τρόπο τίμησε την ημέρα αυτή με τις αναρτήσεις της.  
Η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας και ο Σύλλογος Ποντίων Αργολίδας "Παναγία Σουμελά" συνδιοργάνωσαν εκδηλώσεις μνήμης για την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, στο Ναύπλιο σήμερα Κυριακή 22 Μαϊου.