ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

Πριν φύγετε διακοπές, βάλτε ένα κέρμα στην κατάψυξη!


Πριν φύγετε διακοπές, βάλτε ένα κέρμα στην κατάψυξη!
Να είναι βαρύ, έτσι; Όχι κανένα λεπτό ή δίλεπτο…
    Υπάρχει λόγος που πρέπει να υπάρχει κέρμα στην κατάψυξη. Και μάλιστα σοβαρός.
    Αν φύγεις διακοπές και αφήσεις φαγώσιμα στην κατάψυξη θα πρέπει να είσαι σίγουρος πως κατά τη διάρκεια της απουσίας σου, δεν έγινε διακοπή ρεύματος. Γιατί αν γίνει διακοπή ρεύματος και μετά επανέλθει το ρεύμα, τα φαγώσιμα θα γίνουν επικίνδυνα για την υγεία σου. Γι’ αυτό λοιπόν, κάνουμε το κόλπο με το κέρμα.

Πες μου το χρώμα του αυτοκινήτου σου… να σου πω ποιος είσαι!


Πες μου το χρώμα του αυτοκινήτου σου… να σου πω ποιος είσαι!
    Mάθε τώρα τι «φανερώνει» για το χαρακτήρα σου το χρώμα του αυτοκινήτου που διάλεξες!
    Τι δείχνει το χρώμα του αυτοκινήτου σου για σένα!
    Όπως προκύπτει από έρευνες αναλυτών-ψυχιάτρων, το χρώμα του αυτοκινήτου εκφράζει έμμεσα μεγάλο ποσοστό της προσωπικότητας τουιδιοκτήτη του.
Πιο συγκεκριμένα:
* Το κόκκινο συμβολίζει νεανική και δυναμική προσωπικότητα, συνδυάζοντας παράλληλα επιθετική διάθεση, ακόμα και οργή.
* Το μαύρο εκφράζει φιλοδοξία, επιτυχία και μεγάλο ποσοστό κύρους.

Τι μπορεί να κατασχέσει η εφορία και τι όχι


Τι μπορεί να κατασχέσει η εφορία και τι όχι
    Νέο ρεκόρ κατασχέσεων κατέρριψε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδωντον Απρίλιο, οπότε και οι οφειλέτες που πιάστηκαν στο «δόκανο» των αναγκαστικών μέτρων είσπραξης έφθασαν τις 906.101, με αποτέλεσμα το σχετικό ποσοστό να ξεπερνά πλέον το 55% όσων έχουν χρέη στις εφορίες.
    Παρά τις πιέσεις που ασκεί η ΑΑΔΕ για τον περιορισμό του φαινομένου και την αύξηση των δημόσιων εσόδων, προκειμένου να στηριχθεί ο κρατικός προϋπολογισμός, κάθε μήνα το «ποτάμι» των απλήρωτων φόρων και προστίμων φουσκώνει επικίνδυνα.

Πρόγραμμα παροχής εκπτώσεων από τη ΔΕΗ

«ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ»

23/06/2017
Νέο πρόγραμμα παροχής εκπτώσεων για τα νοικοκυριά, τους επαγγελματίες και τις μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις υλοποιεί από τις 12 Ιουνίου 2017 η ΔΕΗ.

ΚΗΛΗ ΑΘΛΗΤΩΝ. ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ.

Αθήνα 22 Ιουνίου 2017



                              ΔΕΛΤΙΟ    ΤΥΠΟΥ
 Το Καλοκαίρι, σύμφωνα με τους γιατρούς, είναι η καλύτερη περίοδος  για την  αποκατάσταση της κήλης των αθλητών  καθώς οι περισσότεροι βρίσκονται εκτός αθλητικών υποχρεώσεων.
Το γεγονός ότι η περίοδος αποθεραπείας διαρκεί μόλις 4 με 6 εβδομάδες δίνει την  δυνατότητα σε κάθε αθλητή, που εχει πρόβλημα κήλης, να την αντιμετωπίσει χωρίς πίεση χρόνου.
«Πράγματι η καλοκαιρινή περίοδος προσφέρεται κυρίως για ποδοσφαιριστές και  μπασκετμπολίστες, χωρίς πίεση χρόνου, να αποκαταστήσουν την κήλη τους»αναφέρει ο  ΔρΔιαμαντής Θωμάς Διευθυντής χειρουργός στο MetropolitanHospital.

Αξίζει να τονιστεί ότι η κήλη, που αποτελεί το 2 με 5 % όλων των αθλητικών τραυματισμών, στο παρελθόν ανάγκασε σπουδαίους αθλητές να διακόψουν την καριέρα τους.

ΙΟΒΕ: ΕΩΣ ΚΑΙ 1,6 ΔΙΣ. ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΘ

ΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΡΕΥΝΑ

23/06/2017
Αύξηση του ΑΕΠ ως και κατά 1,6 δισεκ. ευρώ στο σύνολο της επόμενης δεκαετίας υπολογίζεται ότι προκύπτει από την παραχώρηση του 67% του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης στην κοινοπραξία Deutsche Invest, Belterra και Terminal Link.
Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με μελέτη του Ιδρύματος Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών (ΙΟΒΕ) το όφελος από την ιδιωτικοποίηση του ΟΛΘ θα κυμαίνεται σε 1,2 - 1,6 δισ. ευρώ, έως το 2026. Το συγκεκριμένο ποσό αντιστοιχεί σε εισόδημα 289 - 383 εκατ. ευρώ προς τους εργαζόμενους και έσοδα 470 - 605 εκατ. ευρώ για το κράτος.

Στίβεν Χόκινγκ: αρχίστε την κατασκευή βάσεων σε Σελήνη και Άρη


1211
vaseis-se-selini
Gene Cernan: ο τελευταίος άνθρωπος που περπάτησε στη Σελήνη τον Δεκέμβριο του 1972.
Ο διάσημος φυσικός Stephen Hawking κάλεσε τις μεγάλες χώρες του πλανήτη να επισπεύσουν τις αποστολές αστροναυτών και τη δημιουργία βάσεων στη Σελήνη και στον Άρη, προκειμένου να δώσουν στην ανθρωπότητα έναν ευρύτερο στόχο, αλλά και μια διέξοδο σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά στη Γη – κάτι καθόλου απίθανο, σύμφωνα με τον ίδιο.