ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 23 Ιουνίου 2019

Κάθε άνθρωπος έρχεται στην ζωή μας για να εκπληρώσει κάποιον σκοπό.

Κάθε άνθρωπος έρχεται στην ζωή μας για να εκπληρώσει κάποιον σκοπό.

22.7K
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Της Ανθής Κατερίνη.
Κάθε άνθρωπος έρχεται στην ζωή μας για να εκπληρώσει κάποιον σκοπό.
Κάποιοι θα σε ακολουθούν για χρόνια, ίσως να είναι στο πλάι σου σε όλη στην πορεία της ζωής σου γιατί εξελίσσεστε παράλληλα και ακόμη και αν είναι μακριά σου τους νιώθεις τόσο κοντά.


Άλλοι μπορεί να μείνουν λίγο πίσω ή ίσως μείνεις εσύ και χαθείτε στον δρόμο.
Έπειτα από λίγο όμως ίσως τους ξαναβρείς και αν ήταν φίλοι αληθινοί θα είναι σαν να μην χαθήκατε ποτέ. Άλλοι είναι προορισμένοι να σε συντροφεύσουν σε μία συγκεκριμένη περίοδο της ζωής σου. Τυχαίνει να εμφανίζονται από το πουθενά και να σου προσφέρουν ακριβώς εκείνο που χρειάζεσαι. Μπορεί να είναι μία βοήθεια.
Να σου θυμίσουν την αξία σου όταν την έχεις ξεχάσει, να σου δώσουν την απάντηση σε τόσα αναπάντητα ερωτήματα που έθεσες στον εαυτό σου. Μπορεί από την άλλη να αποτελέσουν εμπόδιο και δυσκολία και να σε παιδέψουν, να σε πληγώσουν.

ΝΑΥΠΛΙΟ. 23 Ιουνίου 2019 Ημέρα Τιμής των Αποστράτων.



Σήμερα 23 Ιουνίου 2018 Ημέρα των Αγίων Πάντων έχει καθιερωθεί ως Ημέρα Τιμής των Αποστράτων  ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ και στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ναυπλίου πραγματοποιήθηκε  δοξολογία, εκφώνηση της Ημερήσιας Διαταγής του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας.  

Στην συνέχεια  έγινε ομιλία από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας κ. ΜΑΝΤΑ Μιχαήλ.



Η σημερινή ημέρα είναι ΙΣΤΟΡΙΚΗ για τους Αποστράτους των Σωμάτων Ασφαλείας , αλλά και για τον θεσμό της Αστυνομίας.

Το Αστυνομικό Σώμα αποτελεί μία από τις κορυφαίες και θεμελιώδεις κρατικές λειτουργίες, βασικός παράγοντας της ειρηνικής κοινωνικής συνύπαρξης και της απρόσκοπτης εκ μέρους των πολιτών άσκησης των θεμελιωδών δικαιωμάτων τους

Η αδιάλειπτη και ομοιόμορφη δράση, η προσφορά, η άνευ όρων και ανταλλαγμάτων προσήλωση στο καθήκον, ακόμα και η θυσία, αποτελούν βασικά στοιχεία της Συλλογικής συνείδησης των Ελλήνων Αστυνομικών αλλά  και όλων των Αποστράτων όπου διετέλεσαν στο Σώμα.