ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΡΟΣΟΧΗ! Ψηφιακές "απαγωγές" στο Instagram: Κλέβουν φωτογραφίες παιδιών

ΠΗΓΗ : "  http://news247.gr   " 

Stop στη κατάθλιψη
Τα Φυσικά Ανθοϊάματα του Ζ-Gel. ηρεμούν σώμα και πνεύμα.100%Organic
www.fisiokinesis.gr
Ένα ανατριχιαστικό φαινόμενο έχει κάνει την εμφάνισή του στο Instagram. Χρήστες κλέβουν τις φωτογραφίες βρεφών και τις δημοσιεύουν ως δικές τους ή τις προσφέρουν για "υιοθεσία" (Pics)
Είστε γονιός και έχετε ξετρελαθεί με το μωρό σας που ολοένα μαθαίνει κάτι νέο ή με το ανήλικο παιδί σας που είναι η αδυναμία σας και ανεβάζετε φωτογραφίες στα κοινωνικά δίκτυα για να μοιραστείτε τη χαρά σας; Τότε αυτό το άρθρο σας ενδιαφέρει. Προσπαθήστε να μην παρασύρεστε από τη χαρά σας και ιδανικά να μην ανεβάζετε καμία φωτογραφία του μωρού σας στα κοινωνικά δίκτυα. Αν ωστόσο θέλετε τόσο πολύ να ανεβάσετε φτιάξτε πχ. στο Facebook "ιδιωτικούς" φακέλους που την πρόσβαση θα έχουν μόνο συγκεκριμένοι συγγενείς και φίλοι που θα επιλέξετε.

Μηχανή του Χρόνου: Αμερικανική εφημερίδα εκθειάζει την επανάσταση του 1821

ΠΗΓΗ : "  http://news247.gr   "

  Text
Το άρθρο έκπληξη σε αμερικανική εφημερίδα, που εκθείαζε την Ελληνική Επανάσταση. Η στήριξη που έμεινε στα λόγια
Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Providence Patriot» που κυκλοφόρησε στη Νέα Υόρκη στις 15 Αυγούστου του 1821, φιλοξενούσε ένα άρθρο έκπληξη για την ελληνική επανάσταση. Το όνομα του συγγραφέα δεν αναφερόταν, αλλά πηγή του άρθρου ήταν η εφημερίδα «Charleston Courier». Ο αρθρογράφος έγραφε με έντονο λυρισμό για τον δίκαιο αγώνα των επαναστατημένων κατά του «τουρκικού δεσποτισμού».

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ : Γιατί το λέμε έτσι. Η γλώσσα μας. Μπλέ φεγγάρι






Μειώστε τον κίνδυνο να αρρωστήσετε κατά 80%. Όχι κάπνισμα,όχι παχυσαρκία και λίγη σωματική άσκηση (όχι καθησιό)=ΥΓΕΊΑ


Όλοι ξέρουμε ότι ένας υγιεινός τρόπος ζωής είναι σημαντικός για την εμφάνιση μελλοντικών επιπτώσεων στην υγεία μας.

Σε ποιό βαθμό όμως μπορεί να επηρεάσει την υγεία μας και να μας προστατεύσει από μελλοντικές ασθένειες;
Τον Αύγουστο που μας πέρασε, στο Archives of Internal Medicine, δημοσιεύτηκε μελέτη που αφορούσε 23.153 άτομα ηλικίας από 35-65 ετών.

ΕΝΤΥΠΟ ΤΟΥ Υ.Δ.Τ. και ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αγαπητοί φίλοι όλοι οι μεγάλοι έχουμε την υποχρέωση να θυμίζουμε στα παιδιά τις βασικές αρχές του αναφερόμενου Υπουργείου ώστε να εστιάζουμε την προσοχή των παιδιών στις κινήσεις των. 
Το παρακάτω έντυπο έχει επισημάνει  τις κυριότερες συμβουλές.

Ιωάννης Καποδίστριας: Η Ελβετία ευγνωμονούσα, η Ελλάς δολοφονούσα…. Ιωάννης Καποδίστριας.Δολοφονία του Πρωθυπουργού Καποδίστρια

Πώς ο πρώτος κυβερνήτης του ελληνικού κράτους που εμείς δολοφονήσαμε, συνέβαλε στη δημιουργία του πιο δημοκρατικού, ειρηνικού και ανεπτυγμένου κράτους της γης

Ιωάννης Καποδίστριας:  Η Ελβετία ευγνωμονούσα, η Ελλάς δολοφονούσα…


1831. Η Ελλάδα έχει μόλις την προηγούμενη χρονιά γίνει κράτος, έπειτα από μια επανάσταση που είχε αρχίσει δέκα χρόνια πριν και που διήλθε μέσα από τεράστιες περιπέτειες, σχεδόν αποτυγχάνοντας. Τώρα, όμως, έχει, για πρώτη φορά στη σύγχρονη ιστορία της αποκτήσει σύνορα, διεθνή αναγνώριση και χτίζει τις πρώτες της δομές. Μέχρι που, μια μέρα σαν τη σημερινή, στις 27 Σεπτεμβρίου του 1831, με το παλαιό ημερολόγιο της εποχής, ο πρώτος κυβερνήτης της χώρας, ο Ιωάννης Καποδίστριας, πέφτει νεκρός από μία σφαίρα στο Ναύπλιο. Μια κακοδαιμονία που οι επιπτώσεις της φτάνουν, θα μπορούσε κανείς να πει, ακόμα μέχρι και σήμερα, ξεκινά για το νέο τόπο.

Στέλιος Μπούρας: «Μια μεσσηνιακή φωνή στη Wall Street Journal»


Τελευταία Ενημέρωση: 29/09/2014 19:03
Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΠΟΥΡΑΣ ΚΑΙ Η WALL STREET JOURNAL

Μια μεσσηνιακή φωνή  στην… καρδιά των ΗΠΑ

«Ο νομός μας θέλει έντονη προσπάθεια για να γίνει γνωστός στον κόσμο»

Του Αντώνη Πετρόγιαννη

Η εφημερίδα Wall Street Journal θεωρείται μία από τις πλέον έγκυρες φωνές. Υπάρχουν και ορισμένοι που τη θεωρούν... φωνή του αμερικάνικου καπιταλισμού και των συμφερόντων του.
Όπως και να έχει, όμως, όταν στο γραφείο της στην Αθήνα εργάζεται ένας δικός μας άνθρωπος από τα Αρφαρά, δεν είναι και λίγο.
Μπορεί η ζωή του δημοσιογράφου να είναι σε διαρκή αντιπαράθεση με το χρόνο και το ρολόι, όμως ο Στέλιος Μπούρας δε χάνει την ευκαιρία να βρεθεί στο γενέθλιο τόπο.
Πρόσφατα, μάλιστα, με την υπογραφή του, η εφημερίδα που εργάζεται παρουσίασε ένα άρθρο (σ.σ. σύντομα θα δει το φως της δημοσιότητας) για την κρίση στην Ελλάδα και το μέλλον των ελληνικών επιχειρήσεων, με ιδιαίτερη αναφορά στη Μεσσηνία.
Όπως μας έλεγε ο κ. Μπούρας στην τηλεφωνική συζήτηση που είχαμε, τα πράγματα αρχίζουν να βελτιώνονται, το οικονομικό κλίμα φαίνεται να αλλάζει, αλλά ακόμα  η οικονομία δεν έχει αποκτήσει την αυτοπεποίθηση που απαιτείται για να αντιστραφεί τελείως η... ρότα.
Μάλιστα, όπως θυμηθήκαμε, στο τέλος Ιουλίου είχε βρεθεί και πάλι στην Καλαμάτα, οπότε συναντήθηκε με το δήμαρχο Παν. Νίκα. Δοθείσης της ευκαιρίας η μεταξύ τους συζήτηση ήταν μακρά σε διάρκεια, και αφορούσε στην κατάσταση και τις προοπτικές της Καλαμάτας και της Μεσσηνίας, από οικονομικής-αναπτυξιακής πλευράς κυρίως, αλλά και αναφορικά με άλλες παραμέτρους.
Με τον Στέλιο, όπως προαναφέραμε, είχαμε μια σύντομη κουβέντα προχθές:

Ρήματα Ζωής: Η κατάκριση

Το περισσότερο συχνό αμάρτημα στους περισσοτέρους και μάλιστα στην εποχή μας.
ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ

Γράψτε εδώ το e-mail σας, για να λαμβάνετε το newsleter της Πεμπτουσίας. Εγγραφή



osios_ioannis_klimakos

Λαμπρός εορτασμός της Υψώσεως στην Μόσχα (ΦΩΤΟ)

ΠΗΓΕΣ : "  http://www.romfea.gr   " ΑΠΟ E-MAIL : ΣΩΤΗΡΙΟ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗ
Η φωτογραφία προφίλ του χρήστη ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ
smountzouris@gmail.com


2P
Του Αιμίλιου Πολυγένη
Με ιδιαίτερη μεγαλοπρέπεια εορτάστηκε η Ύψωση του Τιμίου Σταυρού στον Ιερό Ναό του Αγίου Κλήμη Επισκόπου Ρώμης στη Μόσχα.
Της πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ. Κύριλλος, συμπαραστατούμενος από τον Μητροπολίτη Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίωνα, τον πρώην Αμερικής και Καναδά Μητροπολίτη Ιωνά, τον Μητροπολίτη Ίστρας Αρσένιο, τον Μητροπολίτη Ιβάνοβο Ιωσήφ, τον Επίσκοπο Μπάλτι Μάρκελο, τον Επίσκοπο Σολτσενογκόρσκι Σέργιο, τον Επίσκοπος Ισχίμ Τύχωνα και κληρικούς του Πατριαρχείου.

ΤΙ ΛΕΝΕ ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma   " 

Posted: 
ΑΘΩΣ ΕΛΛΑΔΑ
Μόλις μας έστειλε ένας καλός φίλος όσα άκουσε από απλούς Μοναχούς στ’ Άγιον Όρος , όπου πήγε ως προσκυνητής .
*
-Η περιουσία και ο θησαυρός ημών των Ελλήνων Ορθοδόξων είναι πνευματική και όχι υλική.
Βλέπεις γύρω σου και παντού το κακό και διαμαρτύρεσαι! Πόσες μετάνοιες όμως έκανες για να καταλυθεί το κακό;
Καμία!
-ε τότε τί μιλάς;

10 αναπάντεχες σπιτικές θεραπείες για κάθε νόσο

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma    " 

Posted: Σεπτεμβρίου 29, 2014 at 8:26 πμ, Last Updated: 
lemonia
Την επόμενη φορά που θα έχετε πονοκέφαλο μην πάρετε παυσίπονο. Την επόμενη φορά που θα μυρίζει η ανάσα σας μην μασήσετε τσίχλες. Και την επόμενη φορά που έχετε λόξυγγα μη βάλετε κάποιον να σας τρομάξει. Υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να αντιμετωπίσετε όλα τα παραπάνω και άλλα τόσα, εκτός από τα παραπάνω.

Κήδεψαν στρατιωτικό σκύλο με στρατιωτικές τιμές (Φωτογραφίες)

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma     " 

Posted: Σεπτεμβρίου 29, 2014 at 8:00 πμ, Last Updated: 
43a4af155cb0970de38907cd3b8a8292_XL
Με στρατιωτικές τιμές, όπως του αξίζει, αποχαιρέτισε το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, τον στρατιωτικό σκύλο που ξεψύχησε.
Συγκεκριμένα, την προηγούμενη Πέμπτη στο Κοιμητήριο Στρατιωτικών Σκύλων του 747 Ειδικού Τάγματος Μηχανικού, πραγματοποιήθηκε η ταφή του Στρατιωτικού Σκύλου Έρευνας Διάσωσης Charlie (ΑΜ: S-0391) ο οποίος απεβίωσε από παθολογικά αίτια.
Κατά τη διάρκεια της ταφής, αναγνώσθηκε το βιογραφικό του συγκριμένου σκύλου που έχει ως εξής:

Ο Οκτώβριος που μας έρχεται θα είναι ο ψυχρότερος των τελευταίων ετών

ΠΗΓΗ: "  pentapostagma   " 

Posted: 
topio
Όλα τα προγνωστικά μας στοιχεία αλλά και τα προγνωστικά στοιχεία των μοντέλων πρόγνωσης καιρού, δείχνουν ότι… ο ερχόμενος Οκτώβριος, θα είναι ο ψυχρότερος των τελευταίων ετών στην Ευρώπη και γενικότερα στα Βαλκάνια και την Ελλάδα.