ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Κινούνται οι ΗΠΑ: Αεροπλανοφόρο άμεσα στον Κόλπο

ΠΗΓΗ : "    pentapostagma  " 

Posted: June 14, 2014 at 8:00 am, Last Updated: 
κινούνται-οι-ΗΠΑ-αεροπλανοφόρο-άμεσα-στον-κόλποΟι Ηνωμένες Πολιτείες ετοιμάζονται να αναλάβουν δράση πάλι στο Ιράκ για να αντιμετωπίσουν την επικίνδυνη τρομοκρατική οργάνωση ισλαμιστών, την ISIL, που απειλεί το Ιράκ με άμεση διάλυση και συνολικότερα την περιοχή της Μέσης Ανατολής σε βίαιη ανακατάταξη, χωρίς τον παραμικρό έλεγχο, με θανάσιμους κινδύνους για την ασφάλεια σε όλα τα επίπεδα.

Σκυλίτσα γέννησε δύο πράσινα κουτάβια!

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma   " 

Posted: June 13, 2014 at 11:27 pm, Last Updated: 
2D50E8DA8B1532BB7ABCD09463DC8568.jpg
Μία οικογένεια εκτροφέων κυνηγετικών σκύλων από την Ισπανία έμεινε έκπληκτη όταν μία σκυλίτσα τους έφερε στον κόσμο δύο κουτάβια με πράσινο χρώμα…
«Πίστευα ότι τα σκυλάκια ήταν βρώμικα και προσπάθησα να τα καθαρίσω, αλλά το χρώμα δεν έφευγε. Δεν πίστευα στα μάτια μου όταν τα πρωτοείδα», δήλωσε στην εφημερίδα The Local η 27χρονη Αίντα Βαγιελάδο Μολίνα από την Λαγκούνα ντε Ντουέρο.

“ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΥΧΗΣ: ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΕ ΜΕ…”

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma   " 

Posted: June 13, 2014 at 10:15 pm, Last Updated: 
Τὸ πρῶτο στάδιο τῆς εὐχῆςΌλη η τέχνη είναι αυτή ακριβώς. Είτε περπατάς είτε κάθεσαι, είτε στέκεσαι, είτε εργάζεσαι, είτε βρίσκεσαι στην εκκλησία, άσε τη προσευχή αυτή να γλιστρήσει από τα χείλη σου “Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησον με” με τη προσευχή αυτή στην καρδιά σου θα βρεις εσωτερική ειρήνη και γαλήνη σώματος και ψυχής ( Άγιος Σεραφείμ του Σάρωφ)

Η Κίνα σκίζει τα βουνά για να χτίσει πολυκατοικίες

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma    " 

Posted: June 13, 2014 at 8:00 pm, Last Updated: 
η-κίνα-σκίζει-τα-βουνά-για-να-χτίσει-πολυκατοικίες Το έχουμε καταλάβει ότι η Κίνα είναι μια περιβαλλοντική βόμβα στα θεμέλια της Υφηλίου. Ρυπαίνουν το φυσικό περιβάλλον και καταναλώνουν ανεξέλεγκτα άνθρακα και άλλους ορυκτούς πόρους, πρόσφατα απέκτησαν μαζικά αυτοκίνητα και στα εργοστάσιά τους οι κανονισμοί υγιεινής και ασφάλειας είναι τουλάχιστον χαλαροί αν όχι ανύπαρκτοι.

Διχοτόμηση του Αιγαίου δρομολογεί η Τουρκία

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma,    "

Posted: June 13, 2014 at 6:00 pm, Last Updated: 
διχοτόμηση-του-αιγαίου-δρομολογεί-η-ΤουρκίαΤι κρύβουν οι τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο; 
Η Άγκυρα επιχειρεί να ξεπεράσει την «κόκκινη γραμμή» και να θέσει νέα τετελεσμένα
Του Κώστα Χαρδαβέλλα
«Τρελάθηκε το κοντέρ» των τουρκικών προκλήσεων στο Αιγαίο το πρώτο εξάμηνο του 2014. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του υπουργείουΕθνικής Άμυνας, από τις αρχές Ιανουαρίου μέχρι σήμερα γίνονται κατά μέσο όρο τρεις παραβιάσεις ημερησίως από τούρκους σε αέρα και θάλασσα! Το ενδιαφέρον στοιχείο όμως δεν έγκειται τόσο στην αύξηση του αριθμού των παραβιάσεων, όσο σε δύο σημαντικές διαφοροποιήσεις στον τρόπο με τον οποίο εκδηλώνεται η τουρκική προκλητικότητα το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Φολέγανδρος: Ο μικρός παράδεισος του Αιγαίου

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma    " 

Posted: June 13, 2014 at 5:00 pm, Last Updated: 
φολέγανδρος-ο-μικρός-παράδεισος-του-αιγαίου Η Φολέγανδρος είναι ένα ανέγγιχτο κομμάτι της Ελλάδας με χαλαρή ατμόσφαιρα, φιλόξενο και με όμορφες παραλίες.
Αποτελεί την εναλλακτική πρόταση για όσους επιθυμούν ήρεμες διακοπές που συνδυάζουν αξιοθέατα, όμορφες παραλίες και αξιόλογη νυχτερινή ζωή. Στη Φολέγανδρο τα τρία μικρά χωριά, Καραβοστάση (το λιμάνι), Χώρα, Άνω Μεριά και η παραλία της Αγκάλης συνδέονται μεταξύ τους με ασφαλτοστρωμένους δρόμους. Η Χώρα είναι κλειστή στην κυκλοφορία των αυτοκινήτων και μοτοσικλετών και έχει ένα μοναδικό κέντρο με τρεις πλατείες στην σειρά. Μάλιστα, διαθέτει μια από τις πιο εντυπωσιακές θέες προς το Αιγαίο.

Ποσά που δικαιούνται τα στελέχη των Ε.Δ-Σ.Α. μετά την απόφαση του Σ.τ.Ε. (ΠΛΗΡΕΣ ΑΡΘΡΟ - ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ).



 ΣτΕ: ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ 2012 ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ 2014.

Το οικονομικό επιτελείο θα πρέπει να βρει τρόπο ώστε να εξοικονομήσει από τον Κρατικό Προϋπολογισμό 186.000.000 €, ποσό που αποτελεί τη συνολική δαπάνη των αυξήσεων και των αναδρομικών που δικαιούνται οι στρατιωτικοί - σώματα ασφαλείας για το διάστημα από τον Αύγουστο του 2012 μέχρι τον Δεκέμβριο του 2014, όπου και εφαρμόστηκαν οι μνημονιακές περικοπές. Σημειώνεται ότι οι αυξήσεις και τα αναδρομικά υπολογίζονται ετησίως σε 78.000.000 €. 
Στην πραγματικότητα οι βασικοί μισθοί των εν ενεργεία στρατιωτικών, αστυνομικών, πυροσβεστών και λιμενικών θα «δουν» αύξηση από 3% έως 25%, ενώ από 10% έως 37% θα αυξηθούν τα επιδόματά τους με την εφαρμογή της απόφασης. Συγκεκριμένα, οι βασικοί μισθοί των στρατιωτικών - σωμάτων ασφαλείας θα αυξηθούν κατά 8 έως 464 € το μήνα, ενώ η αύξηση που θα «δοθεί» στα επιδόματα θα κυμανθεί μεταξύ 3 και 178 ευρώ το μήνα. Μάλιστα, για να επανέλθουν οι συνολικές τους αποδοχές στα επίπεδα του Ιουλίου του 2012, θα πρέπει να αυξηθούν κατά 10% έως 30%. Για τους 19 μήνες των «κομμένων»------>>

ΑΛΕΞΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ:ΜΙΣΟ ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΩΝ Ε.Δ.-Σ.Α.(video)!


Το κράτος δεν έχει παρά να συμμορφωθεί με την Απόφαση της Ολομέλειας του Σ.τ.Ε.,που δικαίωσε τους Στρατιωτικούς-Αστυνομικούς,για τις αναδρομικές μειώσεις, δήλωσε σήμερα στον ραδιοφωνικό σταθμό Realfm 97,8,ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ.Αλέξης Μητρόπουλος.

ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΛΟΜΒΙΑ Μουντιάλ. ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ

 Και τώρα όλοι στις Τηλεοράσεις να βοηθήσουμε έστω και από μακριά ψυχικά την Ελληνική Ομάδα που κάποτε μας έκανε να πανηγυρίζουμε, ευχόμαστε καλή επιτυχία στην Ομάδα μας. 



Μουντιάλ 

Η φωτογραφία του Μουντιάλ που προκαλεί παγκόσμιο σοκ!

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma    " 

Posted: June 13, 2014 at 8:25 pm, Last Updated: 
Την ώρα που χιλιάδες Βραζιλιάνοι προσέρχονται στο γήπεδο για την πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Κροατία, χθες στο Σάο Πάολο, μέσα σε κάδους άνθρωποι αναζητούσαν τροφή στα σκουπίδια!

Ιερό νησί ανακηρύσσεται η Μήλος

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma,    " 

Posted: June 13, 2014 at 6:28 pm, Last Updated: 

milos-katakomves
Ιερό νησί ανακηρύσσεται η Μήλος, λόγω της ύπαρξης του μοναδικού πρωτοχριστιανικού μνημείου των Κατακομβών, το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Ιουνίου, με μια σειρά εκδηλώσεων που συνδιοργανώνουν η Ιερά Μητρόπολης της Σύρου και ο Δήμος Μήλου, τις οποίες θα τιμήσει με την παρουσία του ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος.

Η έναρξη θα γίνει το Σάββατο στις 10π.μ. με ημερίδα στο συνεδριακό κέντρο “Γεώργιος Ηλιόπουλος”, στην οποία θα γίνουν ομιλίες και αναλύσεις απο έγκριτους επιστήμονες σχετικά με την ανάδειξη της μεγάλης θρησκευτικής και αρχαιολογικής αξία των Κατακομβών της Μήλου, οι οποίες αποτελούν πόλο έλξης και ενδιαφέροντος, όχι μόνο χιλιάδων προσκυνητών ανά τον κόσμο, αλλά και της διεθνούς επιστημονικής κοινότητας.

4 απίθανοι τρόποι για να βελτιώσετε την λειτουργία του Ηλεκτρονικού σας υπολογιστή

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma   " 

Posted: June 13, 2014 at 3:00 pm, Last Updated: 
4-απίθανοι-τρόποι-για-να-βελτιώσετε-την-λειτουργία-του-ηλεκτρονικού-σας-υπολογιστήΑκολουθώντας τέσσερις απλές αλλά εξαιρετικά χρήσιμες οδηγίες, μπορείτε μόνοι σας να διατηρήσετε την.. ομαλή λειτουργία του υπολογιστή σας ή ακόμα και να τον βοηθήσετε να «τρέχει» πιο γρήγορα και να μην σας «κολλάει».
Δείτε ποιες είναι αυτές όπως δημοσιεύθηκαν στο flowmagazine.gr:
Αφαιρέστε το spyware

ΗΠΑ: Στις ακτές της Καλιφόρνια ρωσικά βομβαρδιστικά!

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma  " 

Posted: June 13, 2014 at 1:00 pm, Last Updated: 
ΗΠΑ-στις-ακτές-της-Καλιφόρνια-ρωσικά-βομβαρδιστικάΣε απόσταση μόλις 80 χιλιομέτρων (50 μίλια) από της ακτές της Καλιφόρνια στις ΗΠΑ βρέθηκαν ρωσικά βομβαρδιστικά τύπου Tu-95 Bear H, προκαλώντας όπως ήταν φυσικό συναγερμό στην αμερικανική αεράμυνα.
Η διέλευση έγινε όπως αποκαλύπτεται εντός της παρούσας εβδομάδας, συγκεκριμένα τη Δευτέρα το απόγευμα, ενώ συμμετείχαν σε εκπαιδευτικές δραστηριότητες στην περιοχή της Αλάσκας. Η επιβεβαίωση του περιστατικού έγινε από τη Διοίκηση Αεροδιαστημικής Άμυνας Βορείου Αμερικής (NORAD: North American Aerospace Defense Command).

Ειρηνευτικό σχέδιο παρουσίασε στον Πούτιν ο Ποροσένκο

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma    " 

Posted: June 13, 2014 at 11:00 am, Last Updated: 
ειρηνευτικό-σχέδιο-παρουσίασε-ο-πούτιν-στον-ποροσένκο Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ
Ειρηνευτικό σχέδιο για τις φιλορωσικές ανατολικές περιοχές παρουσίασε χθες ο πρόεδρος της Ουκρανίας Πέτρο Ποροσένκο στον ρώσο ομόλογό του, Βλαντίμιρ Πούτιν, αλλά διαμαρτυρήθηκε για μια εισβολή ρωσικών αρμάτων μάχης που είπε πως έγινε στην Ουκρανία κατά την πρώτη «ουσιαστική» συνάντησή τους.

Επειδή πολλοί αναγνώστες το εζήτησαν: Oι ευχές της Γονυκλισίας της Πεντηκοστής σε μετάφραση (δημοτική)…

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma   " 

Posted: June 13, 2014 at 10:02 am, Last Updated: 
Δείτε στα συνημμένα αρχεία (που είναι σε μορφή .pdf):

Η Πρώτη Ευχή.
Άχραντε, Αγιώτατε, Άναρχε, Ακατάληπτε, Αόρατε, Ανεξιχνίαστε, Αναλλοίωτε, Ανυπέρβλητε και Ανεξίκακε Κύριε στο αμέτρητο και άπειρο έλεός Σου. Έσυ είσαι αποκλειστικά ο Μοναδικός, που είσαι στον Εαυτό Σου η πηγή της αιώνιας ζωής. Είσαι Φως, που κατοικείς ανάμεσά μας, αλλά και κανένας δεν μπορεί να Σε προσεγγίσει (=απρόσιτος). Είσαι ο Δημιουργός του ουρανίου χώρου, της γης και της θαλάσσης και όλων, όσων δημιουργήθηκαν σ’ αυτούς τους χώρους. Εσύ ικανοποιείς σε όλους τα αιτήματά τους, προτού Σε παρακαλέσουν γι’ αυτά.

Εσένα λοιπόν παρακαλούμε, Δέσποτα Φιλάνθρωπε, τον Πατέρα του Κυρίου και Θεού και Σωτήρα μας Ιησού Χριστού, που για μας τους ανθρώπους, αλλά και για τη σωτηρία μας από την αμαρτία κατέβηκε από τον ουρανό και σαρκώθηκε με τη συνεργία του Αγίου Πνεύματος και της αειπαρθένου Μαρίας και ενδόξου Θεοτόκου. Ο Οποίος στα προηγούμενα χρόνια (=Παλαιάς Διαθήκης) εδίδασκε με τα λόγια των Πατριαρχών, Βασιλέων και Προφητών. Στα επόμενα χρόνια (=μετά τη Σάρκωσή Του), ενώ υπέδειξε όλες τις αλήθειες με τα έργα Του και αποδέχθηκε το εκούσιο και σωτήριο Πάθος Του, πρόσφερε σε μας τους ταπεινούς και αμαρτωλούς και αναξίους δούλους Του υπογραμμό, ώστε κλίνοντας τις κεφαλές και τα γόνατά μας, να προσφέρουμε δεήσεις για τη συγχώρηση των αμαρτιών μας και για τις από άγνοια παραβάσεις του λαού.

Ο Λοβέρδος προωθεί την πλήρη κατάργηση της καμπάνας από τις εκκλησίες!

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma     " 

Posted: June 13, 2014 at 9:31 am, Last Updated: 
ΚΑΜΠΑΝΕΣ1Δυναμικά ξεκινά το έργο του στο υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ο Ανδρέας Λοβέρδος. Με τα τζαμιά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη να βρίσκονται προ των πυλών, ξεκινά παράλληλα και η αποδόμηση των ορθόδοξων εκκλησιών…
Έτσι, γιατί τίποτα δεν γίνεται τυχαία. Και η Τρόικα μόνο τυχαία δεν επέλεξε τον συγκεκριμένο πολιτικό για το συγκεκριμένο πόστο.

Η νοερά Προσευχή είναι η βάση της τελειότητος

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma  " 

Posted: June 13, 2014 at 7:03 am, Last Updated: 

Η νοερά Προσευχή είναι η βάση της τελειότητος
Ένα θέμα πάντα επίκαιρο και πάντα φλέγον για κάθε συνειδητό χριστιανό. Η σημασία του και η αξία του είναι πράγματι ανυπολόγιστη για καθένα, που έστω και στοιχειωδώς αγωνίζεται να ζει κατά το θέλημα του Θεού.
Και όμως εμείς οι άνθρωποι οι αδύνατοι τι παθαίνουμε; Ένα τέτοιο καταπληκτικής δραστικότητος όπλο το αφήνουμε συχνά αναξιοποίητο ή το χρησιμοποιούμε λανθασμένα σε ώρες πολλές φορές κρίσιμες, που διακυβεύονται ύψιστα πνευματικά μας συμφέροντα.

Τό ἴδιο ἔγινε καί πρίν 50 χρόνια, ἀλλά τότε οἱ Ἁγιορείτες ἀντέδρασαν…

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma    " 

Posted: June 13, 2014 at 12:04 am, Last Updated: 
άγιος όροςἘν Ἱερᾷ Μονῇ Μεγίστης Λαύρας 19-5/1-6-2014
Κυριακή τῶν Ἁγίων Πατέρων.
Πολλές φορές σέ παρελθόντα φύλλα τοῦ ὀρθοδόξου τύπου, ἔχει ἐκφραστεῖ ἡ ἀγωνία γιά τήν ἀφωνία τοῦ Ἁγίου Ὄρους σέ ὅτι ἀφορά τήν προδοσία τῆς Πίστεως πού συντελείτε στίς ἠμέρες μας.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΙΜΑΝΤΙΚΗΣ ΑΓΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma    " 

Posted: June 12, 2014 at 11:52 pm, Last Updated: 
gay_pride_flag_by_rydena-d5rkg2pΤὸ παρακάτω κείμενο ἐστάλη στὸν Μακαριώτατο Ἀρχιεπίσκοπο Ἱερώνυμο ὡς ἔκφραση τῆς ποιμαντικῆς ἀγωνίας κληρικῶν ἐν ὄψει τῆς προγραμματισμένης γιὰ τὸ Σάββατο 14 Ἰουνίου 2014 παρέλασης ὑπερηφανείας τῶν ὁμοφυλοφίλων στὴν Ἀθήνα.
26 Μαΐου 2014
Πρὸς τὸν Μακαριώτατον Ἀρχιεπίσκοπον Ἀθηνῶν καὶ πάσης Ἑλλάδος
Κύριον κ. Ἱερώνυμον Πρόεδρον τῆς Ἱερᾶς Συνόδου τῆς Ἐκκλησίας τῆς Ἑλλάδος
Εἰς Ἀθήνας
Μακαριώτατε Πάτερ καὶ Δέσποτα,
Γνωρίζοντας καλὰ τὴν ἀγάπη σας γιὰ τὴν Ἐκκλησία τοῦ Χριστοῦ καὶ παράλληλα θλιβόμενοι ὡς μέλη τοῦ σώματός Του γιὰ ὅσα τεκταίνονται στὴν πολύπαθη πατρίδα μας, λάβαμε τὴν ἀπόφαση νὰ ἀπευθυνθοῦμε σὲ σᾶς ὡς πνευματικό μας πατέρα, θέτοντας ὑπ’ ὄψιν σας ἕνα ἰδιαιτέρως σοβαρὸ καὶ ἐπεῖγον ζήτημα.

‘Εξι Καρυάτιδες στο Βρετανικό Μουσείο αναζήτησαν την “αδελφή τους” [εικόνες]

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma   " 

Posted: June 12, 2014 at 10:00 pm, Last Updated: 
πρωτότυπη-διαμαρτυρία-για-την-επιστροφή-των-γλυπτών-του-ΠαρθενώναΠρωτότυπη διαμαρτυρία για την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα:
Μια πρωτότυπη και εντυπωσιακή διαμαρτυρία παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Βρετανικό μουσείο, καθώς, η διεθνούς φήμης σοπράνο, Σόνια Θεοδωρίδου, μαζί με έξι Ελληνίδες, ως άλλες Καρυάτιδες μπήκαν στον χώρο αναζητώντας την χαμένη αδελφή τους.

Γνωρίζω πόσο δύσκολα ὑποφέρεται ἡ συκοφαντία. Εἶναι λάσπη -μὰ λάσπη ἰαματική.

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma   " 

Posted: June 12, 2014 at 6:30 pm, Last Updated: 
chr, tubeΣᾶς συκοφάντησαν. Δὲν εἶστε ἔνοχος. Ὀφείλετε, ὡστόσο, νὰ ὑπομείνετε τὴ συκοφαντία μεγαλόψυχα. Καὶ ἡ ὑπομονὴ σας αὐτὴ θὰ εἶναι ὁ κανόνας, τὸ θεραπευτικὸ ἐπιτίμιο, γιὰ παράπτωμα ποὺ διαπράξατε καὶ γιὰ τὸ ὁποῖο εἶστε ἔνοχος. Μέσα στὴ συκοφαντία, ἑπομένως, εἶναι κρυμμένο τὸ ἔλεος τοῦ Θεοῦ…

Brazil: Are missiles deployed atop this tower?ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΤΑΡΑΤΣΕΣ ΤΟΥ RIO DE JANEIRO



ΠΗΓΗ : "   pentapostagma    " 

Posted: 
ΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΕ ΜΕΤΡΑ ΠΟΛΕΜΟΥ
Δ Πορφύρης/Π Σταφυλά
09-YDvILko
Οι κάτοικοι του Rio de Janeiro, και συγκεριμένα όσοι διαμένουν στην περιοχή του  Maracanã World Cup stadium, ξύπνησαν ενα πρωί και είδαν ότι βλήματα είχαν τοποθετηθεί στις οροφές των πολυκατοικιών. Όπως υποστηρίζουν οι ίδιοι, όχι μόνο βλήματα αλλά ολόκληρες στρατιωτικές βάσεις έχουν  εγκατασταθεί πάνω από τα σπίτια τους κατά τη διάρκεια της νύχτας. Το Πολεμικό Ναυτικό της Βραζιλίας  “τοποθέτησε συστήματα  επιτήρησης εναέριου χώρου και εξοπλισμό αεράμυνας” στην ταράτσα ενός 15 όροφου κτιρίου με 90 διαμερίσματα στο Tijuca , βόρεια του Rio, στα 600 μέτρα απόσταση από το στάδιο Maracanã. Δημιούργησαν αντιαεροπορική μονάδα για να υπερασπισθούν το Maracana.”

Η ΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΙΡΑΚ «ΑΝΑΒΕΙ» ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma    " 

Posted: 
Τουρκικό πρωτοσέλιδο
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Το μεγάλο «παιχνίδι» που παίζεται εδώ και τρία περίπου χρόνια στην Μέση Ανατολή με την έναρξη του συριακού εμφύλιου, έχει ένα και μοναδικό επίμαχο αντικείμενο και αυτό είναι τα πλούσια ενεργειακά κοιτάσματα της περιοχής. Η πρόσφατες εξελίξεις στο Ιράκ και η επέλαση των φανατικών μουσουλμάνων με τη κατάληψη της πόλης της Μοσούλης, δημιουργούν νέα δεδομένα τα οποία θα πρέπει να τα εξετάσουμε με πολύ προσοχή γιατί είναι πολύ πιθανό να επηρεάσουν και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, όσο και αν αυτό φαίνεται εξ αρχής παράδοξο.

ΑΝΕΚΔΟΤΑ - Κ.Λ.Π. - ΑΣΤΕΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ - ΤΑGS,

Ο πιγκουίνος

Ήταν δυο πιγκουίνοι και ψάρευαν ξαφνικά βλέπουν ένα άλλο πιγκουίνο να έρχεται και τους λέει:
- Κάνει κρύο εδώ!!!
Και του απαντάνε οι άλλοι δυο
- Εε τι θα ήθελες να κάνει; ζέστη;;!!!

ΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ..;

Πώς λένε οι τούρκοι το σουτιέν;
-Bυζί γκαράζ

Ο Γάλλος και ο Αμερικάνος .


Ένας Γάλλος τρώει ήσυχα-ήσυχα το δείπνο σε ένα εστιατόριο , όταν ένας τυπικός Αμερικάνος τουρίστας , μασώντας προκλητικά τσίχλα , έρχεται και κάθεται απροσκάλεστος δίπλα του . Ο Γάλλος τον αγνοεί και ο Αμερικάνος δυσαρεστημένος , ξεκινάει την παρακάτω κουβέντα . 

ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ : Ένας ξεχασμένος παράδεισος


ΠΗΓΗ : "  Versus Travel Newsletter

newsletter
@versus-travel.gr  " 

ΤΕΤΑΡΤΗ 18/06/2014 : …
  
Στα πλαίσια τόσο της διευκόλυνσής σας όσο και της συνεχούς ανανέωσης του προγράμματος
και του τρόπου παρουσίασης, αποφασίσαμε αυτό το καλοκαίρι :
-          οι συναντήσεις μας να ξεκινούν 19:45, έτσι ώστε να αποφεύγεται τυχόν ταλαιπωρία
από την επικείμενη ζέστη
-          οι παρουσιάσεις προορισμών να ενσωματώνουν θέματα του Πανεπιστημίου του Ταξιδιώτη,
έτσι ώστε να απεικονίζουν τους προορισμούς σε όλες τους τις πτυχές
-          κάποιες από τις βραδιές μας στον 6ο όροφο, να έχουν διαφορετικό χρώμα και  άρωμα
θερινής νύχτας ...  Το θέμα της βραδιάς θα διαμορφώνεται καθόλη τη διάρκεια της καλοκαιρινής
λειτουργίας και μετά από συζητήσεις μαζί σας.   

White Doe gives birth to 2 buck fawns..one brown and one white. Γεννετούργια...και μάλιστα δίδυμα!!




ΠΗΓΕΣ : Youtube,  ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ  smountzouris@gmail.com

Μαύρη τρύπα κατάπιε ολόκληρο γαλαξία: Σοκαρισμένοι οι ερευνητές. Γαλαξίας τρώει τον εαυτό του.Ίσως σας ενδιαφέρει!!

ΠΗΓΗ : "   http://www.apocalypsejohn.com/    " 

Ένας γαλαξίας - τέρας που χρονολογείται στα πρώτα 2.000.000.000 χρόνια του σύμπαντος έρχεται να συμπληρώσει ένα άγνωστο κεφάλαιο στην ιστορία της γαλαξιακής εξέλιξης. Στο κέντρο του βρίσκεται μία γιγάντια μαύρη τρύπα, η οποία κυριολεκτικά «ρουφάει» τον γαλαξία από μέσα.