ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

ΑΞΙΟΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ


ΑΞΙΟΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ
Ιωάννης Μ. Ασλανίδης Αντιστράτηγος ε.α.
           Νοιώθουμε την ανάγκη να εκφράσουμε δημόσια τα θερμά συγχαρητήρια των σκεπτομένων Ελλήνων, προς την Ελληνική Αστυνομία. Διότι!  μέσα σ’ αυτήν την απαξίωση, θεσμών και αξιών και παρά τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει, προσωπικά και επιχειρησιακά, έχει στο ενεργητικό τις πολυάριθμες επιτυχίες, πέραν το καλώς εννοούμενον καθήκον, που άμεσα επηρεάζουν θετικά το ηθικό, το φρόνημα και την ασφάλεια του Ελληνικού Λαού. Δεν φθάνει όμως αυτό, χρειάζονται στήριξη βοήθεια και συμπαράσταση στο έργο των. Η Ηγεσία της Αστυνομίας πολιτική και Στρατιωτική και η πολιτεία ακόμη, πρέπει να διασφαλίσουν τις προσπάθειες αυτής, κατά της βίας των περιθωριακών αλλοδαπών και Ελλήνων της κοινωνίας μας.  

Ξεκίνησε η εφαρμογή της συνθήκης Σένγκεν στην Κακαβιά, διαμαρτύρονται οι Αλβανοί !!



epiruspost.gr
    Στην αυστηρή εφαρμογή του Νόμου και της Συνθήκης Σένγκεν έχουν προχωρήσει τα τελευταία εικοσιτετράωρα οι Ελληνικές Αρχές στους μεθοριακούς σταθμούς της χώρας με την Αλβανία, ειδικά στην Κακαβιά που αποτελεί την βασική πύλη εισόδου.

Μια καθαρά ανδρική υπόθεση: Πότε να επισκεφθώ τον ουρολόγο μου


Μια καθαρά ανδρική υπόθεση: Πότε να επισκεφθώ τον ουρολόγο μου
Γράφει ο Ιωάννης Μπουζαλάς – Ανδρολόγος / Ουρολόγος χειρουργός – Διευθυντής Ουρολογικού Τμήματος Βιοκλινικής Αθηνών
    Καθώς οι άνδρες μεγαλώνουν, μερικά από τα πιο κοινά προβλήματα υγείας που αναπτύσσουν σχετίζονται με την ουροδόχο κύστη και τον προστάτη τους. Υπάρχουν μια σειρά από συμπτώματα που οι άνδρες μπορεί να εμφανίσουν και να μην καταλαβαίνουν τι σημαίνουν ή γιατί τους συμβαίνουν. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να είναι σε επιφυλακή για μερικές από τις πιο συχνές παθήσεις και να επισκέπτονται τον ουρολόγο τους. Πολλοί άνδρες συνεχίζουν να ζουν με τα συμπτώματα που μπορεί να υποκρύπτουν πιο σύνθετες αιτίες που απαιτούν θεραπεία.

Πλημμύρισε από γαλανόλευκες η ακριτική Ψέριμος - 4/11/2016


Πλημμύρισε από γαλανόλευκες η ακριτική Ψέριμος.
Μία  πρωτοβουλία του πρώην Αρχηγού ΓΕΣ στρατηγού Φραγκούλη Φράγκου
http://kalymnos-news.gr 
    Την περασμένη Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016 μοιράστηκαν σε όλους του μόνιμους κατοίκους της Ψερίμου γαλανόλευκες σημαίες.
    Η πρωτοβουλία ήταν του πρώην Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατούκαι μετέπειτα υπηρεσιακού Υπουργού Εθνικής Άμυνας στρατηγού Φραγκούλη Φράγκου.
    Το ερέθισμα ο στρατηγός το έλαβε, από την επίσκεψη τον περασμένο Αύγουστο στην Ψέριμο της Ευτυχίας Φράγκου, δημοσιογράφου.

ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΝ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ

09/11/2016
Αύξηση 20% κατέγραψαν τον Οκτώβριο τα αυτοκίνητα που κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά (καινούργια ή μεταχειρισμένα εξωτερικού), καθώς ανήλθαν στις 9.479 έναντι 7.897 που κυκλοφόρησαν τον αντίστοιχο μήνα του έτους 2015, σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ.

Ποια Ταμεία που χορηγούν εφάπαξ εντάσσονται στον ΕΤΕΑΕΠ (μέχρι τώρα ΕΤΕΑ)

ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ


Ποια Ταμεία που χορηγούν εφάπαξ εντάσσονται στον ΕΤΕΑΕΠ (μέχρι τώρα ΕΤΕΑ)

Σε Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης και Εφάπαξ Παροχών (Ε.Τ.Ε.Α.Ε.Π.) μετονομάζεται το Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης (Ε.Τ.Ε.Α.), σύμφωνα με εγκύκλιο που εξέδωσε ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης Τάσος Πετρόπουλος, κατ' εφαρμογή του νέου ασφαλιστικού νόμου.
Συγκεκριμένα, όπου στην κείμενη νομοθεσία αναφέρεται «Ε.Τ.Ε.Α.» νοείται, από την 1η.1.2017, «Ε.Τ.Ε.Α.Ε.Π.». Όπως αναφέρεται στην εγκύκλιο, στο Ε.Τ.Ε.Α.Ε.Π. εντάσσονται ταμεία, τομείς, κλάδοι και λογαριασμοί πρόνοιας που χορηγούν εφάπαξ παροχές.