ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016

Το δικό μου σχόλιο για την Ανάπλαση του κέντρου του Άργους (γράφει ο Δ. Σαλαπάτας)

argolida-h-anaplash-allazei-opsh-sto-argos-deite-fwtografies

του Δημήτριου Σαλαπάτα, Δικηγόρου
DSC_0345Εισαγωγικά για να μην παρεξηγηθώ, οφείλω να ομολογήσω ότι, με τον Δημήτρη Καμπόσο τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών, δεν έχω ιδιαίτερη κοινωνική σχέση. Λέμε, απλώς μια καλημέρα όταν «συναντηθούν» οι δρόμοι μας. Ούτε έχω κάποια επαγγελματική συνεργασία, ως δικηγόρος με τον Δήμο, όπως δεν είχα στο και στο παρελθόν με οποιαδήποτε δημοτική αρχή. Άλλωστε και ποτέ δεν είχα ζητήσει. Και φυσικά ούτε προσδοκώ να με προτείνει υποψήφιο σύμβουλο μελλοντικά, στο συνδυασμό του.

Εκταμιεύσεις 170 εκατ. ευρώ για να τρέξουν οι οδικοί άξονες

5
Likes
3
Τις πρώτες εκταμιεύσεις αποζημιώσεων συνολικού ύψους περίπου 170 εκατ. ευρώ θα λάβουν μεσούσης της θερινής περιόδου οι εργολάβοι, προκειμένου να...
DR42
Τις πρώτες εκταμιεύσεις αποζημιώσεων συνολικού ύψους περίπου 170 εκατ. ευρώ θα λάβουν μεσούσης της θερινής περιόδου οι εργολάβοι, προκειμένου να τρέξουν σε ολυμπιακούς ρυθμούς οι οδικοί άξονες και να προλάβουν τις ασφυκτικές προθεσμίες που θέλουν την παράδοση των έργων τον Μάρτιο του 2017.

Αναψυκτικά: Τι θα σας συμβεί λίγες μέρες αφότου τα σταματήσετε…

6
Likes
4
Για πολλούς ανθρώπους τα αναψυκτικά είναι ένα είδος εξάρτησης, όπως το κάπνισμα και το αλκοόλ. Αισθάνονται πολύ ωραία, όταν πίνουν...
diet-soda-2-666x399-1
Για πολλούς ανθρώπους τα αναψυκτικά είναι ένα είδος εξάρτησης, όπως το κάπνισμα και το αλκοόλ. Αισθάνονται πολύ ωραία, όταν πίνουν αναψυκτικά, αλλά όπως και κάθε άλλη κατάχρηση, έτσι και αυτή προκαλεί αλυσιδωτές επιπτώσεις στην υγεία τους.

Στις 18 Αυγούστου θα αναρτηθούν τα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ- Καταβολή σε πέντε δόσεις

5
Likes
3
Επτά εκατομμύρια ιδιοκτήτες ακινήτων θα βρεθούν αντιμέτωποι με τον ΕΝΦΙΑ σε λίγες ημέρες καθώς σύμφωνα με τη Γενική Γραμματεία Εσόδων...
akinita-735x459
Επτά εκατομμύρια ιδιοκτήτες ακινήτων θα βρεθούν αντιμέτωποι με τον ΕΝΦΙΑ σε λίγες ημέρες καθώς σύμφωνα με τη Γενική Γραμματεία Εσόδων την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 18 Αυγούστου θα αρχίσουν να αναρτώνται σταδιακά στους ατομικούς λογαριασμούς στο Taxisnet τα εκκαθαριστικά με τα ποσά του φόρου.

Ατομικισμός, ατομικότητα και συλλογικότητα


AddThis Sharing Buttons
205
Ζητήστε πληροφορίες για το Star Network Program της AiYellow ΠΡΙΝ διαβάσετε το άρθρο!!
Συλλογικότητα
 
Ο προβληματισμός γύρω από τις έννοιες της ατομικότητας και της συλλογικότητας είναι τόσο παλαιός, όσο και ο άνθρωπος, έχοντας απασχολήσει πληθώρα φιλοσόφων και λογίων με την πάροδο των χρόνων. Είναι δε τόσο έντονος επειδή εστιάζει στον πυρήνα της ύπαρξης του ατόμου ως σκεπτόμενου όντος, που αναζητεί την αλήθεια, αμφισβητεί, ερευνά, αναθεωρεί και διαλέγεται. Επίσης, ανάλογα με την εποχή και τις επικρατούσες κοινωνικοπολιτικές συνθήκες, ο συγκεκριμένος προβληματισμός επανέρχεται συχνά στο προσκήνιο για να πυροδοτήσει νέες κοινωνικές ζυμώσεις. Σε μια εποχή βαθύτατης οικονομικής, και όχι μόνο, κρίσης, όπως η τωρινή, δεν θα μπορούσε παρά να αποτελέσει επιτακτικό ζητούμενο ο επαναπροσδιορισμός των εννοιών και του ρόλου τους στο κοινωνικό γίγνεσθαι. 

Too late...

΄Ηταν ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι η Αννα και ο Πέτρος.
Δεν τσακώνονταν ποτέ, ήταν πάντα μαζί και οι γονείς τους χαίρονταν για αυτή τη σχέση.

Στο ΣτΕ οι συνταξιούχοι Δημοσίου για κύριες και επικουρικές

ΓΙΑ ΤΟ «ΨΑΛΙΔΙ»

10/08/2016
Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσέφυγε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτικών Συνταξιούχων (ΠΟΠΣ), η οποία εκπροσωπεί τους συνταξιούχους του Δημοσίου τομέα, κατά τριών υπουργικών αποφάσεων με τις οποίες αναπροσαρμόζονται οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις.

ΠΟΜΙΔΑ: ΈΡΧΟΝΤΑΙ ΝΕΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ

«ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΑΚΙΝΗΤΩΝ» Η ΧΩΡΑ

10/08/2016

Για δύο νέες επιβαρύνσεις που έρχονται για τους ιδιοκτήτες ακινήτων κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων.
Συγκεκριμένα η ΠΟΜΙΔΑ υποστηρίζει πως στην Ελλάδα πλέον δημιουργείται ένα «νεκροταφείο ακινήτων», όπου τίποτε δεν θα ενοικιάζεται και τίποτε δεν θα κληρονομείται.
«Εκτός από τα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ 2016 που προβλέπουν σημαντικές αυξήσεις για εκατοντάδες χιλιάδες ήδη βαρύτατα φορολογούμενους ιδιοκτήτες σε όλη τη χώρα, δύο νέες επιβαρύνσεις σε βάρος των ιδιοκτητών ακινήτων ετοιμάζει και το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, με το υπό σύνταξη νομοσχέδιο για τη ρύθμιση των αυθαίρετων κτισμάτων, οι οποίες, αν ευσταθούν όσα έχουν διαρρεύσει, απειλούν να μετατρέψουν τη χώρα σε απέραντο «νεκροταφείο ακινήτων», αναφέρει.