ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 10 Απριλίου 2016

Βίντεο με την εισβολή διαρρηκτών σε σπίτι την ώρα που το ζευγάρι κοιμάται Burglars raid a Bristol house while homeowner lies fast asleep upstairs


3
Likes
2
Την στιγμή που οι διαρρήκτες ερευνούν το σπίτι και κλέβουν ο,τι τους αρέσει κατέγραψε μια κάμερα ασφαλείας και μάλιστα...
aksalfdal2
aksalfdal2Την στιγμή που οι διαρρήκτες ερευνούν το σπίτι και κλέβουν ο,τι τους αρέσει κατέγραψε μια κάμερα ασφαλείας και μάλιστα την ώρα που το ζευγάρι βρισκόταν εκεί και κοιμόταν.

Μια πολύτιμη συμβουλή ζωής από έναν 24χρονο ετοιμοθάνατο άντρα.

19
Likes
10
Είναι εύκολο να πέσουμε στην παγίδα της καθημερινότητας. Έχουμε συνείδηση και λόγω του ισχυρού μυαλού μας, έχουμε την τάση να...
ΑΣΤΕΓΟΙ
Είναι εύκολο να πέσουμε στην παγίδα της καθημερινότητας. Έχουμε συνείδηση και λόγω του ισχυρού μυαλού μας, έχουμε την τάση να αξιοποιούμε αυτό το μοναδικό δώρο σε όλα τα λάθος μέρη. Όπως το να αγχωνόμαστε και να χάνουμε τον ύπνο μας για μικρής σημασίας πράγματα, που μας κρατούν ξύπνιους τα βράδια.

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ! Εάν κάνετε αυτά, καταστρέφετε σταθερά το συκώτι σας!

Με βάρος περίπου 1,3 κιλά, το ήπαρ (συκώτι) είναι το 2ο μεγαλύτερο όργανο του σώματος μετά το δέρμα. Το...

fgdfg-600x306
Με βάρος περίπου 1,3 κιλά, το ήπαρ (συκώτι) είναι το 2ο μεγαλύτερο όργανο του σώματος μετά το δέρμα.

ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ. ΔΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ…

ΠΗΓΗ : 

 
1194
 
11

νοσοκομειο εικονα παναγιας
Διαβάστε τι έγινε στη συνέχεια όπως μας τη διηγήθηκε γιατρός…
Μουσουλμάνος (λαθρο)μετανάστης σχετικά πρόσφατα μετέφερε τη γυναίκα του σε μαιευτήριο της Πάτρας για να γεννήσει. Δεν γνωρίζουμε αν ήταν δημόσιο μαιευτήριο ή κάποιο Κέντρο Υγείας της ευρύτερης περιοχής των Πατρών … (οι μετανάστες συνηθίζουν και πηγαίνουν σε Κέντρα Υγείας ακόμα και σε Αγροτικά Ιατρεία και δέχονται να ξεγεννήσουν τις γυναίκες τους ακόμα και γιατροί άσχετων ειδικοτήτων π.χ. οφθαλμίατροι!αρκεί να θεωρηθεί έκτακτο περιστατικό για να μην πληρώσουν τίποτα απολύτως)…..

Οι «Νύμφες»

Τετάρτη, 06 Απρίλιος 2016 12:12 Ελλάς

4
Ζητήστε πληροφορίες για το Star Network Program της AiYellow ΠΡΙΝ διαβάσετε το άρθρο!!
 Julius Schmid 1854-1935 Wood Nymphs in The Moonlight 1900
Οι Νύμφες ήσαν κατώτερες γυναικείες θεότητες, νεαρές στην ηλικία, που ζούσαν στην φύση. Ήσαν πανέμορφες, τραγουδούσαν και χόρευαν στα λιβάδια, τις πλαγιές και κοντά στις πηγές.

Φορολογική δήλωση: Τι πρόβλημα έχουν οι στρατιωτικοί

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Το ιστορικό φρούριο Παλαμήδι
Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog.ΕΑΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, 

Γράφει ο Γιάννης Αντωνιάδης

Με την έναρξη της εφαρμογής του taxis για την υποβολή δηλώσεων φυσικών προσώπων έτους 2015, διαπιστώσαμε ότι, δε συμπεριλαμβάνονται οι ανείσπρακτες δεδουλευμένες αποδοχές (βάσει των διατάξεων του ν.4307/2014) που εισπράχθηκαν το έτος 2015 στο άθροισμα των καθαρών ποσών από μισθούς (κωδικοί 301 & 302), αλλά αναγράφονται διακεκριμένα στον πίνακα μηνυμάτων με την ένδειξη: «Αναδρομικά αποδοχών εκτός συντάξεων που φορολογούνται στο έτος που ανάγονται (υποβάλλεται τροποποιητική δήλωση στα έτη που αφορούν)...

ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ στις ΕΔ: “Δεν λες κουβέντα”! Σιωπούν όλα τα κόμματα πρέπει να μιλήσουν οι Αρχηγοί

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Το ιστορικό φρούριο Παλαμήδι
Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog.

Από το βράδυ της περασμένης Δευτέρας υπάρχει μια “καταιγίδα” πληροφοριών αλλά και δηλώσεων που οδηγούν στο συμπέρασμα ότι στις Ένοπλες Δυνάμεις έρχονται νέες περικοπές και στο προσωπικό μείωση των αποδοχών του.
Το παράδοξο είναι ότι η “καταιγίδα” ξεκίνησε από την αξιωματική αντιπολίτευση! Η υπεύθυνη του τομέα Άμυνας Ντόρα Μπακογιάννη σε τηλεοπτική της συνέντευξη είπε με τρόπο κατηγορηματικό ότι η ΝΔ θα έκανε τις περικοπές των 350 εκατομμυρίων στο ΥΠΕΘΑ! Περικοπές που προς το παρόν δεν έχουν γίνει.

ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΧΑΡΑ αύξων αριθμός 12


ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΧΑΡΑ αύξων αριθμός 12
ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΤΕΥΧΟΣ
    Θέλοντας να ξυπνήσω τις αναμνήσεις και το παιδί που κρύβεται μέσα σε όλους, κάθε εβδομάδα, θα βάζω ένα τεύχος από την έκδοση ‘’ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΧΑΡΑ’’ ( ή ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ όπως τα λέγαμε πιτσιρικάδες ), από την προσωπική μου συλλογή, για να αναπολήσουν τις μέρες που τρέχαμε στο περίπτερο την ημέρα κυκλοφορίας του. Έκανε μόνο 3 δραχμές.
    Η ποιότητα του τεύχους, είναι ανάλογη του χρόνου και της καταστάσεως, αφού η αρχή τους έγινε την δεκαετία του ’50. ( 1954).
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Περικοπές στις ΕΔ: Οι Στρατιωτικοί, πάλι στο κρεβάτι του προκρούστη!

Περικοπές στις ΕΔ: Οι Στρατιωτικοί, πάλι στο κρεβάτι του προκρούστη!
Militaire.gr
Γράφει ο ΙΩΑΝΝΗΣ  ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ Οικονομολόγος Αξκός ε.α. Π.Ν.
    Επειδή τις τελευταίες 2 ημέρες, γίναμε κοινωνοί δηλώσεων, ειδήσεων & πληροφοριών , (που έως και τώρα που διαβάζετε αυτές τις γραμμές, δεν έχουν διαψευσθεί αρμοδίως), ας μου επιτραπεί να εκφράσω τις ταπεινές μου απόψεις, αναφορικά με τις δαπάνες  των Ε.Δ. και τις φήμες για το νέο μισθολόγιο των στελεχών των Ε.Δ. & Σ.Α.

«Σπάνε» τα 500ευρα σε καταστήματα .

«Σπάνε» τα 500ευρα σε καταστήματα .
Κάποια καταστήματα, όπως η ‘’ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ’’, δεν τα δέχονται, ακόμα και εάν η αξία των αγορών πλησιάζει τα 500 ευρώ !
    Ανύπαρκτες πλέον οι περιπτώσεις αλλαγής των χαρτονομισμάτων στα τραπεζικά γκισέ. Σε πρατήρια καυσίμων, καταστήματα ηλεκτρικών ειδών και... ΔΕΗ σπεύδουν οι πολίτες. Η προμήθεια, ο φόβος φορολόγησης και οι προθέσεις της ΕΚΤ.
    Στα καταστήματα αντί των τραπεζών σπεύδουν να "σπάσουν" τα χαρτονομίσματα των 500 ευρώ οι πολίτες, σύμφωνα με την Καθημερινή
    Τις τελευταίες ημέρες, η παρουσία στις τράπεζες περιορίστηκε και όπως επισημαίνουν υπάλληλοι από τα τραπεζικά καταστήματα, οι περιπτώσεις είναι πια λιγοστές ή ίσως και ανύπαρκτες. 

Οι 19 φθηνότεροι τουριστικοί προορισμοί στον κόσμο -Ανάμεσά τους ένα ελληνικό νησί .


Οι 19 φθηνότεροι τουριστικοί προορισμοί στον κόσμο -Ανάμεσά τους ένα ελληνικό νησί .
    Ποιος δεν θέλει να κάνει ένα ταξίδι σε μία ξένη χώρα; Οι οικονομικές συνθήκες όμως δεν επιτρέπουν στους πάντες να ζήσουν αυτό το όνειρο.
    Ισως αυτή η λίστα του Hoppa να βοηθήσει τους επίδοξους ταξιδιώτες, καθώς η ιστοσελίδα αεροπορικών μεταφορών «χαρτογράφησε» τους πιο οικονομικούς τουριστικούς προορισμούς στον κόσμο.

ΕΝΤΟΝΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΗ Κεφαλονιά στο επίκεντρο της Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού στη Λευκορωσία


09/04/2016
Μεγάλη επισκεψιμότητα και έντονο ενδιαφέρον από τους διεθνείς παράγοντες του Τουρισμού υπάρχει στο Εκθεσιακό Περίπτερο του Δήμου Κεφαλονιάς στη 19η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού στο Μίνσκ της Λευκορωσίας.

Νέοι και Εκκλησία: Φταίει κανείς;


neoi
Του Αρχιμ. Πορφυρίου,  Ηγουμένου Τιμίου Προδρόμου Βέροιας  - Romfea.gr


Πριν λίγο διάβασα ακόμα ένα άρθρο με θέμα που ενδιαφέρει πολλούς. Σεβαστός αγιορείτης γέροντας, μακαρίτης πλέον, αναλύει το θέμα: Νέοι και Εκκλησία.
Δηλαδή ποιός ή τί φταίει που οι νέοι δεν πάν στην Εκκλησία.
Δεν το πιστεύω ότι οι νέοι δεν παν στην Εκκλησία. Πάν και παραπάν. Αλλά οι νέοι έχουν κάποιες αξιώσεις και τις εκφράζουν πιό έντονα από όσους έπαθαν πλέον αρτηριοσκλήρυνση και κατάντησαν ωχαδερφιστές. Αλλά γιά αυτά άλλη φορά.

Τα 10 πλεονεκτηματα του διαβασματος εναντι του sex

01 . Μπορείτε πολύ εύκολα να βρείτε κάποιον να διαβάσετε μαζί.
02 . Αν κουραστείτε μπορείτε να σταματήσετε , να σημειώσετε που μείνατε και μετά να συνεχίσετε από εκεί που είχατε σταματήσει.
03 . Μπορείτε να τελειώσετε νωρίς χωρίς να έχετε αισθήματα ντροπής ή ενοχής.

Τα κλεφτρονια

Κάποτε ήταν δύο πολύ άτακτα κλεφτρόνια . Η μαμά τους δεν τα άντεχε άλλο και αποφάσισε να τα πάει στον παπά της εκκλησίας να τους μιλήσει.
Ο παπάς πήρε το μικρότερο αδελφό , του πρόσφερε καρέκλα και του έκανε την πρώτη ερώτηση : " Πού είναι ο Θεός ; ".

Ο καουμπόη

Σε ένα χωριό στην δύση, μπαίνει ένας καουμπόη σε ένα μπαρ, και λέει στον μπάρμαν:
- Βλέπεις αυτόν με τον το μαύρο καπέλο;
- Όλοι φοράνε μαύρα καπέλα! του απαντάει και ο μπάρμαν.
- Αυτόν με το μαύρο σακάκι; τον ρωτάει ξανά.

ΠΟΣ: Αναδρομικά Φορολογικών Δηλώσεων

Με αφορμή ερωτήσεις που δέχθηκε η Ομοσπονδία μας, αλλά και διαδικτυακά σχετικά δημοσιεύματα, που αφορούν στα αναδρομικά συντάξεων έτους 2014 και εμφανίσθηκαν στις πρόσφατες βεβαιώσεις έτους 2015, σας ενημερώνουμε ότι  στο άρθρο 1 της ΠΟΛ 1132/2015, που τροποποιεί την ΠΟΛ.1088/17.4.2015 (Β' 763) και αφορά στο θέμα των αναδρομικών, αναγράφεται σαφώς: «Για τις τροποποιητικές δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος που υποβάλλονται από μισθωτούς ή συνταξιούχους με αναδρομικά μισθών ή συντάξεων προηγουμένων ετών, αυτές θα παραλαμβάνονται χωρίς κυρώσεις μέχρι το τέλος του φορολογικού έτους στο οποίο εκδόθηκαν οι βεβαιώσεις αποδοχών ή συντάξεων.»...

ΠΟΙΜΑΝΤΟΡΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Κ.ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Διαβάστε στην εγκύκλιο, την αναφορά του Σεβασμιωτάτου Πειραιώς στις ἔγκυρες μαρτυρίες τῶν τριῶν μεγάλων ἐκκλησιαστικῶν ἀνδρῶν καί προσωπικοτήτων τῆς Ὀρθοδόξου Ἐκκλησίας μας (Αγίου Ιουστίνου Πόποβιτς,π.Φιλοθέου Ζερβάκου και π.Αθανασίου Μυτιληναίου" σχετικά μέ τό φλέγον θέμα τῆς μελλούσης «Ἁγίας καί Μεγάλης Συνόδου»,τις οποίες χαρακτηρίζει " ἱκανῶς διαφωτιστικές, γιά νά κατανοηθεῖ ἡ ἀγωνία διά τήν ἐπικείμενην Σύνοδον". Σημαντική παρέμβαση.Αξιόλογο κείμενο.Κρατήστε το στο αρχείο σας.

ΠΟΙΜΑΝΤΟΡΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Κ.ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

  Δευτέρα, Μαρ 21 2016


Ποιμαντορική Εγκύκλιος Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ.Σεραφείμ για την Κυριακή της Ορθοδοξίας
Τέκνα μου γαπητά καί περιπόθητα,
γιος Γρηγόριος Παλαμς, ρχιεπίσκοπος Θεσ/κης, κήρυξ τς κτίστου Θείας Χάριτος καί θεατής το κτίστου Φωτός, σέ μιλία[1] του στήν σημερινή Κυριακή τς ρθοδοξίας, τονίζει τι λλο πράγμα εναι « πίστις ες τόν Θεόν»καί λλο « πίστις τ Θε»˙ λλο πράγμα εναι τό νά λέμε «πιστεύω ες τόν Θεόν» καί λλο τό νά λέμε «πιστεύω τ Θε».Ποιά ραγε εναι διαφορά μεταξύ το «πιστεύω ες τόν Θεόν» καί το «πιστεύω τ Θε»;