ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή, 10 Απριλίου 2016

ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ στις ΕΔ: “Δεν λες κουβέντα”! Σιωπούν όλα τα κόμματα πρέπει να μιλήσουν οι Αρχηγοί

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Το ιστορικό φρούριο Παλαμήδι
Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog.

Από το βράδυ της περασμένης Δευτέρας υπάρχει μια “καταιγίδα” πληροφοριών αλλά και δηλώσεων που οδηγούν στο συμπέρασμα ότι στις Ένοπλες Δυνάμεις έρχονται νέες περικοπές και στο προσωπικό μείωση των αποδοχών του.
Το παράδοξο είναι ότι η “καταιγίδα” ξεκίνησε από την αξιωματική αντιπολίτευση! Η υπεύθυνη του τομέα Άμυνας Ντόρα Μπακογιάννη σε τηλεοπτική της συνέντευξη είπε με τρόπο κατηγορηματικό ότι η ΝΔ θα έκανε τις περικοπές των 350 εκατομμυρίων στο ΥΠΕΘΑ! Περικοπές που προς το παρόν δεν έχουν γίνει.
Την επόμενη μέρα το Militaire.gr  αποκάλυψε τη σύσκεψη που έγινε στο ΥΠΕΘΑμεταξύ στελεχών του υπουργείου Οικονομικών και επιτελών των οικονομικών υπηρεσιών των ΕΔ. Εκεί συζητήθηκαν επί της ουσίας νέες περικοπές!
Όλες αυτές τις ημέρες κανείς δεν έχει σχολιάσει,κανείς δεν έχει διαψεύσει ,ουδείς δεν έχει βγει να πει το παραμικρό για όσα ακούγονται ,λέγονται και γράφονται.

Δεύτερο παράδοξο; Μια ισχνή μειοψηφία στρατιωτικών που έχουν αναλάβει το ρόλο …αντιπολίτευσης στις Ενώσεις Στρατιωτικών βγήκαν............Διαβάστε περισσότερα

ΠΗΓΗ: " http://eaasargolida.blogspot.gr   " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου