ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 11 Απριλίου 2015

«Με διαβήτη το 10% του πληθυσμού στην Ελλάδα»


Σακχαρώδης διαβήτης διαγνώστηκε σε ποσοστό 11% ανθρώπων που έκαναν…μέτρηση σακχάρου στο πλαίσιο δράσης που διοργάνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων...
tromaktiko25

Δημοσίευση

Σακχαρώδης διαβήτης διαγνώστηκε σε ποσοστό 11% ανθρώπων που έκαναν…μέτρηση σακχάρου στο πλαίσιο δράσης που διοργάνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη (ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ) στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα υποβλήθηκαν σε δωρεάν μέτρηση σακχάρου 1350 άτομα εκ των οποίων 150 είχαν αυξημένες τιμές σακχάρου που κυμαίνονται από 160 έως και πάνω από 200 και δεν το γνώριζαν. Τα στοιχεία αυτά ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος τη ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ Χρήστος Δαραμήλας.

Ο τυφλός ζωγράφος: Δεν βλέπει, αλλά δημιουργεί εκπληκτικούς πίνακες [εικόνες]


Οι άλλοι στέκονται άφωνοι μπροστά στους πίνακές του και τους θαυμάζουν ακόμη περισσότερο όταν μαθαίνουν ποιος τους έφτιαξε. Εκείνος, δεν...
19

Δημοσίευση

Οι άλλοι στέκονται άφωνοι μπροστά στους πίνακές του και τους θαυμάζουν ακόμη περισσότερο όταν μαθαίνουν ποιος τους έφτιαξε. Εκείνος, δεν μπορεί να τους δει.
Ο Τζον Μπράμπλιτ είναι τυφλός τα τελευταία 12 χρόνια. Αλλά αυτό δεν τον κράτησε μακριά από την αγάπη του για τη ζωγραφική. Ο 42χρονος από το Ντέντον του Τέξας είναι επιληπτικός από τα 11 του και τα επόμενα 19 χρόνια έχανε σταδιακά την όρασή του. Μέχρι τα 30 του, ήταν εντελώς τυφλός.
Παρόλα αυτά, αποφάσισε ότι η κατάστασή του δεν θα σταθεί εμπόδιο στην αγάπη του για τη ζωγραφική. Ο Μπράμπλιτ δημιουργεί τους εντυπωσιακούς πίνακές του διά της αφής. Χρησιμοποιεί μία ειδική τεχνική, με χρώματα για ύφασμα, για να δημιουργήσει ένα περίγραμμα πριν αρχίσει να χρωματίζει τον πίνακα, με μπογιές που έχουν διαφορετική υφή ανάλογα με το χρώμα τους.

Ποιο είναι το σωστό βραδινό για να αδυνατίσεις; Τι πρέπει να αποφύγεις;

Γυρίζουμε στο σπίτι μετά από μια εξαντλητική μέρα στη δουλειά, κουρασμένες και πεινασμένες και το μόνο που θέλουμε είναι ένα...
kamwmata1_633_451

Δημοσίευση

Γυρίζουμε στο σπίτι μετά από μια εξαντλητική μέρα στη δουλειά, κουρασμένες και πεινασμένες και το μόνο που θέλουμε είναι ένα έτοιμο ζεστό φαγάκι και ένα αναπαυτικό στρωματάκι. Στην κουζίνα όμως δεν υπάρχει τίποτα να μας περιμένει και επειδή βαριόμαστε να μαγειρέψουμε, παραγγέλνουμε. Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί παχαίνουμε…
Η διαιτολόγος – διατροφολόγος, Ντορίνα Σιαλβέρα, μας εξηγεί τι κάνουμε λάθος, δινοντάς μας κάποιες χρήσιμες συμβουλές για να μην παχαίνουμε το βράδυ. Αν και εσύ δεν θέλεις να ξυπνάς με ένα κιλό συν από το βραδινό φαγητό, δεν έχεις παρά να τις ακολουθήσεις!
ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΚΙΛΑ

Θα πάθετε ΣΟΚ! ΔΕΙΤΕ τι προκαλούν τα πατατάκια!!!

Οι περισσότεροι, ενδίδουν, δυστυχώς στον πειρασμό της κατανάλωσης μίας σακούλας με πατατάκια αγνοώντας τις προειδοποιήσεις των επαγγελματιών υγείας σχετικά με...
tsips-23442-2yt228qho8ydo2xxbpwpvk

Δημοσίευση

Οι περισσότεροι, ενδίδουν, δυστυχώς στον πειρασμό της κατανάλωσης μίας σακούλας με πατατάκια αγνοώντας τις προειδοποιήσεις των επαγγελματιών υγείας σχετικά με τους κινδύνους που ελλοχεύουν.
Παρακάτω θα διαβάσετε μερικά σοκαριστικά στοιχεία για τα πατατάκια:
– Τα πατατάκια παρασκευάζονται με τέτοιο τρόπο ώστε να προκαλούν εθισμό
Όλοι μας, σχεδόν, έχουμε βρεθεί στην εξής άβολη κατάσταση: παρευρισκόμαστε σε μία συγκέντρωση και καταλήγουμε να καταβροχθίζουμε πολύ μεγάλες ποσότητες ανθυγιεινών τροφών

ΡΑΝΤΕΒΟΥ.

Λέει ο Πόντιος στην αγαπημένη του:
- Μωρό μου, έλα το βράδυ κατά τις 9 στο σπίτι. Δεν θα είναι κανείς!

Μπαίνει κάποιος σε ένα μπαρ και βλέπει έναν παλιό του φίλο να κάθεται ολομόναχος

Τον πλησιάζει λοιπόν: 
- "Τι έχεις, βρε Μανώλη; Φαίνεσαι χάλια!" 
- "Τι να `χω; Τον περασμένο Μάρτιο πέθανε η μάνα μου και μου άφησε 1.000.000 δρχ." 

ΓΡΗΓΟΡΟΙ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ

Ήταν τρεις μικροί και αποφάσισε ο καθένας να πει στους φίλους του για το πόσο γρήγορο μπαμπά έχει. Αρχίζει ο πρώτος και λέει στους άλλους δύο:
- Εμένα ο πατέρας μου για να φανταστείτε πόσο γρήγορος είναι κλειδώνει το αυτοκίνητο και μετά βγαίνει έξω! 

Μια αιγυπτιακή γραφή για την ελληνικότητα της Μακεδονίας


Θέλω να μάθω για τον BizBiz και να ανοίξω νέες περιοχές σε όλο τον κόσμο
297
Ζητήστε πληροφορίες για το BizBiz ΠΡΙΝ διαβάσετε το άρθρο!!
ΜΑΡΤΗΣ
Η ταυτότητα των Μακεδόνων ως Ελλήνων, πλην των γνωστών αδιάψευστων ιστορικών στοιχείων (επιγραφές, ευρήματα αρχαιολογικών χώρων, κείμενα αρχαίων ιστορικών Ελλήνων, Εβραίων, Ρωμαίων κτλ) επιβεβαιώνεται και από μία επιγραφή του 267 π.Χ. (φωτογραφία της οποίας μου έστειλε ο κ. Σταύρος Χατζής, Συνταξιούχος Αστυνομικός, που παρακολουθεί το θέμα της Μακεδονίας) η οποία βρέθηκε στην Αίγυπτο και αναφέρεται σε αθλητικούς αγώνες, που έγιναν στα δωδέκατα βασιλικά γενέθλια.

Δον Χουάν, Ένας Πολεμιστής Φιλόσοφος


Θέλω να μάθω για τον BizBiz και να ανοίξω νέες περιοχές σε όλο τον κόσμο
203
Ζητήστε πληροφορίες για το BizBiz ΠΡΙΝ διαβάσετε το άρθρο!!
Δον Χουάν
 
  • Ο πολεμιστής ζει δρώντας, όχι σκεπτόμενος τη δράση ή σκεπτόμενος τι θα σκεφτεί όταν θα έχει ολοκληρώσει την δράση.
  • "Το πνεύμα ακούει μόνο όταν ο ομιλητής μιλάει με χειρονομίες. Και οι χειρονομίες δεν σημαίνουν απαραίτητα σινιάλα ή κινήσεις του σώματος, αλλά πράξεις αληθινά αυθόρμητες, πράξεις γενναιοδωρίας ή χιούμορ. Σαν χειρονομία προς το πνεύμα, οι πολεμιστές βγάζουν το καλύτερο κομμάτι του εαυτού τους και το προσφέρουν σιωπηλά στο αφηρημένο.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ

1. Στο νησί, ο μικρός λέει στον πατέρα του:
- Μπαμπά, μπορούμε να πούμε ότι ένα πράγμα χάθηκε, αν ξέρουμε πού είναι;
- Ασφαλώς όχι. 

ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ

Ήταν ένας υδραυλικός και τον απατούσε η γυναίκα του. Έτσι, μια μέρα που γυρνάει σπίτι του βρίσκει την γυναίκα του με τον εραστή της και του λέει:

Με τομάρια λύκων και αλεπούδων στα κανάλια της Βενετίας


palaiopoleio.jpg

Αποψη από το μαγαζί επεξεργασίας δερμάτων στον Βόλο
Το ελληνικό περίπτερο στην Μπιενάλε της Βενετίας με τους αρχαιοελληνικούς κίονες και τις βυζαντινές καμάρες θα πάρει φέτος την πιο πρωτόγονη, ωμή και προκλητική μορφή στην ιστορία του. Η Μαρία Παπαδημητρίου θα εγκαταστήσει εκεί από τις 9 Μαΐου τα «Αγριμικά. Why look at animals?», ένα ολόκληρο μαγαζί επεξεργασίας δερμάτων άγριων ζώων. Το κουβαλάει αυτούσιο από τον Βόλο μαζί με τη δική του ιστορία και τα αντικείμενά του, για να γίνει μια συμβολική μικρογραφία της μεταπολεμικής Ελλάδας.

Ευνοϊκή ρύθμιση οφειλών στο Δήμο Ναυπλιέων έως 26 Μαΐου


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8.4.15 |  | 
 Σύμφωνα με τον Ν.4321/2015 οι δημότες έχουν τη δυνατότητα να ρυθμίσουν τις οφειλές τους προς το Δήμο που θα έχουν βεβαιωθεί έως τις 26.05.2015 προς τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Ο.Τ.Α.) Α` και Β` βαθμού και νομικά πρόσωπα αυτών, συμπεριλαμβανομένων των οφειλών που προκύπτουν από εισφορά σε χρήμα ή τη μετατροπή εισφοράς γης σε χρήμα των προς ένταξη ή και των ήδη ενταγμένων ιδιοκτησιών σύμφωνα με το ν. 1337/1983.

Πανδαιμόνιο με σοβαρά αιματηρά επεισόδια έξω από τα δικαστήρια Ναυπλίου - Τραυματίες δύο αστυνομικοί


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6.4.15 |  |  | 
 Σοβαρά αιματηρά επεισόδια διαδραματίστηκαν έξω από τα δικαστήρια Ναυπλίου σήμερα Μ.Δευτέρα 6 Απριλίου 2015, κατά την μεταγωγή από την αστυνομία κρατουμένων Ρομά στις δικαστικές φυλακές Ναυπλίου, από συγγενείς και φίλους των κρατουμένων.