ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 1 Απριλίου 2018

Παππούς 107 ετών μας διδάσκει τι είναι πιο σημαντικό στη ζωή (βίντεο) "What's Most Important in Life" from a 107-Year-Old


Ο Kenji Christopher Green ξεκίνησε ένα project κάνοντας συνέντευξη σε 365 ανθρώπους, κάθε μέρα του 2018.
Όπως ο ίδιος αναφέρει νιώθει τυχερός που κατάφερε να συναντήσει αυτόν τον άνδρα, που γεννήθηκε στις 12 Μαρτίου το 1911. Θέλοντας όλοι να ακούσουμε τα όσα του είπε δημοσίευσε το βίντεο στο Youtube.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΝΔ.ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ κ. ΜΑΝΤΑΣ Μιχαήλ στην Τελετή Αγιασμού του Α.Τ. ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ " VIDEO "



Την 30η Μαρτίου 2018 έγινε η τελετή αγιασμού του Αστυνομικού Τμήματος Επιδαύρου.
΄Ενα διαχρονικό αίτημα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας και των πολιτών της περιοχής τώρα υλοποιείται.




Στην τελετή αυτή του νεοσύστατου Αστυνομικού Τμήματος Επιδαύρου παρέστησαν ο Γεν. Γραμματέας Δημόσιας Τάξης κ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ Δημήτριος, ο Προϊστάμενος του Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος κ. ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗΣ Μιχαήλ. 




Τον Σύνδεσμο Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολιδας  εκπροσώπησε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. ΜΑΝΤΑΣ Μιχαήλ ο οποίος τόνισε στην συνέντευξή του να υπάρχει ηρεμία στην περιοχή ώστε η Υπηρεσία να μην αντιμετωπίζει άσχημα και δύσκολα γεγονότα. 


Σε ολιγόλεπτη συζήτηση που είχε  με τον Γεν. Γραμματέα κ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ Δημήτριο του έμειναν οι καλύτερες εντυπώσεις, μάλιστα δε όταν ο Γεν. Γραμματέας ενδιαφέρθηκε να μάθει πόσα μέλη έχει ο Σύνδεσμος. Με την απάντηση που έδωσε ο Πρόεδρος ότι φτάνει τα 250 μέλη ο Γεν. Γραμματέας συνεχάρη τον Πρόεδρο  και είπε ότι για να υπάρχει αυτός ο αριθμός έχει γίνει από το έργο που παρουσιάζει ο Σύνδεσμος.



Η τελετή αυτή ήταν διαφορετική από τις συνήθεις   παρουσίες της Ελληνικής Αστυνομίας  όπου ως συνέπεια της δημιουργίας του Αστυνομικού Τμήματος Επιδαύρου  είναι η καλύτερη Αστυνόμευση της περιοχής με αποτέλεσμα να ανέβει το κλίμα εμπιστοσύνης και ασφάλειας των κατοίκων του Δήμου και των επισκεπτών Ελλήνων και Αλλοδαπών καθ΄όλην την διάρκεια του έτους,  ειδικότερα την θερινή περίοδο με την μεγάλη επισκεψημότητα λόγω του Αρχαίου Θεάτρου που είναι παγκοσμίου εμβέλειας.  

Παρακάτω λεπτομέρειες από την εκδήλωση η  δημοσίευση - video - φωτογραφίες της επαγγελματικής ιστοσελίδας " ΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑ " 

Επίσης δείτε φωτογραφικό υλικό  στο    http://www.argolidaportal.gr.  30-3-2018. με τίτλο " Εγκαίνια στο Αστυνομικό Τμήμα Επιδαύρου στο Λυγουριό ( φωτο&βίντεο ).



Ικανοποίηση από την δημιουργία του Αστυνομικού Τμήματος στο Λυγουριό – Τι έγινε στην τελετή αγιασμού


0
30




  
Στο Λυγουριό Αργολίδας και έδρα του δήμου Επιδαύρου τελέστηκε σήμερα η τελετή αγιασμού του Αστυνομικού Τμήματος Επιδαύρου.

Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας εύχεται ο κόσμος να παρακολουθήσει τις ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδος . " Ιδού ο Νυμφίος έρχεται-Πέτρος Γαϊτάνος " ( video ).





Δύο από τα πιο γνωστά τροπάρια της Μεγάλης Εβδομάδας είναι τα: «Ιδού, ο Νυμφίος έρχεται» και «Τον νυμφώνα Σου βλέπω».

 Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας εύχεται σε όλο τον κόσμο να είναι καλά και  να παρακολουθήσει την  Μεγάλη εβδομάδα στην εκκλησία.

Η γέφυρα της Καρύταινας: Το ιστορικό πέτρινο γεφύρι που κοσμούσε το πεντοχίλιαρο




Η γέφυρα της Καρύταινας: Το ιστορικό πέτρινο γεφύρι που κοσμούσε το πεντοχίλιαρο
    Το πεντάτοξο πέτρινο γεφύρι ονομάστηκε και "γεφύρι του πεντοχίλιαρου", επειδή εικονιζόταν στην πίσω όψη του πιο διάσημου χαρτονομίσματος στα χρόνια της δραχμής. Η ιστορία του, οι θρύλοι και ένα μαγικό ταξίδι από αέρος

Αυτά είναι τα 20 μυστικά για να μειώσετε το φόρο εισοδήματος




Αυτά είναι τα 20 μυστικά για να μειώσετε το φόρο εισοδήματος


    Ιδιαίτερη προσοχή σε 20 σημεία πρέπει να επιδείξουν φέτος οι φορολογούμενοι κατά τη συμπλήρωση των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος.
    Η ηλεκτρονική εφαρμογή του συστήματος ΤΑΧΙSnet για την υποβολή των φετινών δηλώσεων αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία εντός του Απριλίου και να υποδεχθεί περίπου 6,2 εκατ. δηλώσεις (έντυπα Ε1) από ισάριθμα νοικοκυριά και απλούς φορολογούμενους. Οι φορολογούμενοι, πριν και κατά την ηλεκτρονική συμπλήρωση του νέου εντύπου Ε1, θα πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα τα ακόλουθα σημεία: