ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή, 1 Απριλίου 2018

Ο Πρόεδρος του ΣΥΝΔ.ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ κ. ΜΑΝΤΑΣ Μιχαήλ στην Τελετή Αγιασμού του Α.Τ. ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ " VIDEO "Την 30η Μαρτίου 2018 έγινε η τελετή αγιασμού του Αστυνομικού Τμήματος Επιδαύρου.
΄Ενα διαχρονικό αίτημα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας και των πολιτών της περιοχής τώρα υλοποιείται.
Στην τελετή αυτή του νεοσύστατου Αστυνομικού Τμήματος Επιδαύρου παρέστησαν ο Γεν. Γραμματέας Δημόσιας Τάξης κ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ Δημήτριος, ο Προϊστάμενος του Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος κ. ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗΣ Μιχαήλ. 
Τον Σύνδεσμο Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολιδας  εκπροσώπησε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. ΜΑΝΤΑΣ Μιχαήλ ο οποίος τόνισε στην συνέντευξή του να υπάρχει ηρεμία στην περιοχή ώστε η Υπηρεσία να μην αντιμετωπίζει άσχημα και δύσκολα γεγονότα. 


Σε ολιγόλεπτη συζήτηση που είχε  με τον Γεν. Γραμματέα κ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ Δημήτριο του έμειναν οι καλύτερες εντυπώσεις, μάλιστα δε όταν ο Γεν. Γραμματέας ενδιαφέρθηκε να μάθει πόσα μέλη έχει ο Σύνδεσμος. Με την απάντηση που έδωσε ο Πρόεδρος ότι φτάνει τα 250 μέλη ο Γεν. Γραμματέας συνεχάρη τον Πρόεδρο  και είπε ότι για να υπάρχει αυτός ο αριθμός έχει γίνει από το έργο που παρουσιάζει ο Σύνδεσμος.Η τελετή αυτή ήταν διαφορετική από τις συνήθεις   παρουσίες της Ελληνικής Αστυνομίας  όπου ως συνέπεια της δημιουργίας του Αστυνομικού Τμήματος Επιδαύρου  είναι η καλύτερη Αστυνόμευση της περιοχής με αποτέλεσμα να ανέβει το κλίμα εμπιστοσύνης και ασφάλειας των κατοίκων του Δήμου και των επισκεπτών Ελλήνων και Αλλοδαπών καθ΄όλην την διάρκεια του έτους,  ειδικότερα την θερινή περίοδο με την μεγάλη επισκεψημότητα λόγω του Αρχαίου Θεάτρου που είναι παγκοσμίου εμβέλειας.  

Παρακάτω λεπτομέρειες από την εκδήλωση η  δημοσίευση - video - φωτογραφίες της επαγγελματικής ιστοσελίδας " ΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑ " 

Επίσης δείτε φωτογραφικό υλικό  στο    http://www.argolidaportal.gr.  30-3-2018. με τίτλο " Εγκαίνια στο Αστυνομικό Τμήμα Επιδαύρου στο Λυγουριό ( φωτο&βίντεο ).Ικανοποίηση από την δημιουργία του Αστυνομικού Τμήματος στο Λυγουριό – Τι έγινε στην τελετή αγιασμού


0
30
  
Στο Λυγουριό Αργολίδας και έδρα του δήμου Επιδαύρου τελέστηκε σήμερα η τελετή αγιασμού του Αστυνομικού Τμήματος Επιδαύρου.
Στην τελετή παραβρέθηκε ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης κ. Δημήτρης Αναγνωστάκης και ο Προϊστάμενος του Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης.
Παρόντες επίσης ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος, οι τρεις βουλευτές Αργολίδας κ. Γιάννης Γκιόλας, Γιάννης Ανδριανός και Γιάννης Μανιάτης και ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας κ. Τάσσος Χειβιδόπουλος.
Τις επόμενες ώρες το Αργοναυπλία TV που παραβρέθηκε στην τελετή θα παρουσιάσει  ρεπορτάζ και πολλές δηλώσεις επισήμων  για το σημαντικό γεγονός της δημιουργίας του Αστυνομικού Τμήματος Επιδαύρου που θα βοηθήσει στην καλύτερη περιφρούρηση της περιοχής του Δήμου Επιδαύρου , αλλά και του κλίματος εμπιστοσύνης και ασφάλειας που θα επιφέρει στους κατοίκους του δήμου.
ΦΩΤΟ:

 Τι είπαν Παπαθεοφάνης, 

Μαντάς, Φωτόπουλος, Χειβιδόπουλος, Χρόνης 

και Τζανής
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου