ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

People Are Awesome Women's Edition 7 2014 Full HD 1080p



ΠΗΓΗ : "  Youtube   " 

Για να τελειώνουμε… δείτε και διαδώστε αυτόν τον χάρτη… είναι ο αμύθητος θησαυρός του αιγαίου που θέλουν να μας κλέψουν …

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma   " 

Posted: Νοεμβρίου 12, 2014 at 3:33 μμ, Last Updated: 
aoz (1)
Παρακολουθούμε το τελευταίο διάστημα μία έξαρση της τουρκικής προκλητικότητας στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου με τις παράνομες σεισμογραφικές έρευνες στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ) της Κυπριακής Δημοκρατίας παρουσία μάλιστα δύο πολεμικών πλοίων και ενός υποβρυχίου.

Τα παγκόσμια σύμβολα στις τουαλέτες ανδρών και γυναικών

ΠΗΓΗ : "   http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 



Τα παγκόσμια σύμβολα στις τουαλέτες ανδρών και γυναικών
Με αρκετά μεγάλη δόση χιούμορ, ομολογώ.

"Δώρο" Κωσταράκου στους στρατιωτικούς για το ωράριο των 40 ωρών την εβδομάδα

ΠΗΓΗ : " http://roykoymoykoy.blogspot.gr    " 



"Δώρο" Κωσταράκου στους στρατιωτικούς για το ωράριο των 40 ωρών την εβδομάδα
Ελπίζω πως έτσι θα ‘’κοπεί’’ η αυθαιρεσία των καθημερινών συγκεντρώσεων το απόγευμα, για θέματα ανύπαρκτα, και θα μειωθεί η ‘’απογευματινή προσέλευση’’ αυτών που θέλουν να δείξουν ότι ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ, με μοναδικό σκοπό τις ευνο’ι’κές σημειώσεις. Θα μπορούσα να πώ άπειρα πάνω σε αυτό, και εσείς θα μπορούσατε να πείτε ακόμα περισσότερα.
     Ένα έγγραφο του Α/ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκου δικαιώνει τιςΕνώσεις Στρατιωτικών για το θέμα του ωραρίου των στρατιωτικών . Βέβαια όπως λένε οι πληροφορίες του Onalert το έγγραφο βγήκε για άλλο λόγο. Και πιο συγκεκριμένα για να “περιορίσει” πρωτοβουλίες που πήρε ο Α/ΓΕΣ σχετικά με το θέμα για το προσωπικό του ΓΕΣ. Έστω κι έτσι όμως ο Α/ΓΕΕΘΑ κάνει το “δώρο” στις Ενώσεις.

To Fiatάκι αρνήθηκε να πάρει μπρος και το έκανε… σουρωτήρι!

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr    " 



To Fiatάκι αρνήθηκε να πάρει μπρος και το έκανε… σουρωτήρι!
    Ο 35χρονος Spartaco Capon από τη πόλη Lissone, της Βόρειας Ιταλίας, είδε ότι δεν μπορεί να βασιστεί στα μέσα μαζικής μεταφοράς για να πηγαίνει στην ώρα του στη δουλειά και αφού είχε δεχθεί αρκετές επιπλήξεις από το αφεντικό του για τις συχνές αργοπορίες του, αποφάσισε να… ξηλωθεί και να αγοράσει ένα Fiat 500 για τις μετακινήσεις του.
    Ωστόσο, δεν πρόλαβε να περάσει μια εβδομάδα και το ολοκαίνουργιο 500άκι τον απογοήτευσε. Ένα πρωινό αρνιόταν να πάρει μπροστά και ο 35χρονος Ιταλός δεν άντεξε.

Επιδρομή» στρατιωτικών ιατρών στα νησιά της άγονης γραμμής

ΠΗΓΗ: "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 



    Το Πεντάγωνο πάντα «στρατευμένο» στην παροχή και κοινωνικού έργου, εν καιρώ ειρήνης, συνεχίζει το πρόγραμμα προληπτικής ιατρικής, για την πρωτοβάθμια περίθαλψη των κατοίκων των νησιών της άγονης γραμμής του Αιγαίου.

ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΝΟΥΜΕΡΩΝ,Ο ΤΟΤΟΣ Ο ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ,ΑΓΓΕΛΑΚΙΑ,Γιατί οι πόντιες δεν ανοίγουν το ψυγείο γυμνές?,Βαριά μοίρα,Γενική διαχείριση...,Οι πυγολαμπίδες

ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΝΟΥΜΕΡΩΝ

- Τι λέει το μηδέν στο έξι;
- Σου πετάει ένα τσουλούφι..

- Τι λέει το έξι στο εννιά;
- Όλο ανάποδα κάθεσαι, θα σου ανέβει το αίμα στο κεφάλι..

Υποστήριξης των αεροπορικών εταιρειών

Κύριοι? 
Έχω την λύση για την πρόληψη της αεροπειρατείες, και στο ίδιο χρόνο να πάρει τον κλάδο των αερομεταφορών και πάλι στα πόδια της. Από τους άνδρες του Μουσουλμανική θρησκεία δεν επιτρέπεται να κοιτάξουμε γυμνές γυναίκες, θα πρέπει να αντικατάσταση όλων των θηλυκών αεροσυνοδοί μας με διαβρωτικά. 

Νύμφες Υάδες: Οι θεότητες της βροχής και τροφοί του Διόνυσου


257
Join Internet Secrets BEFORE reading the article below!
Νύμφες Υάδες: Οι θεότητες της βροχής και τροφοί του Διόνυσου
Στην ελληνική μυθολογία οι Υάδες, λέξη που σημαίνει «οι της βροχής», ήταν αδελφές Νύμφες, που έφερναν τη βροχή (από το αρχαίο ρήμα υώ = βρέχω). Οι Υάδες θεωρούνταν οι θεότητες της βροχής στον ουρανό και στη γη οι νύμφες της γονιμοποιού υγρασίας, οι πηγές και οι ποταμοί, οι τροφοί της φύσης. Στα αρχαία κείμενα οι Υάδες αναφέρονται σαν βροχερά άστρα, τα οποία δημιουργούν θύελλες, υγρασία και«υετόν», γιατί η θέση τους σε σχέση με τον Ήλιο επιδρούσε στον καιρό...
Μερικοί, μάλιστα, υποθέτουν, ότι η ονομασία προέρχεται από τις λέξεις «ύειν» και «υετός», που σημαίνουν«βρέχει» και «βροχή»

Η πνευματική εργασία που γίνεται στα βάθη της ψυχής σας να μην γίνεται αντιληπτή.

ΠΗΓΗ: "   ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ

Η φωτογραφία προφίλ του χρήστη ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ

smountzouris@gmail.com     " 

Οκτωβρίου 29, 2011 — Χαράλαμπος
Γέρων Πορφύριος
Η πνευματική εργασία που κάνετε στα βάθη της ψυχής σας, να γίνεται μυστικά, να μην γίνεται αντιληπτή, όχι μόνο από τους άλλους αλλά και ούτε από εσάς τους ίδιους. Ό,τι κάνει ο καλός σας εαυτός να μην τον παίρνει είδηση ο κακός. «Μη γνώτω η αριστερά σου τι ποιεί η δεξιά σου». «Αριστερά είναι ο αντίθετος εαυτός μας, που, όταν το πάρει είδηση, θα τα χαλάσει όλα». Ο αντίθετος είναι ο κακός εαυτός μας – το λέμε πιο εξευγενισμένα. Νέος είναι ο εν Χριστώ εαυτός μας, ενώ ο άλλος είναι ο παλαιός. Χρειάζεται τέχνη, για να μην πάρει είδηση ο παλαιός. Χρειάζεται τέχνη και κυρίως η χάρις του Θεού.

ΟΑΕΕ: Αναλυτικά η εγκύκλιος για ρύθμιση των οφειλών

ΣΕ ΕΩΣ 100 ΔΟΣΕΙΣ

13/11/2014
Δημοσιεύτηκε η εγκύκλιος για τη ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών στον ΟΑΕΕ σε έως και 100 δόσεις.
Σύμφωνα με το κείμενο που υπογράφει η διοικητής του ταμείου Γ. Κωτίδου, στη ρύθμιση μπορούν να υπαχθούν ληξιπρόθεσμες ασφαλιστικές οφειλές έως την 31/08/2014, οι οποίες:

Σε πλήρη εξέλιξη η διαπραγμάτευση με την τρόικα

Εκτός μεγάλης ρύθμισης ο ΕΝΦΙΑ

13/11/2014
Η ημερομηνία κατά την οποία θα φτάσουν στην Αθήνα οι εκπρόσωποι των δανειστών της Ελλάδας εξακολουθεί να αποτελεί γρίφο, την ώρα που οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα βρίσκονται σε εξέλιξη.

Νέα εποχή στην καρδιοχειρουργική και συγκεκριμένα στον τομέα της διαδερμικής αλλαγής (χωρίς χειρουργείο) καρδιακών βαλβίδων



                                                                                          Αθήνα 13 Νοεμβρίου  2014

                             ΔΕΛΤΙΟ     ΤΥΠΟΥ

Νέα εποχή στην καρδιοχειρουργική και συγκεκριμένα στον τομέα της  διαδερμικής αλλαγής (χωρίς χειρουργείο) καρδιακών βαλβίδων, ανοίγει η δημιουργία μιας νέας βαλβίδας η οποία θα αντικαθιστά την πνευμονική!
Η νέα καρδιακή βαλβίδα, που ονομάζεται “Venus-P valve”, είναι βιοπροσθετικό  προϊόν και αναμένεται να βελτιώσει ποιοτικά την ζωή όσων έχουν χειρουργηθεί για τετραλογία Fallot ή για άλλες συγγενείς  καρδιοπάθειες, όπου έχει γίνει χειρουργική παρέμβαση στην πνευμονική βαλβίδα.

Διαβάστε το αυτό και ακούτστε το βιντεάκι

Με μια παράκληση στους συγχωριανούς μου και στους φίλους της ηλεκτρονικής επικοινωνίας:
Διαβάστε το κειμενάκι και δείτε το βιντεάκι. Ο π.Ανδρέας Κονάνος είναι ένα ΆΛΛΟΣ Παπάς. Εννοώ,έχει άλλο Λόγο που προσελκύει τους φοιτητές,σπουδαστές,Μαθητές,ΝΈΟΥΣ και ΝΈΕΣ.Γνωστός στα Ελληνικά και Κυπριακά Πανεπιστήμια,αλλά και από τις ομιλίες του σε Αμερική και αλλαχού που προσκαλείται!!

ΑΠΛΟΙΚΟΙ ΣΤΙΧΟΙ ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΣΚΑΦΗ..ΣΚΑΦΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΚΑ..ΣΥΚΑ.......

Η φωτογραφία προφίλ του χρήστη ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ
smountzouris@gmail.com   " 

Αγαπητοί φίλοι.
Πολλές φορές στο παρελθόν, αλλά και μέχρι σήμερα, τίθεται επί τάπητος το θέμα τών ευθυνών εκείνων που οδήγησαν την πατρίδα μας στο... χάος. Οι γνώμες ήταν και είναι διχασμένες μεταφέροντας το... κέντρο τού βάρους από την μια πλάτη στην άλλη.  Ωστόσο, πάντα μίλησα και έγραψα για... καταμερισμό ευθυνών.  Βέβαια, σε πολλούς άρεσε η ιδέα τού... «Μαζί τα φάγαμε».  Ήταν απαλλακτική για τον ρόλο τών πολιτικών, όμως αυτό δεν αναιρεί και τις ευθύνες τού λαού που αφέθηκε έρμαιο τής τύχη του δεχόμενος να γίνει... όχλος. Το πρόβλημα είναι ανθρώπινο και έτσι πρέπει ν' αντιμετωπιστεί.  Αν λαός νομίζει ότι είναι μονάχα πολιτικο-οικονομικό τότε είναι... "καμένος από χέρι" και η ευθύνη, ολότελα, δική του.

Ζήσε το τώρα και το παρόν της στιγμής,για να είσαι ήσυχος.

Η φωτογραφία προφίλ του χρήστη ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ
smountzouris@gmail.com     " 

Αρχιμ. Ανδρέας Κονάνος: Όποιος ζει το τώρα και το παρόν της στιγμής είναι ήσυχος.
Νοεμβρίου 13, 2014 — Χαράλαμπος


Δεν μπορείς να πηγαίνεις στο Θεό με κακίες, τσακωμένος και να λες εγώ πηγαίνω και κάνω προσευχή στην Εκκλησία. Αυτή η κατάσταση θα σε αρρωστήσει.

Ο καθένας να ψάξει να βρει στην ψυχή του “γιατί ζω εγώ, τι θέλω να κάνω κατά βάθος, τι μου λείπει, ποιός είναι ο καημός μου ο ανεκπλήρωτος”. Και πρέπει αυτό να το τηρήσουμε και να το πιάσουμε και να το ζήσουμε. Ο Χριστός μας, θέλει να πει ναι σε όλα τα ωραία που η ψυχή μας κατά βάθος θέλει να ζήσει.

Του Σταμάτη Μιχαλακόπουλου

Την 2η ομιλία του πραγματοποίησε στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Πειραιώς, ο ιεροκήρυκας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Αρχιμανδρίτης Ανδρέας Κονάνος, στο πλαίσιο του προγράμματος “ΕΝΟΡΙΑ εν δράσει…”.


Η ομιλία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 5 Νοεμβρίου, αμέσως μετά την Παράκληση στην Υπεραγία Θεοτόκο και αποτέλεσε συνέχεια της προηγούμενης, κινούμενη στον ίδιο θεματικό άξονα με τον τίτλο “Εις ίασιν ψυχής και σώματος”. Η επόμενη και τελευταία ομιλία του π. Ανδρέα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου.


Ο ομιλητής και σε αυτόν τον λόγο του, παρηγορητικός και ξεκάθαρος όπως πάντα και αντλώντας πλειάδα παραδειγμάτων από την καθημερινή ποιμαντική του πείρα, συνέχισε να αναπτύσσει τα μέσα που μας παρέχει η Εκκλησία στον αγώνα της θεραπείας μας.

ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Η φωτογραφία προφίλ του χρήστη ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ
smountzouris@gmail.com   " 

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ 13-11-2014

Απογευματινή - Απογευματινή
Καθημερινή εφημερίδα (Κωνσταντινούπολη / Τουρκία)
Τηλ: +90 212 2255957
Φαξ: +90 212 2255974

Η φωτογραφία προφίλ του χρήστη ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ
smountzouris@gmail.com   " 

Aνακοίνωση των δικαστικών ενώσεων για την τροπολογία Σταϊκούρα της 10-11-2014


Καταγγέλλουμε ότι η κυβέρνηση για μια ακόμη φορά αποδεικνύει έμπρακτα ότι δεν σέβεται τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης, τις οποίες αντιπαρέρχεται με ανεπίτρεπτες νομοθετικές παρεμβάσεις σε αμετακλήτως κριθέντα ζητήματα παραβιάζοντας απροσχημάτιστα το Σύνταγμα και την Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, όπως αυτή ερμηνεύτηκε σχετικώς και με αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου.

Ανακοίνωση Συντονιστικού για συνάντηση με ΥΕΘΑ


ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ
ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ 
Ν. Π. Δ. Δ. 
Γραφεία: Ι. Παπαρρηγοπούλου & Π.Π. Γερμανού
Πλατεία Κλαυθμώνος – 105 61 Αθήνα
Τηλ.: 210 33 10 430 –210 33 10 431 – FAX: 210 33 10 429 
 10-11-2014 
 
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η ΥΠ. ΑΡΙΘ. 9/14 
 
1. Το Συντονιστικό Συμβούλιο των τριών Ενώσεων Αποστράτων Αξιωματικών συναντήθηκε σήμερα την μεσημέρι με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κο. Νίκο Δένδια, κατόπιν πρόσκλησης του Υπουργού. 
2.  Το Συντονιστικό συνεχάρη τον Υπουργό για την ανάληψη των καθηκόντων του και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που ανέλαβε. Επίσης τον ευχαρίστησε για την άμεση πρόσκληση για συνάντηση και μάλιστα με δική του πρωτοβουλία. 

Ενημερωτικές Διαλέξεις στο 401 ΓΣΝΑ για το κοινό "Ρωτήστε τον Ειδικό"


Ενδιαφέρον για όποιον βρεθεί στην Αθήνα
ΘΕΜΑ:   Ενημερωτικές διαλέξεις για το κοινό
ΣΧΕΤ:    Πρακτικό Σύσκεψης επιστημονικού συμβουλίου  της 02  Οκτ  2014
 
    1. Σας αναφέρουμε ότι σε συνέχεια (α) σχετικού την πρώτη Δευτέρα κάθε μήνα και ώρα 18.30-19.30 στο 
αμφιθέατρο του νοσοκομείου, στα πλαίσια του εκπαιδευτικού προγράμματος του νοσοκομείου «Ρωτήστε τον ειδικό 
γιατρό» θα πραγματοποιούνται από ειδικευμένο ιατρικό προσωπικό ενημερωτικές διαλέξεις για το κοινό σε 
ιατρικά θέματα.