ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (Π.Ο.Α.Α.Σ.Α.)

Π.Ο.Α.Α.Σ.Α.: Για την τροπολογία για τους μισθούς των Δικαστικών...




Σιγή «ιχθύος» παρατηρείται εκ μέρους της Κυβέρνησης, παρά την παρέλευση περίπου ενός 15νθήμερου από τη δημοσίευση των Αποφάσεων της Ολομέλειας του Σ.τ.Ε. (2192/13-6-2014), αναφορικά με την αντισυνταγματικότητα των διατάξεων τουΝόμου 4093/2012, με αποτέλεσμα να διογκώνεται η παραπληροφόρηση και να κατακλύζεται η Ομοσπονδία μας από τηλεφωνήματα διαμαρτυρίας των μελών μας.
Το Συμβούλιο της Επικρατείας, αποφάνθηκε αμετάκλητα για την αντισυνταγματικότητα των μισθολογικών περικοπών των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας στην ενέργεια και αποστρατεία, χωρίς να αφήνει κανένα περιθώριο παρερμηνείας για τα παραγόμενα αποτελέσματα σε ένα κράτος δικαίου. 
Σύμφωνα με την απόφαση, επιβάλλεται......>>

4 τροφές ελιξήρια για το ανοσοποιητικό σας

ΠΗΓΗ :  "   pentapostagma   " 

Posted: June 25, 2014 at 9:00 pm, Last Updated: 
4-τροφές-ελιξήρια-για-το-ανοσοποιητικό-σας
Όπως εκτιμάται, το σώμα περιέχει 10 φορές περισσότερα βακτήρια από κύτταρα (περίπου 10 τρισεκατομμύρια). Από αυτό γίνεται σαφές ότι η διατήρηση μιας σωστής βακτηριακής ισορροπίας είναι ζωτικής σημασίας για την υγεία. Ένας σημαντικός παράγοντας που βοηθά στην ισορροπία είναι η κατανάλωση άφθονων προβιοτικών (ωφέλιμων βακτηρίων) προκειμένου να διατηρηθεί η βέλτιστη ισορροπία με αναλογία 85% ωφέλιμα βακτήρια και 15% επιβλαβή βακτήρια. Τα παρακάτω προβιοτικά τρόφιμα θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε ακριβώς αυτό.

Το βότανο της μνήμης!

ΠΗΓΗ : "    pentapostagma    " 

Posted: June 25, 2014 at 4:00 pm, Last Updated: 
το-βότανο-της-μνήμης
 Χρησιμοποιείται στην Κινεζική Ιατρική εδώ και 5000 χρόνια για την υγεία του εγκεφάλου και της αναπνευστικής οδού.
Οι δραστικές ουσίες των φύλλων του είναι αποτελεσματικές στα προβλήματα συγκέντρωσης και μειωμένης μνήμης. Ο λόγος για τοGinkgo Biloba – Τζίνκο Μπιλόμπα