ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Συμπτώματα αλλοίωσης της Ελληνικής Γλώσσας

ΠΗΓΗ : "  http://www.eleftheria.gr/   " 




Σάββατο, 5 Απριλίου 2014, 00:10
Του Γιώργου Δάρτζαλη, δικηγόρου
Έχετε παρατηρήσει, φαντάζομαι, φίλοι αναγνώστες, ότι εδώ και κάμποσα χρόνια, στον ωραίο Τόπο μας, τίποτα δεν γίνεται αμέσως! Όλα, τα πάντα, «υλοποιούνται» ά-με-σα!.. Οι λύσεις στα καθημερινά προβλήματα δίνονται άμεσα, η Κυβέρνηση φροντίζει άμεσα, άμεσα απαντάει και αντιδρά κι η αντιπολίτευση, άμεσα άκουσα και αυτόΝ ακόμη τον ΠρόεδροΝ της Κυπριακής Δημοκρατίας ΝίκοΝ ΑναστασιάδηΝ να εξαγγέλλει με Διάγγελμα ότι θ’ αντιμετωπίσει την οικονομικήΝ κρίσιΝ εις τηΝ ΚύπροΝ!
Αν μέχρι τώρα, φίλε αναγνώστη, δεν το πρόσεξες, παρακαλώ συνερίσου το κι από δω και πέρα παρατήρησε σ’ όποια εφημερίδα διαβάζεις ή στην εκπομπή που ακούς και βλέπεις στο ραδιόφωνο ή την τηλεόραση πόσες φορές γράφεται κι ακούγεται το άμεσα αυτό απ’ το στόμα και πρωθυπουργών ακόμα, υπουργών, άλλων επίσημων δημόσιων παραγόντων, δυστυχώς και εκπαιδευτικών ακόμα (!), δημοσιογράφων και «δημοσιογράφων» πρωινών «Αυτιάδων και Παπαδάκηδων» με τα παράνομα «λαχεία» τους στα οποία χρησιμοποιούν σαν «αβανταδόρους» τους - καλεσμένους στο «πάνελ» - βουλευτές, οι οποίοι ανέχονται αυτόν τον εξευτελισμό χωρίς ντροπή κι αντίδραση έναντι της άγιας δημοσιότητας στην TV κι η Ένωση Συντακτών, η ανύπαρκτη, ανέχεται να ’χει στους κόλπους της τέτοιους «δημοσιογράφους» της λοταρίας και του τζόγου για την «κονόμα»...

Ο ΗΛΙΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

η εικόνα δεν εμφανίζεται

ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΗΓΗ :"   Georgios Pasxalidis    " ΑΠΟ ΤΟ GOOGLE +

Εξομολόγηση - Γέροντας Εφραίμ της Αριζόνας. Ο.π.Εφραίμ της Αριζόνας,ο ιδρυτής των 18 ,μέχρι σήμερα,Μοναστηριών της Αμερικής!



Έν νέο΄Αγιον ΄Ορος στην Αριζόνα της Αμερικής.
Έφυγε από το ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ (Ιερά Μονή Φιλοθέου) και
Εγκαταστάθηκε στην Αμερική (Αριζόνα),με αυτό το
Θαυμαστό αποτέλεσμα.


smountzouris@gmail.com

Ισχυρή σεισμική δόνηση νοτιοανατολικά της Ύδρας

ΠΗΓΗ: "  http://news.in.gr  " 

Ισχυρή σεισμική δόνηση νοτιοανατολικά της Ύδρας
  • 38
Αθήνα
Ισχυρή σεισμική δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητή στην περιοχή της πρωτεύουσας και στα νησιά του Αργοσαρωνικού στις 23:08, το βράδυ της Παρασκευής.

Σταθερά στο πλευρό της Κύπρου η Αυστραλία

ΠΗΓΗ :   "   pentapostagma    " 

Posted: April 4, 2014 at 1:00 am, Last Updated: April 4, 2014 at 2:37 am
Σταθερά στο πλευρό της Κύπρου η ΑυστραλίαΤην απόλυτη ικανοποίησή του για τη στήριξη που παρέχει η Αυστραλία στην Κύπρο, εξέφρασε ο Ύπατος Αρμοστής της Κυπριακής Δημοκρατίας, Ιωάννης Ιακώβου, που επιστρέφει στην κεντρική υπηρεσία του στη Λευκωσία.

Noble Dina 2014: Πολεμικά σενάρια κατά του ρωσικού Στόλου

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma,   " 

Posted: April 3, 2014 at 10:00 pm, Last Updated: April 3, 2014 at 4:40 pm
Noble Dina 2014Πλήρη σενάρια μάχης και εμπλοκής με τον ρωσικό Στόλο της ανατολικής Μεσογείου και αμία σχέση με δήθεν “αντιτρομοκρατικές αποστολές για την προστασία των εξεδρών άντλησης φυσικού αερίου” διέξάγονται αυτή την στιγμή στην Α.Μεσόγειο στην άσκηση Noble Δινα 2014 με την συμμετοχή του ΠΝ και της ΠΑ.

Πόσο «απέχετε» από το διαζύγιο;

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma   " 

Posted: April 3, 2014 at 8:26 pm
διαζυγιοΤου Καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου
Η αύξηση των αυτοκτονιών στην Ελλάδα της τρόικα παίρνει δραματικές διαστάσεις αλλά και η αύξηση των διαζυγίων σημειώνει διαστάσεις κοινωνικής επιδημίας με απρόβλεπτες παρενέργειες σε καθένα από τους συζύγους και τα παιδιά που γέννησαν αλλά και στα συγγενικά πρόσωπα που τους περιβάλλουν.

Η οικονομική κατάσταση στην Κριμαία – Μπορεί να αποκτήσει μία δυνατή οικονομία;

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma  "

Posted: April 3, 2014 at 3:25 pm, Last Updated: April 3, 2014 at 2:42 pm
η-οικονομική-κατάσταση-στην-Κριμαία-1Ποια είναι τα προβλήματα και οι δυνατότητες της οικονομίας της Κριμαίας; Ποιες είναι συνδέσεις της οικονομίας της Χερσονήσου με τη Μόσχα και το Κίεβο;
Υπό μία πρώτη εξέταση, η Κριμαία αντιμετωπίζει συγκεκριμένα και σοβαρά προβλήματα – όπως την έλλειψη ενεργειακών πόρων. Το ετήσιο Α.Ε.Π. της φθάνει μόλις τα 4,3 δισεκατομμύρια δολάρια – δηλαδή 500 φορές μικρότερο από το μέγεθος της Ρωσικής οικονομίας (σ.σ. pentapostagma.gr – 2 τρισεκατομμύρια δολάρια).

Σουρωτήρι το Αιγαίο μόνο χθές & σήμερα 50 είχαμε Παραβάσεις- Παραβιάσεις !

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma    " 

Posted: April 3, 2014 at 11:00 am, Last Updated: April 3, 2014 at 12:56 am

Σουρωτήρι το Αιγαίο μόνο χθές & σήμερα 50 είχαμε Παραβάσεις- ΠαραβιάσειςΧθές είχαμε έξη μαχητικά , 3 CN-235 & ένα Ε/Π και 28 Παραβιάσεις  με οπλισμένα μαχητικά !

Σήμερα  τεσσερα  μαχητικά και 2 CN-235   και 22 Παραβιάσεις -παραβάσεις με οπλισμένα μαχητικά …

Τι περιμένουμε να μας βομβαρδίσουν όταν κρίνουν οτι ο καιρός εγγύς ,ή όταν θα έχουμε αποδεχθεί τα πάντα; Και ίσως να δώσουμε και αρκετά στρέματα θάλασας να έχουμε την ησυχία μας ..Όπως έλεγε κάποτε και ενας μεγάλος ηγέτης της Ελλάδος !

Οσία Μαρία η Αιγυπτία…απέτυχε ως πόρνη και νίκησε ως ασκήτρια

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma    "

Posted: April 4, 2014 at 12:00 am, Last Updated: April 4, 2014 at 2:42 am
Οσία Μαρία η ΑιγυπτίαΠριν 1.400 χρόνια μια κοπέλα, μόλις δώδεκα ετών, κάπου στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, μπλέκεται στα δίχτυα του αγοραίου έρωτα. Δίνεται με σώμα και ψυχή στην πτώση, στην αμαρτία, στη φθορά.
Η σαρκολατρεία, η ηδονοθηρία, η ακόρεστη λαγνεία την κατακυριεύουν πολύ νωρίς. Επί δεκαεπτά ολόκληρα χρόνια ζούσε αχόρταγα αυτή τη ζωή δίχως αναστολές, ντροπές, επιφυλάξεις, ενοχές και τύψεις. Θεωρούσε τον εαυτό της ελεύθερο, ανεξάρτητο, ανεξέλεγκτο και ακατανίκητο. Θαύμαζε την ωραιότητά της, τα πλούτη της, τις κατακτήσεις της και την προκλητικότητά της.

Η απόλυτη θυσία για την μητρότητα – Γυναίκα θυσιάζει τη ζωή της για να γεννήσει

ΠΗΓΗ :  "    pentapostagma     " 

Posted: April 3, 2014 at 12:11 pm, Last Updated: April 3, 2014 at 12:19 pm
image.jpgΤο μεγαλείο της ψυχής και η απόλυτη θυσία για την μητρότητα. Γυναίκα από τη Νέα Υόρκη θυσίασε την ίδια της τη ζωή ώστε να μπορέσει, τελικά, να ζήσει το παιδί που κυοφορούσε.  Οι ιατροί είπαν στην καρκινοπαθή Elizabeth Joice ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να μείνει έγκυος, και έτσι όταν τελικά η Joice έμεινε έγκυος όλοι έμειναν άναυδοι, παραδεχόμενοι ότι πρόκειται περί θαύματος.

Φτιαξε δωρεάν ιστοσελίδα


Διαφήμιση


Για λεπτομέρειες στην πηγή. ΄Οταν πάτε στην σελίδα με την παρακάτω εικόνα ξεκινάει η εργασία.