ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

Δεν κρύβονται όλες οι φωτογραφίες που ανεβαίνουν στο facebook -Πως μπορεί να τις δει κάποιος !


Δεν είναι λίγες οι φορές που κάποιος ανεβάζει στο facebook φωτογραφίες και τελικά μετανιώνει και σπεύδει να τις κρύψει από...
attached_image021-1110x400

Δεν είναι λίγες οι φορές που κάποιος ανεβάζει στο facebook φωτογραφίες και τελικά μετανιώνει και σπεύδει να τις κρύψει από το timeline του ώστε να μην είναι αυτές ορατές στους άλλους.
Ωστόσο οι εικόνες αυτές παραμένουν ορατές και μπορεί εύκολα κάποιος να τις δει.

Και η «αποκατάσταση των μισθών στις ΕΔ»; Τι να περιμένουν οι στρατιωτικοί από τη συμφωνία;


Υπάρχει ελπίδα οι στρατιωτικοί να δουν τους μισθούς τους να επανέρχονται στα επίπεδα του καλοκαιριού του 2012,όπως προβλεπει η...
eidikes-dunameis


Υπάρχει ελπίδα οι στρατιωτικοί να δουν τους μισθούς τους να επανέρχονται στα επίπεδα του καλοκαιριού του 2012,όπως προβλεπει η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας; Οι διαβεβαιώσεις που τους είχαν δοθεί και προεκλογικά αλλά και μετεκλογικά, προς το παρόν μένουν διαβεβαιώσεις. Μετά από τη συμφωνία των Βρυξελλών θα πρέπει να είναι πιο αισιόδοξοι;
Η εκτίμησή μας είναι ότι δεν υπάρχουν περιθώρια αισιοδοξίας. Είναι εκτίμηση που στηρίζεται στην λογική κι όχι σε κάποια συγκεκριμένη πληροφορία.

«'Εξυπνη» γλάστρα...μεγαλώνει μαζί με το φυτό!

ΠΗΓΗ : "   http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 



«'Εξυπνη» γλάστρα...μεγαλώνει μαζί με το φυτό!
    Καθώς τα φυτά μεγαλώνουν, συχνά παρουσιάζεται η ανάγκη για μεγαλύτερη γλάστρα από αυτή που τα περιείχε αρχικά.
    Η μεταφορά από τη μια γλάστρα στην άλλη είναι μπελάς. Χρειάζεται χρόνο και φυσικά καθάρισμα μετά γιατί το μπαλκόνι έχει γεμίσει λάσπες.

Κουταβάκι

Στο τέλος της σχολικής χρονιάς τα παιδιά του νηπιαγωγείου πάνε δώρα στην δασκάλα τους.
Το πρώτο είναι από τον γιο του ανθοπώλη.
Το κουνά η δασκάλα και λέει:

ΔΝΤ: ΜΗ ΒΙΩΣΙΜΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ-ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΑΦΡΥΝΣΗ

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΕ

15/07/2015
Πολύ μεγαλύτερη ελάφρυνση χρέους θα χρειαστεί η Ελλάδα από αυτή που είναι προετοιμασμένοι να εξετάσουν οι εταίροι της στην Ευρωζώνη, όπως αναφέρει εμπιστευτική έκθεση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους.

ΦΠΑ και δέος. Με αλλαγές στο παρά πέντε η κατάθεση του πολυνομοσχεδίου

ΠΗΓΗ : "  http://news247.gr  " 


Αρνητικές εκπλήξεις και μάλιστα την τελευταία στιγμή στο Πολυνομοσχέδιο. Άμεσα ο ΦΠΑ 13% στα ξενοδοχεία. Στο 29% και όχι στο 28% ο φόρος στις επιχειρήσεις
Ριζικές αλλαγές, κυρίως σε ό,τι αφορά το θέμα του ΦΠΑ , σημειώθηκαν κυριολεκτικά την ύστατη στιγμή στο πολυνομοσχέδιο που κατατέθηκε στη βουλή και περιλαμβάνει την πρώτη δέσμη μέτρων που ανοίγουν τον δρόμο για την επίτευξη συμφωνίας μεταξύ Ελλάδας και δανειστών για το πλήρες χρηματοδοτικό πρόγραμμα της χώρας.

ΠΡΟΣ ΚΥΡΩΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα μέτρα

ΠΗΓΗ : "  news.makedonias.gr  " 

Διαβάστε ολόκληρο το σχέδιο νόμου
sxedio nomou nea metra
 Category: ΕλλάδαΟικονομίαΠολιτική Ετικέτες:
Συντάκτης:
Την κύρωση από τη Βουλή της συμφωνίας που επετεύχθη στην Σύνοδο Κορυφής προβλέπει το «Κεφάλαιο Α» του νομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα μέτρα που εντός της ημέρας οδεύει στο Κοινοβούλιο. Στο νομοσχέδιο περιέχονται επίσης δυο διακριτά κεφάλαια, το «Κεφάλαιο Β» για τη λήψη φορολογικών μέτρων και το «Κεφάλαιο Γ» για τη ρύθμιση θεμάτων της νομοθεσίας της Κοινωνικής Ασφάλισης.