ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Κληρικός και αγιότητα - Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης. Πάνω από χίλια άτομα στην ομιλία του Γέροντος Νεκταρίου Μουλατσιώτη!!! V I D E O

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma   " 

Posted: 
Geron.Nektarios-I.N.Metamorfoseos0845
Το αδιαχώρητο έγινε στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως Σωτήρος στο Βύρωνα, όπου παρευρέθηκαν πλέον των 1300 άτομων στην ομιλία του Γέροντος Νεκταρίου Μουλατσιώτη που είχε θέμα: «Κληρικός και αγιότητα». Ο ευσεβής λαός δείχνει με την παρουσία του την εκτίμηση και την αγάπη που έχει στους σύγχρονους Γεροντάδες.

Εντοπίστηκαν επικίνδυνα ψάρια στην Κεφαλονιά

ΠΗΓΗ : "    pentapostagma   " 

Posted: Οκτωβρίου 19, 2014 at 1:56 πμ, Last Updated: 

Ένα επικίνδυνο είδος ψαριού εντοπίστηκε στην Κεφαλονιά. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλονιάς, αλιείς εντόπισαν λαγοκέφαλους, ψάρια που είναι επικίνδυνο να καταναλωθούν.
Η ανακοίνωση της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλονιάς αναφέρει:

Προσοχή στην Κάμερα του Υπολογιστή σας ειδικά αν είστε γυναίκα (Βίντεο)

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma,    " 

Posted: Οκτωβρίου 19, 2014 at 12:27 πμ, Last Updated: 
Μια ανατριχιαστική αποκάλυψη έρχεται μέσα από ένα βίντεο του yahoo που ήδη κάνει τον γύρω του διαδικτύου.

Αλήθεια…πώς να «βγάλω» το παιδί;

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma  " 

Posted: Οκτωβρίου 18, 2014 at 11:27 μμ, Last Updated: 
Δεν είναι σπάνιο το ερώτημα στα χείλη νέων γονέων. Ερώτημα που το απευθύνουν ο ένας στον άλλον πρώτα, σε γνωστούς και φίλους κατόπιν, στον πνευματικό τους κάποιοι. Και θα ήταν ανάξιο λόγου ένα τέτοιο ερώτημα, αν η απάντησή του δεν γεννούσε έριδες, διαφωνίες και ψυχρότητες και αν αντιμετωπιζόταν χωρίς καμία πνευματική επίπτωση στο νεογέννητο παιδί.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ! VIDEO Στρατιωτικές Δραστηριότητες Ημέρα Ενόπλων Δυνάμεων (21-11-2013).

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma,       " 

Posted: Οκτωβρίου 18, 2014 at 7:20 μμ, Last Updated: 
Ανοίξτε τα ηχεία, δείτε το βίντεο και γεμίστε εθνική υπερηφάνεια

Ανοίξτε τα ηχεία, δείτε το βίντεο και γεμίστε εθνική υπερηφάνειαΙσχυρή δύναμη για όποιον αποτολμήσει να αμφισβητήσει την εθνική μας κυριαρχία.
Σε μια από τις δυσκολότερες περιόδους για τη χώρα, οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις δεν αποτελούν απλά μία δύναμη αποτροπής, αλλά μια ισχυρή δύναμη για όποιον αποτολμήσει να αμφισβητήσει την εθνική μας κυριαρχία.

Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΘΥΜΟΥ

ΠΗΓΗ : " pentapostagma    " 

Posted: Οκτωβρίου 18, 2014 at 7:03 μμ, Last Updated: 

Μη δικαιολογείς τον θυμό σου1. Ποτέ να μη δικαιολογούμε τον θυμό μας, όσο δυσμενείς κι αν είναι οι περιστάσεις. Μη λέμε αβασάνιστα εκείνο το επιπόλαιο και ένοχο, που είναι ασυγχώρητη δικαιολογία: “Ο δικός μου θυμός περνά γρήγορα”. Περνά ίσως γρήγορα, αλλά τι αφήνει πίσω του; Είναι πολύ δύσκολο -και συχνά αδύνατο- να επανορθώσουμε ό,τι καταστρέψαμε με το θυμό μας. Μετά τη θύελλα και το χαλάζι ξαναβγαίνει ασφαλώς ο ήλιος, αλλ’ όμως πίσω ολόκληρες εκτάσεις παραμένουν καταστρεμμένες. Ο Μέγας Αλέξανδρος για λίγο θύμωσε, όμως πάνω σ’ αυτό τον θυμό του φόνευσε τον εκλεκτό φίλο του και στρατηγό του Κλείτο. Και πέρασαν τρεις μέρες που τον θρηνούσε, μάταια όμως διότι το κακό έμεινε ανεπανόρθωτο. 

Νέα γενιάς πολεμικά πλοία τύπου χόβερκραφτ σχεδιάζει η ρωσική βιομηχανία

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma   " 

Posted: Οκτωβρίου 18, 2014 at 4:57 μμ, Last Updated: 
xoverkraft
Η Ρωσία σχεδιάζει την παραγωγή χόβερκραφτ νέας γενιάς, μετά την ανάπτυξη μαζικής παραγωγή κινητήρων αεριοστροβίλων. Τέτοια σκάφη θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν στα ρωσικά ελικοπτεροφόρα τύπου «Mistral», είπε σε μια συνέντευξη στο  πρακτορείο TASS ο Ίγκορ Ζαχάροφ, αναπληρωτής γενικός σχεδιαστής του Κεντρικού σχεδιαστικού γραφείου ALMAZ, όπου κατασκευάστηκαν τα  προηγούμενα χόβερκραφτ.

Ο Σέρβος Πατριάρχης επισκέπτεται το Άγιο Όρος, με πρώτο σταθμό της θες/νικη

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma,    " 

Posted: Οκτωβρίου 18, 2014 at 4:14 μμ, Last Updated: 
Patrijarh
Ο Αγιότατος Πατριάρχης Σερβίας  Κ.Κ. Ειρηναίος μετέβη στο Άγιο Όρος, όπου θα επισκεφθεί την Ιερά Μονή Χιλιανδαρίου. Στην ιστοσελίδα της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας αναρτήθηκε ότι τον Σέρβο Πατριάρχη Ειρηναίο θα υποδεχτεί, πρώτα, στη Θεσσαλονίκη ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νεάπολης και Σταυρούπολης, κ. Βαρνάβας, μεγάλος φίλος του σερβικού λαού, με τον οποίο ο Πατριάρχης Ειρηναίος θα επισκεφθεί το Σερβικό Στρατιωτικό Νεκροταφείο στην ελληνική συμπρωτεύουσα, με την ευκαιρία της επισήμανσης των 100 χρόνων από το ξέσπασμα του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου, και θα τελέσει νεκρώσιμη Θεία Λειτουργία και μνημόσυνη για την ανάπαυση της ψυχής των πεσόντων ηρώων.

Δείτε ΤΩΡΑ ένα ...εργάκι για χαλάρωση

Απόφαση ΣτΕ για ένστολους.Παραδείγματα σε τυχόν εφαρμογή της

Ενδιαφέρει τους στρατιωτικούς.Η επεξεργασία έγινε από συναδέλφους ειδικούς στα οικονομικά (προφανώς από ΣΣΑΣ προερχομένους) και φαίνεται στα παραδείγτματα καθαρά ,στο περίπου,οι τυχός επιστροφές μας,τόσο στην ποερίπτωση επιστροφής του 100%,όσον και σε εκείνη του 50%.
Απλώς για ενημέρωση γιατί πολλοί ερωτούν να μάθουν ακριβώς τις αυξήσεις.
Εν ολίγοις,50 € αύξηση από το σημερινό καθαρό ποσόν,εάν υπάρξει θα πρόκειται για την καλύτερη περίπτωση.Οι υπόλοιποι (πλην βαθμού Στρατηγών),θα έχουν λιγότερα.Δηλαδή οι Στρατηγοί αν πάρουν 50 €.Ίδωμεν,.περιμένουμε και στην πληρωμή μας θα φανεί,που θα γίνει τέλος Νοεμβρίου με μισθό Δεκεμβρίου.

ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ


Κυριακή, 19 Οκτωβρίου 2014

Ενημέρωση που πρέπει να προβληματίσει τους Αποστράτους των ΕΔ και των ΣΑ και τις Θεσμικές και μη Ενώσεις τους

Του Απόστολου Παπαπαρίση 
Η παρούσα ανάρτηση αφορά μόνον στους Αποστράτους των ΕΔ και των ΣΑ και όχι στους εν ενεργεία Συναδέλφους (προς το παρόν). Έχω αναφερθεί και στο παρελθόν ότι ακόμα και εάν αποκατασταθεί η σύνταξη των Αποστράτων στο 100% η μηνιαία καθαρή «αύξηση» θα κυμαίνεται από 30 έως 140 ευρώ βασιζόμενος στα αποτελέσματα του υπολογιστικού φύλλου Excel που επεξεργαστήκαμε από κοινού με τον συνάδελφο Σμχο ε.α. κ. Δημήτριο ΣουφλήΥπόψη ότι ο ν.4093/2012 δεν έχει κριθεί αντισυνταγματικός στο σύνολο του και δεν θα απαλειφθεί η σχετική μείωση που αναφέρεται στις συντάξεις μας ως «ΜΕΙΩΣΗ (Ν4093/12)», όπως νομίζουν πολλοί συνάδελφοι αλλά αντιθέτως θα αυξηθεί όπως και όλες οι λοιπές μειώσεις - κρατήσεις. Στο πρώτο παράδειγμα η «ΜΕΙΩΣΗ (Ν4093/12)» από 160,18 ευρώ, θα γίνει με 50% αποκατάσταση 168,67 ευρώ και με 100% αποκατάσταση 219,95 ευρώ.Ακολουθεί πλήρης ανάλυση...

LORD'S PRAYER

Αγαπητοί φίλοι.
Πολλές φορές, αναφερόμενος σην Παγκοσμιοπίηση, έχω γράψει ότι αυτή εφαρμόζεται κατά περίπτωση 
και με διαφορετική μορφή, αλλά με τα ίδια μέσα στην κάθε χώρα.  Ανάμεσα στα πολλά τέτοια είναι και
η απαλοιφή τού υγειούς θρησκευτικού συναισθήματος σε αντίθεση με την ενίσχυση τού αρρωστημένου
τέτοιου (βλ.  φανατισμός) που παρατηρείται στις ημέρες μας.

ΒΟΜΒΑ ΜΤΣ! Διώκονται για κακούργημα οι πρόεδροι και διευθυντές από το 2000 ως το 2011!


Image
Πόρισμα βόμβα της Εισαγγελίας Διαφθοράς θα κάνει πάρα πολλούς να χάσουν τον ύπνο τους. Μετά από μακρόχρονη έρευνα που στηρίχθηκε σε οικονομικούς ελέγχους ,εκθέσεις και μαρτυρίες η Εισαγγελία Διαφθοράς βάζει στο στόχαστρο τις διοικήσεις του Μετοχικού Ταμείου Στρατού από το 2000 μέχρι και το 2011!

Ξεπερνώντας το όριο: η σημασία των υδάτινων συνόρων στον Αισχύλο και τον Ηρόδοτο και η περσική ύβρις


236
Join Internet Secrets BEFORE reading the article below!
Ξεπερνώντας το όριο: η σημασία των υδάτινων συνόρων στον Αισχύλο και τον Ηρόδοτο και η περσική ύβρις
Η ελληνοπερσική σύγκρουση του 5ου αιώνα π.Χ. υπήρξε η αφορμή, προκειμένου να αναπτυχθεί σε ορισμένους πνευματικούς κύκλους μεταξύ των Ελλήνων μια ενδιαφέρουσα αντίληψη, η οποία αφορά τα σύνορα μεταξύ Ευρώπης και Ασίας ως όρια φυσικής εξουσίας των Ελλήνων και των Περσών αντίστοιχα. Η αντίληψη αυτή είναι ιδιαίτερα εμφανής στον Αισχύλο και τον Ηρόδοτο.

Ελληνική γλώσσα. Η Δημιουργία της «ελληνιστικής» κοινής


360
Join Internet Secrets BEFORE reading the article below!
Ελληνική γλώσσα . Η Δημιουργία της «ελληνιστικής» κοινής
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΗΣ» ΚΟΙΝΗΣ
1. Προϊστορία και προϋποθέσεις δημιουργίας της αλεξανδρινής κοινής
Η αρχαία ελληνική μάς έχει παραδοθεί, ως γνωστόν, όχι σε ενιαία μορφή αλλά σε πολυάριθμες τοπικές παραλλαγές, τις διαλέκτους, οι οποίες διαμορφώθηκαν σταδιακά κατά τη διάρκεια της 2ης και των αρχών της 1ης π.Χ. χιλιετίας. Μέχρι και τον 4ο π.Χ. αιώνα απουσίαζε οποιαδήποτε (γραπτή ή/και προφορική)«κοινή» ή «επίσημη» γλώσσα-πρότυπο για ολόκληρο τον ελληνόφωνο κόσμο.

Το ξενέρωμα!

Ήμουν εν Γαλλία, και είχα μεταβεί εις ένα δάσος πλησίον του Μονπελιέ, απολαμβάνων την εαρινήν δρόσον.
Αίφνης είδον να εμφανίζεται εκ της οπισθίας πλευράς θάμνου τινός, μία εύμορφος νεάνιδα.

Προς οποιαδήποτε γυναίκα , από έναν άντρα που δεν αντέχει άλλο ! " ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 18 ΧΡΟΝΩΝ "


Αν νομίζετε ότι είστε χοντρές , προφανώς είσαστε ! Αρνούμαστε να απαντήσουμε ! Μάθετε να δουλεύετε το κάθισμα της τουαλέτας ! Αν είναι πάνω , κατεβάστε το ! Αν δεν ντύνεστε σαν τις κοπέλες της Victoria Secret , μην περιμένετε εμείς να συμπεριφερόμαστε σαν τους τύπους στις σαπουνόπερες ! 

Αλλαγή ώρας 2014! Πότε θα αλλάξουμε και πάλι τα ρολόγια μας;



Αυτό σίγουρα μας απασχολεί σε κάθε αλλαγή και πάντα αργούμε και πάντα δεν προλαβαίνουμε…
. Μία επιπλέον ώρα ύπνου θα κερδίσουμε το πρωινό της Κυριακής 26 Οκτωβρίου,

Πρόβατα έφαγαν ένα ολόκληρο «χωράφι» μαριχουάνα!











Το πιο παράξενο γεύμα της ζωής του δοκίμασε
 ένα κοπάδι από πρόβατα
στην κομητεία Σάρρεϋ της Αγγλίας, καθώς όταν βγήκαν για βοσκή στα όρια τους
 αγροκτήματος του ιδιοκτήτη τους, ένα εξ αυτών εντόπισε επτά μαύρες σακούλες
 οι οποίες, προφανώς, είχαν μια ιδιαίτερη οσμή.