ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015

Ερευνα δικαιώνει παιδιά και εφήβους -Το σχολείο πρέπει να ξεκινά μετά τις 08:30

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 



Ερευνα δικαιώνει παιδιά και εφήβους -Το σχολείο πρέπει να ξεκινά μετά τις 08:30
Λογικό είναι.
Για θυμηθείτε, ξύπνημα στις 5 !!!!!!! και διάβασμα στα’’μελετητήρια’’ από τις 5.30 μέχρι τις 7.00.
Πόσο ‘’βρισίδι’’ έπεφτε ????
Τώρα βέβαια, ξυπνάω  πολλές φορές στις 5.00 και στις 5.30, αλλά ΞΥΠΝΑΩ γιατί δεν θέλω να κοιμηθώ περισσότερο, ΔΕΝ ΜΕ ΞΥΠΝΑΝΕ !
    Δεν υπάρχει κάτι πιο βάρβαρο από το πρωινό ξύπνημα, με τους περισσότερους ανθρώπους να μην θέλουν να σηκωθούν από το «γλυκό» κρεβάτι τους, όταν το ξυπνητήρι χτυπάει.
    Το πρωινό ξύπνημα είναι ιδιαίτερα δύσκολο για τα παιδιά και τους εφήβους, που πρέπει να πάνε στο σχολείο.
    Ερευνα, ωστόσο, φέρνει τα πάνω κάτω και δικαιώνει τη νεολαία. Οπως αναφέρει τα σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης δεν θα πρέπει να ξεκινούν πριν τις 08:30 τουλάχιστον. Ο λόγος είναι αυτός που φαντάζεστε... Οι έφηβοιδυσκολεύονται να ξυπνήσουν και μετά δεν αποδίδουν καλά στα μαθήματά τους.

Ο κολιός και η μεγάλη διατροφική του αξία, σε ωμέγα-3 λιπαρά

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 



Ο κολιός και η μεγάλη διατροφική του αξία, σε ωμέγα-3 λιπαρά
της Αγγελικής Μήλιου, βιολόγου
    O κολιός είναι ψάρι που το καλοκαίρι αφθονεί στην χώρα μας και αξίζει να το απολαμβάνουμε όσο διάστημα βρίσκεται στην αγορά.
    Ο Κολιός είναι μεταναστευτικό ψάρι. Τον Αύγουστο κολυμπάει σε μικρότερα βάθη για να βρει ευκολότερα

Προσοχή: Ζευγάρι Ρομά εξαπατά ηλικιωμένους και τους αποσπά χρήματα στο Ναύπλιο


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10.8.15 | 
 Με την μέθοδο της απασχόλησης ένα ζευγάρι Ρομά απέσπασε χρηματικό ποσό από ηλικιωμένο άτομο σε χωριό του Δήμου Ναυπλιέων σήμερα 10 Αυγούστου 2015. 

Η Δημοτική Νεοκλασική Αγορά Άργους


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10.8.15 | 
 Αποτελεί ένα από τα ωραιότερα νεοκλασικά κτίσματα της πόλης του Άργους. Κτίστηκε το 1889 επί Δημαρχίας του γιατρού Σπήλιου Καλμούχου, παρά τις έντονες αντιδράσεις της δημοτικής αντιπολίτευσης. Τα σχέδια εκπόνησε ο αρχιτέκτονας (γεωμέτρης)Πάνος Καραθανασόπουλος. Πρόκειται για ένα μεγάλο και συμμετρικό κτίριο που είναι ένα από τα ομορφότερα κτίσματα στην πόλη. Είναι επίμηκες και χωρίζεται από δύο διαδρόμους κάθετους μεταξύ τους, ένα στενό κι ένα φαρδύτερο, που οδηγούν στις τέσσερεις εξόδους και χωρίζουν το κτίριο σε τέσσερα όμοια τεταρτημόρια.
Εκείνες που περισσότερο εντυπωσιάζουν είναι οι θαυμάσιες καμάρες στις οποίες απολήγει ο φαρδύς διάδρομος. Τρεις σε κάθε μακρά πλευρά. Από την ανέγερσή του μέχρι σήμερα λειτουργεί ως αγορά και στεγάζει 24 καταστήματα τα οποία διαχειρίζεται ο Δήμος Άργους- Μυκηνών. Έξι σε κάθε τεταρτημόριο. Η μία μακρά πλευρά του « βλέπει» προς την υπαίθρια λαϊκή αγορά και τους στρατώνες του Καποδίστρια ενώ η άλλη στην οδό Δημητρίου Τσώκρη.

Ανακαλύφθηκε άγαλμα του Σιληνού στην Πέλλα


Ζητήστε πληροφορίες για το BizBiz ΠΡΙΝ διαβάσετε το άρθρο!!
λήψη
Η Ελλάδα συνεχίζει να εκπλήσσει τους αρχαιολόγους - Ποιος είναι ο Σιληνός, το μαρμάρινο άγαλμα της ελληνιστικής περιόδου, που ανακάλυψε η ανασκαφή του ΑΠΘ στην αγορά της Πέλλας...

"...εν τούτοισι και ο Σιληνός τοίσι κήποισι ήλω, ως λέγεται υπό Μακεδόνων υπέρ δέ των κήπων όρος κείται Βέρμιον ούνομα, άβατον υπό χειμώνος ενθεύτεν δέ ορμώμενοι, ως ταύτην έσχον, κατεστρέφοντο και την άλλην Μακεδονίην" Το απόσπασμα από το 8ο βιβλίο των Ιστοριών του Ηροδότου, περιγράφει το αδιάβατο, τον χειμώνα, Βέρμιο, πάνω από τους κήπους του Φρύγα βασιλιά Μίδα, όπου πιάστηκε με παγίδα ο Σιληνός, θεότητα του κρασιού, που θεωρείται μάλιστα ότι ανέθρεψε τον Διόνυσο.

Αργολική επιχείρηση στο παγκόσμιο κέντρο εμπορίου του Πεκίνου


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9.8.15 | 
 Μια τοπική επιχείρηση της Αργολίδας η ZEUS Greek traditional products που δραστηριοποιείται στο χώρο της εξαγωγής Ελαιολάδου και άλλων ελληνικών προϊόντων μετά από την μεγάλη επιτυχία που έχει στις αγορές της Νότιας Αμερικής με ιδιοκτήτες εγκαταστάσεις 5000 τμ στο Σάο Παολο της Βραζιλίας, με το μοναδικό cash and carry ελληνικών προϊόντων και στην Cotia, Αργεντινή, Αυστραλία, πλέον στοχεύει στην Κινεζική αγορά με επιθετική πολιτική.

Παραλία Κονδύλι στην Αργολίδα: Κάποιοι δεν το αλλάζουν με τίποτα


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9.8.15 | 
  To Κονδύλι (ή παραλία του Αγίου Νικολάου) είναι κατά πολλούς, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, μια από τις καλύτερες παραλίες της Αργολίδας και βρίσκεται 17 χιλιόμετρα περίπου από το Ναύπλιο, περίπου 5 χιλιόμετρα μετά το Δρέπανο.

Τι γίνεται στην Κίνα όταν κάνει ζέστη;... Δείτε τις φωτογραφίες και θα καταλάβετε !!!


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9.8.15 | 
Δείτε πως είναι μια παραλία στην Κίνα των 1.34 δισεκατομμυρίων κατοίκων, όταν η θερμοκρασία αγγίζει τους 35 βαθμούς!

Αύξηση 1,8% στην παραγωγή ασφαλίστρων το 6μηνο

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΑΕΕ

10/08/2015
Αύξηση 1,8% παρουσίασε η παραγωγή ασφαλίστρων στο εξάμηνο Ιανουαρίου – Ιουνίου 2015, σύμφωνα με στοιχεία της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος (ΕΑΕΕ).

ΟΔΔΗΧ: ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ 3ΜΗΝΩΝ ΕΝΤΟΚΩΝ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ

ΠΟΣΟΥ 875 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ

10/08/2015
Την Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015 θα διενεργηθεί Δημοπρασία Εντόκων Γραμματίων διάρκειας 13 εβδομάδων του Ελληνικού Δημοσίου, σε άϋλη μορφή, ποσού 875 ε­κατ. ευρώ, λήξεως 13 Νοεμβρίου 2015, όπως ανακοίνωσε ο ΟΔΔΗΧ.

Τρύφων Αλεξιάδης: Τον Σεπτέμβριο θα διασταυρωθούν οι τραπεζικοί λογαριασμοί


[10.08.2015]

Στη ρύθμιση των 100 δόσεων που σχεδιάζει το Υπουργείο Οικονομικών, τους ελέγχους για τη φοροδιαφυγή, αλλά και τις αλλαγές στο φορολογικό καθεστώς των εφοπλιστών, αναφέρθηκε σε συνεντεύξεις του ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Τρύφων Αλεξιάδης.