ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 17 Απριλίου 2020

Κορωνοϊός - έκπτωση ενοικίου 40%: Άνοιξε η πλατφόρμα - Πώς θα υποβάλετε δήλωση




Κορωνοϊός - έκπτωση ενοικίου 40%: Άνοιξε η πλατφόρμα - Πώς θα υποβάλετε δήλωση

    Στην πλατφόρμα supportemployees.yeka.gr μπορούν πλέον να δηλώνουν τα στοιχεία του σπιτιού τους και του εκμισθωτή τους οι εργαζόμενοι των επιχειρήσεων που πλήττονται βάσει ΚΑΔ και έχουν τεθεί σε αναστολή από τον εργοδότη τους, ώστε να λάβουν την έκπτωση 40% στο ενοίκιο του Απριλίου.

Κυριάκος Μητσοτάκης για lockdown: Μου έλεγαν «μην το κάνεις, θα καταστραφούμε». Όσα είπε σε συνέντευξη εφ όλης της ύλης

Κυριάκος Μητσοτάκης για lockdown: Μου έλεγαν «μην το κάνεις, θα καταστραφούμε»

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 17/4/2020 | 21:58

Για τα ζητήματα της επικαιρότητας, με τον κορωνοϊό φυσικά να μονοπωλεί το ενδιαφέρον, μίλησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνέντευξή που παραχώρησε στην εφημερίδα Καθημερινή.

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Πιο αυστηρά τα μέτρα το Πάσχα

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Πιο αυστηρά τα μέτρα το Πάσχα

Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς τις ημέρες των εορτών

Δημοσίευση 17/4/2020 | 11:37

Στην περαιτέρω αυστηροποίηση των μέτρων απαγόρευσης της κυκλοφορίας προχώρησε η κυβέρνηση, και συγκεκριμένα η Πολιτική Προστασία, με μοναδικό στόχο την αποφυγή συγκεντρώσεων, εκδρομών στα εξοχικά και στα χωριά και την περαιτέρω διασπορά του νέου κορωνοϊού στην ελληνική κοινωνία.


Οι οδηγίες προς τους αστυνομικούς που θα κάνουν τους ελέγχους είναι να ελέγχουν αυστήρα τον κωδικό Β4, που αφορά τη μετάβαση σε άνθρωπο που έχει ανάγκη βοηθείας. Οι εντολές προς τους επικεφαλής των αστυνομικών υπηρεσιών είναι να μην δείξουν καμία επιείκεια σε περιπτώσεις με αυτό τον κωδικό, που κατά την μετακίνηση δεν υπάρχουν επαρκή δικαιολογητικά, όπως διεύθυνση προορισμού, στοιχεία του ανθρώπου που υποτίθεται ότι χρήζει βοηθείας, αποδεικτικό του προβλήματος, ώρα επιστροφής και φυσικά να μην επιβαίνουν στο αυτοκίνητο πάνω από δύο άτομα.