ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

Έρχονται «στοχευμένες» κατασχέσεις στους τραπεζικούς λογαριασμούς οφειλετών του Δημοσίου


Στοχευμένες, αυτόματες και αποτελεσματικότερες κατασχέσεις στους τραπεζικούς λογαριασμούς οφειλετών του Δημοσίου ετοιμάζει η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) σε συνεργασία με την Ελληνική Ενωση Τραπεζών.

Προειδοποίηση του Αρχηγού της Πολεμικής Αεροπορίας προς την Αγκυρα


Προειδοποίηση του Αρχηγού της Πολεμικής Αεροπορίας προς την Αγκυρα
Τι σημαίνουν τα λόγια του Α/ΓΕΑ
http://www.efenpress.gr/
    Αίσθηση έχει προκαλέσει η δήλωση του Ελληνα Αρχηγού της Πολεμικής Αεροπορίας αντιπτέραρχου (Ι) Χρήστου Χριστοδούλου ότι «Κάποιοι θα ήθελαν ή νομίζουν ότι μπορούν να σβήσουν με μία γομολάστιχα τη Λήμνο. Όσοι παίζουν με τα σπίρτα θα πρέπει να ξέρουν ότι κινδυνεύουν να καούν από τη φωτιά που οι ίδιοι θα ανάψουν».

Απόφαση για τη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές

ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΙΚ

10/07/2017
Στην έκδοση της υπουργικής απόφασης που ορίζει σε ποιές περιοχές θα μπορούν να είναι ανοικτά τα εμπορικά καταστήματα προχωράει ο υπουργείο Οικονομίας, καθώς αποτελεί μία από τις εκκρεμότητες για την εκταμίευση της δόσης.

ΟΒΑ: Προσλήψεις στην Πολεμική Αεροπορία – ΟΛΕΣ οι ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ

στρατιώτες
Προσλήψεις ΟΒΑ ανακοίνωσε σήμερα η Πολεμική Αεροπορία – Δείτε τις ειδικότητες και ποιες προϋποθέσεις πρέπει να πληρούν οι υποψήφιοι για την πρόσληψη


Προκηρύσσονται είκοσι επτά (27) θέσεις οπλιτών και εφέδρων για ανακατάταξη ή επανακατάταξη στην Πολεμική Αεροπορία για βραχεία περίοδο ενός (1) μέχρι τριών (3) ετών και αριθμητική κατανομή ανά ειδικότητα, όπως στον πίνακα 1 του Παραρτήματος «Α», οι οποίες είχαν εγκριθεί για το έτος 2017 με το (στ) σχετικό.
2. Οι ενδιαφερόμενοι οπλίτες ή έφεδροι, που πληρούν τα απαιτούμενα προσόντα του Παραρτήματος «Β» και τους έχει απονεμηθεί μία εκ των συγκεκριμένων ειδικοτήτων του πίνακα 1 του Παραρτήματος «Α», να υποβάλουν για την ανακατάταξη ή επανακατάταξή τους αντίστοιχα, τα δικαιολογητικά του Παραρτήματος «Ε», έως την 20 Ιουλίου 2017 (όσα υποβληθούν μετά από αυτήν την ημερομηνία θα απορρίπτονται ως εκπρόθεσμα), όπως παρακάτω:
α. Οι οπλίτες, στις Μονάδες που υπηρετούν, εφόσον απολύονται οριστικά από 20 Αυγούστου 2017 έως 20 Οκτωβρίου 2017.