ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

ΟΙ 20 ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

ΠΗΓΗ : "  Votegreece.gr  " 

μαθαινω για την υγεια
Είναι αποτελεσματικά τα σιρόπια για τον βήχα;
Όχι. Το 2006 η αμερικανική ιατρική ένωση συμφώνησε πως η πλειοψηφία των σιροπιών δεν είναι αποτελεσματική επειδή περιέχουν πολύ μικρή δοσολογία των συστατικών που καταπολεμούν το βήχα. Τα μόνα σιρόπια που ανακουφίζουν από το βήχα είναι εκείνα που περιέχουν αντισταμινικά.

ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ. ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΟΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΦΩΡΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΑΤΗΡΑΜΕΝΟ

ΠΗΓΗ : "  Votegreece.gr   " 

αγιος κοσμας αιτωλος
Από τις Διδαχές του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, όπως τις διασώζει ο αείμνηστος Μητροπολίτης Φλωρίνης Αυγουστίνος:

Τουριστικός προορισμός τα οχυρά του Ρούπελ

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 

Τουριστικός προορισμός τα οχυρά του Ρούπελ
ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ Η ΓΡΑΜΜΗ ΜΕΤΑΞΑ
ΜΑΡΙΑ ΡΙΤΖΑΛΕΟΥ
    Τουριστικός προορισμός και ιστορική μνήμη, αυτά τα δύο χαρακτηριστικά συγκεντρώνουν τα 21 περιώνυμα οχυρά της γραμμής Μεταξά στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα, από το Μπέλεςτων Σερρών ως τη Ροδόπη.
    Τη Δευτέρα τιμάται η 74η επέτειος από τη Μάχη των Οχυρώνκαι την αντίσταση που προέβαλε ο ελληνικός στρατός στα γερμανικά στρατεύματα.
    Στο πλαίσιο αυτό, το Σαββατοκύριακο προγραμματίζεται σειρά εκδηλώσεων σε όσα από αυτά είναι ανοιχτά, λειτουργούν ως εκθεσιακοί και μουσειακοί χώροι και τη διαχείρισή τους έχει ο στρατός.

ΕΥΧΕΣ ΛΟΓΩ ΠΑΣΧΑ

Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού

Παράρτημα Ναυπλίου Νομού Αργολίδας


Ενσωματωμένη εικόνα 1

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Τοπικού Συμβουλίου του παραρτήματος Ναυπλίου σας εύχονται Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα.

ΥΠΟΙΚ προς ΣτΕ: «Ό,τι πήραν πήραν οι στρατιωτικοί» (ΕΓΓΡΑΦΟ)

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog.ΕΑΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, 



Με το υπ΄ αριθμ. πρωτ. 2/17317/ΔΕΠ/12-3-2015 έγγραφό της, η Διεύθυνση Εισοδηματικής Πολιτικής του Υπουργείου Οικονομικών, απευθυνόμενη στο Συμβούλιο της Επικρατείας, καταθέτει τις απόψεις της επί της αιτήσεως ακυρώσεως, που κατέθεσε... η Ομοσπονδία μας, της υπ΄ αριθμ. οικ.2/88371/ΔΕΠ/17-11-2014 κοινής απόφασης των Υπουργών Οικονομικών, Εθνικής Άμυνας, Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη και Ναυτιλίας & Αιγαίου (ΦΕΚ τ. Β’ 3093/18-11-2014) «Καταβολή αναπροσαρμοσμένων αποδοχών και συντάξεων,

Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ : “Τεράστια θεολογικά καί ηθικά ερωτήματα από τη φερόμενη πρόταση του Μητροπολίτη Περγάμου Ιωάννη περί ομοφυλοφιλίας στο Σαμπεζύ”



Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ : “Τεράστια θεολογικά καί ηθικά ερωτήματα από τη φερόμενη πρόταση του Μητροπολίτη Περγάμου Ιωάννη περί ομοφυλοφιλίας στο Σαμπεζύ”
 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Ἀκτὴ Θεμιστοκλέους 190, 185 39 ΠΕΙΡΑΙΕΥΣ, Τηλ. +30 210 4514833 (19), Fax +30 210 4518476
e-mail: impireos@hotmail.com

Ἐν Πειραιεῖ 1 – 4 – 2015
ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ
Σήμερα ὁ Σατανᾶς σηκώνει πάλι μὲ αὐθάδεια τὸ κεφάλι καὶ ἀπειλεῖ νὰ καταστρέψει ὅ,τι ὡραῖο, ὑψηλό, ἠθικό, πνευματικό, χριστιανικό, εὐαγγελικό, ἀποστολικό καί πατερικό, ἔχει κατορθωθεῖ κατὰ τὸ δισχιλιετὲς διάστημα τῆς ζωῆς καὶ δράσεως τῆς Ὀρθοδόξου Ἐκκλησίας. Προσπαθεῖ νά ἐκτροχιάσει τόν ἄνθρωπο ἀπό τόν σκοπὸ τῆς δημιουργίας του πού εἶναι ἡ ὑποταγὴ τῆς σάρκας στὸ πνεῦμα, ἡ πνευματοποίηση καὶ ἡ κατά χάριν θέωση τοῦ ἀνθρώπου, καὶ ὄχι τὸ ἀντίθετο, ἡ σαρκοποίηση, ἡ ὑποταγὴ τοῦ πνεύματος στὴ σάρκα. Αὐτὸ ἀποτελεῖ ἀνατροπὴ τοῦ σχεδίου τοῦ Ἁγίου Τριαδικοῦ Θεοῦ γιὰ τὸν ἄνθρωπο. Ὁ ἀντικείμενος Σατανᾶς θέλει τὸν ἄνθρωπο δοῦλο τῆς σάρκας, τῆς ἡδονῆς, τῆς ἁμαρτίας, ὄχι πνευματικό, ἀλλὰ ὑλικὸ δημιούργημα, σὰν τὰ ἄλογα ζῶα.

Αγανακτισμένοι Αποφασισμένοι Έλληνες

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog.ΕΑΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Ευχαριστούμε το μέλος μας κ. Ζάχο Ιωάννη για το άρθρο που μας ανακοινοποίησε.


 Πες μου.....που έχεις δει τις Ένοπλες Δυνάμεις σου και τι ξέρεις για αυτές?
    Έλιωσες ποτέ στη σκοπιά το καλοκαίρι ή ξεπάγιασες σ'αυτήν το χειμώνα?
    Περώνιασαν τα κόκαλα σου ποτέ σε ενέδρα στον Έβρο?
    Έμεινες ποτέ χωρίς νερό ..χωρίς ΝΕΡΟ, με ξεραμένο στόμα και αφυδατωμένο σώμα, ως φρουρά σε βραχονησίδα?

Τι ΔΕΝ πρέπει να τρώτε ΠΟΤΕ πριν πάτε για ύπνο

ΠΗΓΗ : "   http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 

4.Τι ΔΕΝ πρέπει να τρώτε ΠΟΤΕ πριν πάτε για ύπνο
    Σχεδόν όλοι πριν πάμε για ύπνο συνηθίσουμε να ανοίγουμε το ψυγείο και να ψάχνουμε για τσιμπολογήματα.
    Σύμφωνα όμως  με τους ειδικούς,  η κατανάλωση φαγητού ακριβώς πριν τον ύπνο είναι υπεύθυνη τόσο για τα περιττά κιλά, όσο και για τον κακό ύπνο.
    Επίσης  έρευνες δείχνουν ότι μπορεί να προκαλέσει ζημιά στους ιστούς του λαιμού και του οισοφάγου. Αυτό που συμβαίνει είναι κάποιου είδους “αθόρυβης» παλινδρόμησης, η οποία διαφέρει από τις καούρες και προκαλεί στους παθόντες πονόλαιμο, χρόνιο βήχα και δυσκολία στην κατάποση.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙΦΗΜΑ ΠΑΚΕΤΑ ΔΙΑΣΩΣΕΩΣ

ΠΗΓΗ : "   http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 



ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙΦΗΜΑ ΠΑΚΕΤΑ ΔΙΑΣΩΣΕΩΣ
Το έστειλε ο Κώστας Μίντζολης 
    Είναι μία υγρή ημέρα σε ένα μικρό ιρλανδικό χωριό. Βρέχει ακατάπαυστα και οι δρόμοι είναι άδειοι. 
    Οι καιροί είναι δύσκολοι, όλοι χρωστάνε και ο καθένας ζει με πίστωση
    Αυτή τη συγκεκριμένη μέρα, ένας πλούσιος Γερμανός τουρίστας οδηγάει μέσα από το χωριό, σταματά σε ένα τοπικό ξενοδοχείο, αφήνει 100 ευρώ στο γραφείο της ρεσεψιόν, λέγοντας στον ξενοδόχο ότι θέλει να ελέγξει τα επάνω δωμάτια ώστε να βρει κάποιο για να περάσει τη νύχτα.
    Ο ξενοδόχος του δίνει μερικά κλειδιά και μόλις ο επισκέπτης αρχίζει να ανεβαίνει τα σκαλιά, αρπάζει τα 100 ευρώ από το τραπέζι και τρέχει στο διπλανό κατάστημα του χασάπη για να ξεπληρώσει το χρέος του. 

Καμίνης: Κρούω τον κώδωνα του κινδύνου για τους παράνομους μετανάστες στην Αθήνα

ΠΗΓΗ : "   http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 



Καμίνης: Κρούω τον κώδωνα του κινδύνου για τους παράνομους μετανάστες στην Αθήνα
Μπά? Κατάφερε να ξυπνήσει ? Άς τα μαζεύει τώρα….
    Την δραματική κατάσταση, που επικρατεί στο κέντρο της Αθήνας με την μαζική ροή παράνομων μεταναστών, περιέγραψε οΓιώργος Καμίνης.
    Ο Δήμαρχος Αθηναίων μιλώντας στο Mega, έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για το ζήτημα και κάλεσε την κυβέρνηση να πάρει σαφή θέση και μέτρα επίλυσης αυτού.
     «Η εικόνα που έχουμε δεν είναι καλή, πρέπει να κοιτάξουμε την πραγματικότητα κατάματα, πηγαίνουμε πάλι πίσω στο 2012, αρχές 2013. Εγώ κρούω τον κώδωνα του κινδύνου και εκ μέρους των Αθηναίων πολιτών λέω ότι δεν πρέπει να συνεχιστεί η κατάσταση όλοι οι άνθρωποι που μπαίνουν στη χώρα να κατευθύνονται άναρχα ή μάλλον σχεδιασμένα στην Αθήνα και να αφήνονται στην τύχη τους. Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνει ο δήμος Αθηναίων. Δεν πρόκειται να ανεχθούμε αυτή η κατάσταση να φάει τα σωθηκά της πόλης»,ανέφερε και συνέχισε:

ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ 23% ΟΙ ΑΦΙΞΕΙΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ΤΟ 2014

ΤΑ 13,44 ΔΙΣ. ΕΦΤΑΣΑΝ ΟΙ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ

08/04/2015
Αύξηση 23% κατέγραψαν την περίοδο Ιανουαρίου-Δεκεμβρίου 2014 οι αφίξεις στην Ελλάδα μη κατοίκων από το εξωτερικό σε σύγκριση με την περίοδο Ιανουαρίου-Δεκεμβρίου 2013, όπως προκύπτει από την Έρευνα Συνόρων που διενεργεί η Τράπεζα της Ελλάδος (ΤτΕ).
Η τουριστική χρονιά πέρυσι για την Ελλάδα, σύμφωνα με στοιχεία, έκλεισε με τα ρεκόρ των 13,44 δισ. ευρώ σε επίπεδο ταξιδιωτικών εισπράξεων και των 22 εκατ. σε επίπεδο αφίξεων από το εξωτερικό (εκτός επισκεπτών με κρουαζιέρα).
Ειδικότερα, οι αφίξεις από την Ευρώπη, στην οποία αναλογεί το μεγαλύτερο μερίδιο των αφίξεων (88,4%), παρουσίασαν την περίοδο Ιανουαρίου-Δεκεμβρίου 2014 αύξηση 23,4%, έναντι της αντίστοιχης περιόδου Ιανουαρίου-Δεκεμβρίου 2013, ενώ τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατέγραψαν αύξηση 25,9%.

Μέτρα ασφάλειας και τροχαίας για το Πάσχα

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ.


08/04/2015
Ενισχυμένα θα είναι τα μέτρα αστυνόμευσης από την ΕΛ.ΑΣ. την περίοδο των γιορτών.
Ακόμη, οι αστυνομικές αρχές λαμβάνουν αυστηρά μέτρα ασφάλειας και τροχαίας, ενώ εντατικοποιούνται οι αστυνομικοί έλεγχοι για την παράνομη κατασκευή, διακίνηση, εμπορία και χρήση κροτίδων, βεγγαλικών κ.λπ., που εγκυμονούν σοβαρούς κινδύνους για τραυματισμούς και απώλεια ανθρώπινης ζωής.
Ενδεικτικά, μέχρι και την ολοκλήρωση της εορταστικής περιόδου, έχει προγραμματιστεί η εντατικοποίηση των πεζών και εποχούμενων περιπολιών τάξης και ασφάλειας για την πρόληψη και καταστολή εγκληματικών ενεργειών, ιδίως ληστειών και κλοπών - διαρρήξεων.
Η δραστηριοποίηση των περιπολιών επικεντρώνεται κυρίως: