ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

Ενημερωτική συνάντηση Συνδέσμων της Περιφέρειας Πελοποννήσου ,Δυτικής Ελλάδας και Μακεδονίας , 24-10-2015 ΚΟΡΙΝΘΟ. ΘΕΜΑ ΠΕΡΙ Ν Ι Μ Ι Τ Σ VIDEO- 6 " ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ "

Ο κ. ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Δημήτριος παρουσίασε την παρούσα κατάσταση στο ΝΙΜΤΣ .


Ενημερωτική συνάντηση Συνδέσμων της Περιφέρειας Πελοποννήσου ,Δυτικής Ελλάδας και Μακεδονίας , 24-10-2015 ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ από Γεν. Γραμ VIDEO - 5







Είναι συνέχεια του κ. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΑΚΗ και λαμβάνει τον λόγο ο Γ.Γ. κ. ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΩΤΗΣ Οδ.

Ενημερωτική συνάντηση Συνδέσμων της Περιφέρειας Πελοποννήσου ,Δυτικής Ελλάδας και Μακεδονίας , 24-10-2015 ΚΟΡΙΝΘΟ. ΘΕΜΑΤΑ:ΜΕΙΩΣΕΙΣ - ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ - ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΤΕ VIDEO-4 " ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ "


Στη συνέχεια τον λόγο έλαβε ο Ειδικός Γραμματέας ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ Νικήτας , ο οποίος αναφέρθηκε λεπτομερώς :




Ενημερωτική συνάντηση Συνδέσμων της Περιφέρειας Πελοποννήσου ,Δυτικής Ελλάδας και Μακεδονίας , 24-10-2015 ΚΟΡΙΝΘΟ. ΘΕΜΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ


Νέα ενιαία δομή του ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
1.    Συγχώνευση όλων των Ταμείων στο ΙΚΑ ( Εθνικός Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης ).

Ενημερωτική συνάντηση Συνδέσμων της Περιφέρειας Πελοποννήσου ,Δυτικής Ελλάδας και Μακεδονίας , 24-10-2015 ΚΟΡΙΝΘΟ. ΘΕΜΑ : ΤΑΜΕΙΩΝ V I D E O 2 " ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ "


Α.  Τ Ε Α Π Α Σ Α
Ζητήσαμε την κατάργηση του άρθρου 220 τουΝ.4281/2014 και του άρθρ.1, παρ. 28 του ν.4334/2015, με τα οποία εντάσσεται το ΤΕΑΠΑΣΑ στο ΕΤΕΑ, παρότι με  το Ν. 4331/2-7-15, δόθηκε παράταση για αυτοτέλεια του Ταμείου  έως 31-12-15. Ωστόσο εναλλακτικά και σε περίπτωση που δεν καταστεί  δυνατή η αυτοτέλεια ενός βιώσιμου και υγιούς Ταμείου,
να τεθεί σε εφαρμογή η δημιουργία ασφαλιστικού πυλώνα  για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας στην ενέργεια και αποστρατεία, αίτημα το οποίο έχει καλλιεργηθεί και δικαιολογείται απόλυτα από τις ειδικές ρυθμίσεις που διέπουν τις δύο κατηγορίες στελεχών.

 Τονίσαμε την ανάγκη για τη   διατήρηση υφιστάμενων πόρων και την αναζήτηση νέων για την ενίσχυση των ασφαλιστικών ταμείων(ΜΤΣ-ΤΕΑΠΑΣΑ), γιατί, μετά τα νέα δεδομένα ( κούρεμα ομολόγων, απουσία προσλήψεων κλπ), αποτελεί μείζον ζήτημα η βιωσιμότητα των Ταμείων.






Ενημερωτική συνάντηση Συνδέσμων της Περιφέρειας Πελοποννήσου ,Δυτικής Ελλάδας και Μακεδονίας , 24-10-2015 ΘΕΜΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ V I D E O - 1


Ενημερωτική συνάντηση Συνδέσμων της Περιφέρειας Πελοποννήσου ,Δυτικής Ελλάδας και Μακεδονίας , 24-10



Την 24-10-2015 πραγματοποιήθηκε στην Κόρινθο ,σε αίθουσα της Λ.Φ. Κορίνθου ,ενημερωτική συνάντηση Συνδέσμων της Περιφέρειας Πελοποννήσου ,Δυτικής Ελλάδας και Μακεδονίας ,  κατόπιν πρωτοβουλίας του Συνδέσμου αποστράτων Αστυνομικών Ν. Κορινθίας  . Στην συνάντηση παρευρέθη αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας μας  η οποία αποτελείτο απο τούς : Β΄Αντιπρόεδρο Υποστράτηγο ε.α  ΜΠΕΤΤΑ Δημήτριο , τον Γ.Γ. Ατιστράτηγο ε.α ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΩΤΗ Οδυσσέα , τον ειδικό Γραμματέα και νομικό Σύμβουλο αυτής Αστυνομικό Διευθυντή ε.α ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΑΚΗ Νικήτα , τα μέλη του Δ.Σ. Αντιστράτηγοι ε.α ΔΟΥΜΕΤΖΙΑΝΟ Γρηγόριο και ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Δημήτριος  ,το μέλος του Δ.Σ. της ΠΟ.Α.Α.Σ.Α. και επίτιμος προεδρος του Συνδέσμου Κορίνθου ανθυπομοίραρχος ε.α ΣΑΝΔΡΑΒΕΛΗΣ Ιωάννης ,Ανθυπαστυνόμος ε.α και Πρόεδρος του Συνδέσμου Κορίνθου ΠΑΛΙΑΚΑΣΗΣ Βασίλειος.
 Κατ'αρχάς καλωσορισε τους παρευρισκομένους ο επίτιμος Προεδρος του Συνδέσμου Κορίνθου ΣΑΝΔΡΑΒΕΛΗΣ Ιωάννης  , ο οποίος αναφέρθηκε στην δραστηριότητα του Συνδέσμου και στη συνέχεια ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Κορινθίας ΠΑΛΙΑΚΑΣΗΣ Βασίλειος ο οποίος καλωσόρισε τους συναδέλφους που είχαν την καλωσύνη να προσέλθουν στην συνάντηση για ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων 

Στη συνέχεια τον λόγο έλαβε ο Γ.Γ. Γραμματέας της Π.Ο.Α.Α.Σ.Α. ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΩΤΗΣ Οδυσσεύς , ο οποίος αφού διάβασε το μήνυμα του Προέδρου της Π.Ο.Α.Α.Σ.Α. Υποστράτηγου ε.α.ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Ευάγγελου   στη συνέχεια παρουσίασε τα παρακάτω θέματα και δραστηριότητα της Ομοσπονδίας .και για τις μέχρι σήμερα  συναντήσεις με τους υπουργούς : Αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ.ΤΟΣΚΑ Ν.,τον ΥΠΕΣΔΑ  Κ. ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ Π.  και τελευταία τον ΥΠΕΘΑ κ. ΚΑΜΜΕΝΟ Π.

Συνάντηση της Π.Ο.Α.Α.Σ.Α. & του Σ.Σ. τριών Ενώσεων Ε.Δ.με τον ΥΠΕΘΑ κ. ΚΑΜΜΕΝΟ (21-10-2015 )

BLOGGER : Εκτός της παρούσης αναρτήσεως θα επακολουθήσουν από την Περιφερειακή συνάντηση στελεχών Πρωτοβαθμίων Σωματείων Ομοσπονδίας στην ΚΟΡΙΝΘΟ που έγινε σήμερα 24-10-2015 με διάφορα θέματα που μας απασχολούν 

Συνάντηση της Π.Ο.Α.Α.Σ.Α. & του Σ.Σ. τριών Ενώσεων Ε.Δ.με τον ΥΠΕΘΑ κ. ΚΑΜΜΕΝΟ (21-10-2015 )
Τελευταία ενημέρωση24/10/2015
Την 21-10-15 πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Ομοσπονδίας μας, με τον Υπουργό Εθνικής ʼμυνας κ. ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ, από κοινού  με το Συντονιστικό Συμβούλιο των Τριών Ενώσεων Αποστράτων Αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων. Στη συνάντηση έλαβαν μέρος και επιτελείς του ΥΠΕΘΑ.

"ΠΕΡΑΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ" - ΝΕΜΕΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ( Β ) μέρος

6η ΝΕΜΕΑΔΑ (10-12 Ιουνίου 2016)
Την περασμένη Τετάρτη, σε μια σεμνή τελετή στην αίθουσα της Εν Αθήναις Αρχαιολογικής Εταιρείας, ο Σύλλογος για την Αναβίωση των Νεμέων Αγώνων ανήγγειλε επίσημα την πραγματοποίηση της 6ης (σύγχρονης) Νεμεάδας στις 10 με 12 Ιουνίου 2016 στην αρχαία Νεμέα. Τους αγώνες ανήγγειλε ο κ.Άγγελος Δεληβοριάς διευθυντής του Μουσείου Μπενάκη και διαχρονικός υποστηρικτής του έργου του Συλλόγου για την Αναβίωση των Νέμεων Αγώνων και όχι μόνο.




Χαιρετισμό απηύθυναν ο δήμαρχος Νεμέας κ.Κωνσταντίνος Καλαντζής και ο πρόεδρος του Σωματείου «Οφέλτης» κ.Βασίλης Φουρλής. Ο «Οφέλτης» ιδρύθηκε το 2004 με στόχο την υποστήριξη του έργου του καθηγητή Μίλλερ όχι μόνο για την αναβίωση των Νεμέων Αγώνων αλλά και για την αναστήλωση του αρχαίου Ναού του Νεμείου Διός αλλά και της Κρυπτής Εισόδου, που οδηγεί στο αρχαίο στάδιο.

"ΠΕΡΑΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ" - ΝΕΜΕΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ( Α ) μέρος ανάρτησης. Σχολή Αρχαίου Ελληνικού Αθλητισμού στην αρχαία Νεμέα


Σχολή Αρχαίου Ελληνικού Αθλητισμού στην αρχαία Νεμέα

Ζητήστε πληροφορίες για το BizBiz ΠΡΙΝ διαβάσετε το άρθρο!!
ImageHandler
Ένα φιλόδοξο σχέδιο για την ίδρυση και λειτουργία Σχολής για τον Αρχαίο Ελληνικό Αθλητισμό,  μοναδική του είδους παγκοσμίως, υλοποιεί στην αρχαία Νεμέα ο Σύλλογος για την Αναβίωση των Νεμέων Αγώνων. Στη εν λόγω σχολή, σπουδαστές όλων των ηλικιών –και από όλον τον κόσμο- θα διδάσκονται τις πρακτικές και τη φιλοσοφία του αθλητισμού στην αρχαία Ελλάδα.

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΑΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ,


Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog.ΕΑΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
Το ιστορικό φρούριο Παλαμήδι


Λόγω των αρκετών αναρτήσεων από την παραπάνω ένωση αναρτήθηκαν όλες μαζί και εσείς όποια σας ενδιαφέρει με ένα πάτημα επάνω στα μπλε γράμματα βγαίνει ο σύνδεσμος και στην συνέχεια πάλι η ίδι κίνηση και διαβάζεται την ανάρτηση.

Εορταστικές Εκδηλώσεις προς τιμή του Αγ. Δημητρίου στο ΚΕΜΧ
 

Βρήκαν ζωντανό χταπόδι να κολυμπά σε κεντρική οδό στο Ναύπλιο


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 24.10.15 |  | 
 Δεν πίστευαν στα μάτια τους χθες το πρωί θαμώνες καφενείου στην Ενδεκάτη στο Ναύπλιο όταν κατά την διάρκεια της πρωινής καταιγίδας είδαν ένα χταπόδι να κολυμπά μέσα στα λιμνάζοντα νερά της βροχής. "Βγήκαν τα χταπόδια στην στεριά..."αναφώνησαν οι πρώτοι που το είδαν και όλοι συγκεντρώθηκαν μπροστά στο πεζοδρόμιο για να δουν το αφύσικο περιστατικό.

ΤΟ ΣΤΡΙΠΤΙΤΖΑΔΙΚΟ

Ήταν ένα προοδευτικό ζευγάρι. Κάποια μέρα προτείνει η γυναίκα στον άνδρα της να πάνε σε ένα στριπτιτζάδικο. Δέχεται ο άνδρας και της μιλάει για ένα καλό που του είπαν οι φίλοι του. Συμφωνεί η γυναίκα και ένα βράδυ που το κανονίζουν, πάνε. Έρχεται λοιπόν ο σερβιτόρος και λέει στον άνδρα:
- Κωστάκη, το ίδιο να φέρω;

Διάσημα προθανάτια λόγια

Προλαβαίνουμε να περάσουμε απέναντι;

Παράξενη γεύση έχει.

Όχι ρε, δεν είναι πολύ κλειστή η στροφή.

Τι είπες ότι γίνεται άμα τραβήξεις την περόνη;

Πως να ανεβάσεις βίντεο στο youtube από pc. Ειδοποίηση Google - youtube ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΩ VIDEO



ΠΗΓΗ : "  Google Alerts   " 

ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ME CAPITAL CONTROL