ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

OIKONOMIKA." Πόσο επηρεάζονται οι στρατιωτικοί-αστυνομικοί από τις αλλαγές στις ασφαλιστικές εισφορές; " ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤ.ΣΩΜ.ΑΣΦ.Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας ασχολείται με όλα τα θέματα που απασχολούν τους Αποστράτους αλλά και τους εν ενεργεία καθότι η σύνταξη του Απόστρατου έχει σχέση με του εν ενεργεία. 


Στον Σύνδεσμο Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας ο εκπρόσωπος της Π.Ο.Α.Σ.Α.  K. ΠΑΠΠΑΣ Γρηγόριος στο έγγραφο προς τα μέλη του Συνδέσμου είχε ενημερώσει για τα Οικονομικά θέματα.

Στην παρούσα ανάρτηση ενημερώνει και τους εν ενεργεία πως έχει η κατάσταση. Για τυχόν περισσότερες πληροφορίες στο γραφείο του Συνδέσμου.  


Φόρο έως και 778 ευρώ φέρνει η μείωση του αφορολόγητου στα 5.000 ευρώ

23
Likes
Facebook23TwitterGoogle+PinterestEmailPrinter FriendlySumoMe
Πρόσθετο φόρο από 22 μέχρι και 778 ευρώ σε όσους αμείβονται «μισθούς» και συντάξεις άνω των 414 φέρνει μια ενδεχόμενη...
Πρόσθετο φόρο από 22 μέχρι και 778 ευρώ σε όσους αμείβονται «μισθούς» και συντάξεις άνω των 414 φέρνει μια ενδεχόμενη μείωση του αφορολόγητου στα 5.000 ευρώ από τα επίπεδα των 8.636 που είναι σήμερα όπως έχει ήδη προτείνει η Παγκόσμια τράπεζα που βρίσκεται σε στενή συνεργασία με το ΔΝΤ.

ΣΕΤΕ: ΑΝΤΙΚΡΟΥΟΜΕΝΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2016

«Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΓΚΥΜΟΝΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ»

27/01/2017
Με αντικρουόμενα στοιχεία κλείνει το 2016. Αφενός υπάρχει μια αξιοσημείωτη αύξηση των αφίξεων για 4 η συνεχόμενη χρονιά μετά το 2012 που όμως συνοδεύεται από μια μείωση των εισπράξεων σύμφωνα με το Μηνιαίο Στατιστικό Δελτίο του ΣΕΤΕ Intelligence.