ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023

Παρών του Συνδέσμου Αποστράτων Σ.Α. Ν.Αργολίδας στην Μουσική Εορταστική Εκδήλωση για την Επέτειο της Εθνικής Παλιγγενεσίας

 



Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας κατόπιν προσκλήσεων  του Δήμου Ναυπλιέων  και Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. ανταποκρίθηκε στην ωραιότατη αυτή εκδήλωση κλείνοντας τις εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου 2023.
Με μεγάλη επιτυχία το μουσικό σχήμα " ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΙ και ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΑΝΤΙΛΑΛΟΙ  ως δε και ο μουσικολογιώτατος πρωτοπρεσβύτερος π. Χρήστος Κυριακόπουλος  που είπαν βυζαντινούς ύμνους λόγω της εορτής του Ευαγγελισμού, παραδοσιακά και δημοτικά τραγούδια καθώς και νεότερα έντεχνα.
΄Ηταν πραγματικά μία ωραία βραδιά στην Πρώτη Βουλή των Ελλήνων. Στο video  όσοι επιθυμούν μπορούν να τα ακούσουν. 



Πηγή της Ανάρτησης : 



Ναύπλιο: Μουσική εορταστική εκδήλωση για τον Ευαγγελισμό και την Εθνική Επέτειο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:49:00 π.μ. |  |  | 
Χορωδία
Ο Δήμος Ναυπλιέων και ο Δ.Ο.Π.Π.Α Τ σε συνδιοργάνωση με την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας το απόγευμα της Κυριακής 26 Μαρτίου διοργάνωσαν μουσική εορταστική εκδήλωση για την επέτειο της Εθνικής Παλιγγενεσίας.
Η εκδηλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της πρώτης Βουλής των Ελλήνων (Βουλευτικό), στο Ναύπλιο.
Το πρόγραμμα περιλάμβανε βυζαντινούς ύμνους της εορτής του Ευαγγελισμού, παραδοσιακά και δημοτικά τραγούδια καθώς και νεότερα έντεχνα αναφερόμενα στο γεγονός της Εθνικής εορτής.
Το πρόγραμμα ερμήνευσε το μουσικό σχήμα "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΑΝΤΙΛΑΛΟΙ", σε διδασκαλία και διεύθυνση του Κωνσταντίνου Ρούτουλα και ο μουσικολογιώτατος πρωτοπρεσβύτερος π. Χρήστος Κυριακόπουλος.
Την εκδήλωση παρακολούθησε πολύς κόσμος ανάμεσα τους, ο βουλευτής Αργολίδας Γ. Ανδριανός, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ. Κωστούρος ο οποίος απένειμε και αναμνηστικό δώρο στον πρωτοπρεσβύτερο π. Χρήστο Κυριακόπουλο, ο Πρόεδρος του ΙΣΚΕ π. Γεώργιος Σελλής, ο Πρόεδρος του Ραδιοφωνικού Σταθμούς της Μητροπόλεως Αργολίδας, ο Αντιπρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Γ. Χατζόπουλος, ιερείς από την Αργολίδα, καλεσμένοι από την Δημητσάνα, ο καθηγητής Ευρωπαϊκού Δικαίου και στέλεχος της Ν.Δ. Τ. Γεώργας, κα.
Η εκδήλωση έκλεισε με τραγούδι  αφιερωμένο στα θύματα του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη, ενω αναμνηστικό δώρο απένειμε και ο Χορόαρχης Κ. Ρούτουλας εκ μέρους του Μητροπολίτη Αργολίδας κ. Νεκταρίου στον πρωτοπρεσβύτερο π. Χρήστο Κυριακόπουλο.