ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ BLOG " Σπάσιμο του φράγματος των 1000 " επισκέψεων της ημέρας.

Αγαπητοί φίλοι όπως σας έγραψα και την νύκτα οι χθεσινές αναρτήσεις ξεπέρασαν τις 1000 και επειδή για το blog η αλλαγή ημέρας στατιστικής αλλάζει την νύκτα 02.00 ώρα μέχρι εκείνη την ώρα οι επισκέψεις  έφθασαν τις 1051. Πραγματικά ένας μεγάλος αριθμός επισκέψεων για ένα ερασιτεχνικό blog. 
Στην ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ανάρτηση όπως και στην ΤΩΡΙΝΗ φαίνονται οι αναρτήσεις που έλαβαν την μεγαλύτερη επίσκεψη αλλά και από ποια κράτη επισκέφθηκαν το blog. 
Και πάλι θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς τους επισκέπτες οι οποίοι μου δίνετε την δύναμη να συνεχίσω αυτό που ερασιτεχνικά κάνω. 

.


1.-Προβολές σελίδων σήμερα   μέχρι ώρα 17.15 7-3-2015 205


2.-Προβολές σελίδων χθές  6-3-2015  1.051  

Σκέψεις στὴν ἀκροθαλασσιά

Posted: Μαρτίου 7, 2015 at 11:02 πμ, Last Updated: 
http://www.pentapostagma.gr/wp-content/uploads/2015/03/ceb1ceb3-ceb9ceb3cebdceaccf84ceb9cebfcf82-cebccf80cf81ceb9ceb1cebdcf84cf83ceb9ceb1cebdceafcebdcf89cf86.jpg
Ἅγιος Ἰγνάτιος Brianchaninov

Μὲ ποιὸν μοιάζει ὁ χριστιανός, ποὺ σηκώνει τὶς θλίψεις τῆς ἐπίγειας ζωῆς μὲ ἀληθινὴ πνευματικὴ σύνεση; Μ” ἕναν ὁδοιπόρο, ποὺ στέκεται στὴν ἀκροθαλασσιὰ σὲ ὥρα τρικυμίας.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΣΑΝ; Δείτε τι αρνήθηκαν οι υπεύθυνοι σε 6χρονη καρκινοπαθή, ως…τελευταία επιθυμία! (PHOTOS)


Posted: Μαρτίου 7, 2015 at 10:43 πμ, Last Updated: 
Ορισμένοι άνθρωποι είναι τόσο τυπικοί, που δείχνουν να μην έχουν το παραμικρό αίσθημα για όσα κάνουν…
Η Ella Joe Schultz από το Μιζούρι μάχεται με την λευχαιμία. Το ίδρυμα Make-A-Wish λοιπόν, ήθελε να κάνει την ευχή της πραγματικότητα και την ρώτησε τι θα ήθελε να της φέρει.

Η συγκλονιστική ιστορία της Μαρίας Έλενας Κυριάκου: Η μάχη με τον καρκίνο, ο θάνατος και ο Χριστός!


Posted: Μαρτίου 7, 2015 at 10:23 πμ, Last Updated: 
maria-anna-eurovisio
«Μαμά, μπαμπά, μην κλαίτε. Είδα τον Χριστό στο όνειρό μου και μου είπε «Ανδρέα, μαζί μου θα είσαι ευτυχισμένος. Θα δώσω δύναμη σε σένα και την οικογένειά σου»»…

Βιοδιασπώμενα ποτήρια καφέ που περιέχουν σπόρους, μετατρέπονται σε δέντρα! (εικόνες)


Posted: Μαρτίου 7, 2015 at 10:04 πμ, Last Updated: 

http://www.pentapostagma.gr/wp-content/uploads/2015/03/img27655_5f2049408f241610b6508b8607242104.jpg
Μία ευρηματική εταιρεία στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, η «Reduce. Reuse. Grow», σχεδίασε ένα ποτήρι καφέ, που όχι μόνο είναι βιοδιασπώμενο και φιλικό προς το περιβάλλον, αλλά περιέχει και σπόρους στα τοιχώματά του, έτσι ώστε μόλις πιει κάποιος τον καφέ του και το πετάξει, μπορεί να φυτευτεί και να ανθίσει!
Τα «πράσινα» ποτήρια καφέ θα εμπεριέχουν τους σπόρους που ταιριάζουν στο κλίμα της κάθε περιοχής, ενώ οι καφετέριες που τα λανσάρουν, ενθαρρύνουν τους πελάτους τους είτε να φυτεύουν τα χρησιμοποιημένα ποτήρια ή να τα επιστρεφούν, ώστε να τα φυτεύει η εταιρεία.
Ένα υπέροχο πείραμα ανακύκλωσης που σίγουρα εμπνέει και είναι βέβαιο ότι θα πετύχει!
Βιβή Συργκάνη
enallaktikos.gr

Ο προβληματισμός της ανθρώπινης σκέψης για το “Άσμα Ασμάτων”


Posted: Μαρτίου 7, 2015 at 9:44 πμ, Last Updated: 
Ο μεγάλος μας ποιητής Σεφέρης (Γ. Σεφέρης, 1991), την Πρωτοχρονιά του 1962 μένει εκστατικός σε αυτό το παραλήρημα της αγάπης του «Άσματος Ασμάτων».  Ό,τι αγγίζει την ανθρώπινη ψυχή είναι πλούτος και αρνείται να μπει στην επεξηγηματική τακτική, απλά συμβουλεύει τον αναγνώστη “να αισθανθεί μόνος του το Άσμα με τα μέσα που διαθέτει η ψυχή του και με τη σοφία που του χάρισε ο Θεός χωρίς τις ενοχλητικές παρεμβάσεις του δογματισμού”. Ο Σεφέρης, ως ποιητής, εισπράττει την ευαισθησία και τα εκλεπτυσμένα αισθήματα και νοήματα του Άσματος τα οποία και αποδίδει με το δικό του υπέροχο ποιητικό τρόπο.
forest
Ο έρωτας, όμως, εντείνεται από το θάνατο, αλλά και παίρνει  την πικρή γεύση του, καθώς αισθάνεται τη μυρωδιά του θανάτου, πάνω από αυτούς που αγαπά. Όταν πραγματικά αγαπήσει κανείς και δοθεί ολόψυχα στον πραγματικό και ανιδιοτελή έρωτά του για τον άλλο, τότε αρχίζει να καταλαβαίνει  τη δύναμη του θανάτου. Ο Γρηγόριος Νύσσης, (Γ. Νύσσης, 1963), γράφει: “Όταν ο σύζυγος κοιτάξει το αγαπημένο πρόσωπο, τού έρχεται ταυτόχρονα και ο φόβος του χωρισμού όταν ακούση την γλυκιά φωνή, η σκέψη έρχεται στο νου ότι κάποτε δεν θα την ακούει όταν ευφρανθή από τη θέα της ομορφιάς της, τότε φρίττει με το προαίσθημα του πένθους που θα φέρει ο θάνατός της…”

Διπλή ελληνική αναχαίτιση των τουρκικών F-16 – BINTEO


Posted: Μαρτίου 7, 2015 at 9:05 πμ, Last Updated: 
Την προκλητική της συμπεριφορά συνεχίζει η Τουρκία στο Αιγαίο μευπερπτήσεις πάνω από τα ελληνικά νησιά κλιμακώνοντας τις ενέργειες της. 

Για μια ακόμη ημέρα αεροσκάφη της τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας πραγματοποίησαν υπερπτήσεις πάνω από το Φαρμακονήσι και τη Στρογγύλη τη στιγμή που στην περιοχή βρισκόταν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.

 Είναι η δεύτερη φορά που η Άγκυρα παρουσιάζει την προκλητική αυτή στάση την ώρα που στα νησιά του Αιγαίου βρίσκεται ο Πάνος Καμμένος.
Ελληνικά πολεμικά αεροσκάφη αναχαίτισαν τα τουρκικά. Δείτε το βίντεο της ΝΕΡΙΤ.


πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2015/03/%ce%b4%ce%b9%cf%80%ce%bb%ce%ae-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%87%ce%b1%ce%af%cf%84%ce%b9%cf%83%ce%b7-%cf%84%cf%89%ce%bd-%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%ba%ce%b9.html#ixzz3TiaEs1iQ







Μην περιμένεις να βρεις τον εαυτό σου για να ξεκινήσεις…


Posted: Μαρτίου 7, 2015 at 7:31 πμ, Last Updated: 

Περιμένεις μέρες, μήνες, χρόνια, σε ένα στημένο ραντεβού. Δεν ήρθε ακόμη. Δεν φάνηκε. Άργησε πολύ, τόσο που μάτωσαν τα μάτια στην αναμονή, τόσο που ράγισε η καρδιά στην προσμονή.
Θα στο πω εγώ κι ας πονέσεις. Δεν θα έρθει… Μην περιμένεις

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΜΟΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ, ΤΑ ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΠΑΠΙΚΩΝ


Posted: Μαρτίου 7, 2015 at 1:00 πμ, Last Updated: 

Το μέγεθος της διαβρώσεως

Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΑ 75α ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ!!!

genneul. Parr
Τα 75α γενέθλιά του εόρτασε ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ.Βαρθολομαίος, στις 1-3-2015, έσβησε και κεράκια!!!
Μάλιστα, ο Παναγιώτατος δείπνησε σε εστιατόριο της Κωνσταντινούπολης, μαζί με φίλους και συνεργάτες. Μεταξύ αυτών ήταν και η Ντόρα Μπαγκογιάνη με τον σύζυγό της.

ΔΕΝ ΕΟΡΤΑΖΟΥΝ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΤΟΥΣ

Του Μητροπολίτου Φλωρίνης π. Αυγουστίνου Καντιώτου
«H Εκκλησία μας δεν εορτάζει γενέθλια. Είναι κι αυτό μία από τις διαφορές, που έχουμε με τους παπικούς. Εμείς, οι Ορθόδοξοι, εορτάζουμε μόνο την ημέρα, κατά την οποία εορτάζει και ο Άγιός μας, για να μιμούμαστε τη ζωή του. Αντιθέτως, οι Δυτικοί εορτάζουν τα γενέθλιά τους. Αυτό είναι μια κακή συνήθεια, που μπήκε κι εδώ στην πατρίδα μας και ιδίως στα παιδιά. Άντε, τώρα, να θυμηθούν οι συγγενείς και οι φίλοι πότε γεννήθηκε ο ένας και ο άλλος. Ενώ η ονομαστική εορτή είναι ωραιότερη. Μαζί με τη μνήμη του Αγίου, εορτάζει και ο άνδρας ή η γυναίκα, που φέρει το όνομά του.

«Μάρτης γδάρτης» λέγαν οι παλιοί – Καιρική Ανάλυση


Posted: Μαρτίου 6, 2015 at 11:44 μμ, Last Updated: 
kakokairia_680697496
Ο Μάρτιος αποτελούσε ανέκαθεν έναν χιονομήνα για τα ημιορεινά στη βόρεια Ελλάδα και για τα ορεινά όλη της χώρας. Πρόκειται για μία μεταβατική από τον χειμώνα στην άνοιξη εποχή, όπου η Μεσόγειος προσφέρεται για τη δημιουργία υφέσεων και δεν είναι λίγες οι φορές που αυτές συνδυάζονται από κατάβαση ψυχρών αερίων μαζών από μεγαλύτερα γεωγραφικά πλάτη.

Οι «τσιπαρισμένοι» ζουν ήδη ανάμεσά μας


Posted: Μαρτίου 6, 2015 at 9:53 μμ, Last Updated: 
oi-tchiparismenoi-zoun-hdh-anamesa-mas
Διασυνδέουν το σώμα τους και μιλάνε απευθείας στη γλώσσα των υπολογιστών, μεταδίδοντας με μια κίνηση πληροφορίες αποθηκευμένες σε μικροσκοπικά τσιπ που εμφυτεύονται κάτω από το δέρμα

Οι Ακολουθίες της Μεγάλης Τεσσαρακοστής


Posted: Μαρτίου 6, 2015 at 8:22 μμ, Last Updated: 
Γράφει ο Μητροπολίτης Κίτρους και Κατερίνης 
κ. Γεώργιος  Χρυστοστόμου
Ὁ σύγχρονος τρόπος ζωῆς, ἡ ἐκκοσμίκευση καί ὁ καταναλωτισμός συχνά ἀποπροσανατολίζουν τόν ἄνθρωπο ἀπό τόν σκοπό τῆς ὕπαρξής του. Τά ἐπί μέρους ζητούμενα τῆς ἀνθρώπινης ὕπαρξης, ὁπωσδήποτε, δέν συνιστοῦν τόν ἀπώτερο σκοπό τῆς ζωῆς μας.

Απίστευτη αλλαγή: Έπινε 3 λίτρα νερό τη μέρα για ένα μήνα και δείτε πως έγινε! [photo]


Posted: Μαρτίου 6, 2015 at 6:32 μμ, Last Updated: 
Η Σάρα Σμιθ, 42 ετών, πίνει έως και τρία λίτρα νερό την ημέρα…Αυτή ήταν η συμβουλή που της έδωσαν ο νευρολόγος και ο διατροφολόγος της ώστε να καταπολεμήσει τους συχνούς πονοκεφάλους και τη δυσπεψία που την ταλαιπωρούσαν.

Ο κένταυρος Χείρων & η ανθρωπολογία της μαγείας στην αρχαία Ελλάδα


Θέλω να μάθω για τον BizBiz και να ανοίξω νέες περιοχές σε όλο τον κόσμο
261
Ζητήστε πληροφορίες για το BizBiz ΠΡΙΝ διαβάσετε το άρθρο!!

Chiron and Achilles1
Η μαγεία στον ελληνικό μύθο είναι πανταχού παρούσα.Διαπέρασε τις πεποιθήσεις της ελληνικής ζωής σε όλα τα στρώματα της κοινωνίας, υποδεικνύοντας σε μεγάλο βαθμό τη θρησκευτική ομοιογένεια της αρχαιοελληνικής κοινωνίας. Η μαγεία εξυπηρετούσε, μεταξύ άλλων ως θεμέλιο για την ανθρώπινη γνώση και ήταν μέσο ελέγχου του άμεσου περιβάλλοντος, των δυνάμεων της φύσης, της ζωής και του θανάτου, καθώς και άλλων περιοχών της γνώσης, που τελούν σήμερα υπό την αιγίδα της τεχνολογίας.
Όπως το θέτει μια σύγχρονη αυθεντία στο πεδίο της σύγχρονης ανθρωπολογίας: 

Παρθενώνας... Το θαύμα των θαυμάτων και τα παράξενα μυστικά του


Θέλω να μάθω για τον BizBiz και να ανοίξω νέες περιοχές σε όλο τον κόσμο
307
Ζητήστε πληροφορίες για το BizBiz ΠΡΙΝ διαβάσετε το άρθρο!!
Παρθενώνας... Το θαύμα των θαυμάτων και τα παράξενα μυστικά του Το διαβάσαμε από το: Παρθενώνας... Το θαύμα των θαυμάτων και τα παράξενα μυστικά του http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2012/11/blog-post_4631.html#ixzz3TclFlmmt
Υπάρχει ένας λόφος πολύ χαμηλός στο λεκανοπέδιο της Αττικής, που δεν δείχνει και ιδιαίτερα σπουδαίος. Κάτι όμως τον κάνει και ξεχωρίζει:
Πάνω του είναι χτισμένο το μεγαλύτερο αρχιτεκτονικό δημιούργημα, όχι μόνο ολόκληρης της αρχαίας ελληνικής αρχιτεκτονικής, όχι μόνο ολόκληρου ίσως του αρχαίου κόσμου αλλά και του σύγχρονου. Η Ακρόπολη με τον Παρθενώνα. Ο Παρθενώνας είναι το τελειότερο οικοδόμημα όλων των εποχών, όπως έχουν παραδεχτεί όλοι οι αρχιτέκτονες παγκοσμίως.