ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

Απόστρατοι προς κυβέρνηση: “Ως εδώ με τις περικοπές μας έχουν κόψει το 60% της σύνταξης”!

Ξανά πίσω στην Υπηρεσία για Εκπαιδευτικούς και Στρατιωτικούς για να μην περικοπεί η σύνταξή τους!!



Να εξαιρεθούν οι απόστρατοι από τον Νόμο 4387 του 2016, το νέο ασφαλιστικό δηλαδή, ζητά με έγγραφό του το Συντονιστικό Συμβούλιο των τριών Ενώσεων Αποστράτων Αξιωματικών. 

Ένας αστεροειδής πέρασε «ξυστά» από τη Γη και αναμένεται κι άλλος

5
Likes
Facebook5TwitterGoogle+PinterestEmailPrinter FriendlySumoMe
Ένας αστεροειδής διαμέτρου περίπου δέκα μέτρων, δηλαδή όσο ένα λεωφορείο, πέρασε το βράδυ της Τετάρτης ξυστά από τη Γη, σε...
asteroid
Ένας αστεροειδής διαμέτρου περίπου δέκα μέτρων, δηλαδή όσο ένα λεωφορείο, πέρασε το βράδυ της Τετάρτης ξυστά από τη Γη, σε απόσταση 38.500 χιλιομέτρων, δηλαδή μόλις το ένα δέκατο της μέσης απόστασης Γης-Σελήνης.

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.: Πάνω από 1.000 μετανάστες έφυγαν από τα κέντρα φιλοξενίας- Φόβοι για οργάνωση πυρήνα ισλαμιστών στη χώρα

14
Likes
Facebook14TwitterGoogle+PinterestEmailPrinter FriendlySumoMe
Συναγερμός έχει σημάνει τις τελευταίες εβδομάδες στην ΕΛ.ΑΣ για περισσότερους από 1.000 μετανάστες, που έχουν φύγει από τα...
metanastes-ατη
Συναγερμός έχει σημάνει τις τελευταίες εβδομάδες στην ΕΛ.ΑΣ για περισσότερους από 1.000 μετανάστες, που έχουν φύγει από τα Hot Spots της Αττικής, και κανείς δεν γνωρίζει που βρίσκονται, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr

ΕΝΦΙΑ: Πώς θα πληρώσετε τον φόρο σε 12 δόσεις

16
Likes
Facebook16TwitterGoogle+PinterestEmailPrinter FriendlySumoMe
Κι όμως υπάρχει τρόπος να πληρωθεί ο φόρος για τα ακίνητα σε 12 δόσεις και κυρίως ο φορολογούμενος να μην...
ENFIA-630x400
Κι όμως υπάρχει τρόπος να πληρωθεί ο φόρος για τα ακίνητα σε 12 δόσεις και κυρίως ο φορολογούμενος να μην χάσει και τη ρύθμιση για τις 100 δόσεις.

«Περισσότερα από 35.000 εφάπαξ θα δοθούν μέχρι το 2017»

petropoulos


«Περισσότερα από 35.000 εφάπαξ θα δοθούν έως το 2017. Aυτό διαβεβαίωσε ο υφυπουργός Εργασίας, αρμόδιος για θέματα Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Αναστάσιος Πετρόπουλος, μιλώντας στον ραδιοσταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 FM».
Εξηγώντας τον τρόπο προσδιορισμού και καταβολής των εφάπαξ, αφού διευκρίνισε πως για περισσότερα από τρία χρόνια δεν δίνονταν καθόλου εφάπαξ, σημείωσε ότι «εδώ και δύο μήνες καταβάλλονται» χάρη στις διατάξεις που τέθηκαν σε ισχύ και ήδη σ’ αυτό το διάστημα το Ταμείο Προνοίας Δημοσίων Υπαλλήλων έχει καταβάλει πάνω από 3.500 εφάπαξ.
«Δημιουργήσαμε μία διάταξη, η οποία σε όλους δίνει το δικαίωμα καταβολής εφάπαξ και μάλιστα με ισονομία, με τρόπο που όλοι θα πάρουν αυτό που τους αντιστοιχεί, ενώ με τις προηγούμενες διατάξεις άλλοι θα έπαιρναν πολλά και άλλοι καθόλου» είπε και πρόσθεσε: «Αυτή είναι η πραγματική εικόνα και μάλιστα με έναν τρόπο δίκαιο που όλοι λαμβάνουν εφάπαξ, ενώ μέχρι τώρα δεν μπορούσαν να λάβουν σε καμία περίπτωση».

ΑΣΤΕΙΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ

*Πινακίδα έξω από αποθήκη στον Μαραθόκαμπο Σάμου, με σκοπό να προειδοποιήσει τους ξένους να μην αφοδεύουν έξω από την αποθήκη: "NO XESIMO, THA PESEI XILO".

*Σε πινακίδα κρεοπωλείου στην Ξάνθη: "ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΚΟΚΟΡΕΤΣΙΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ".

*Σε επιγραφή σε φράχτη νεκροταφείου: "ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ "

Ευρωπαϊκή Επιτροπή: Δωρεάν περιαγωγή, αλλά μόνο για 90 ημέρες το χρόνο

Το έστειλε ο Γιώργος Επιτήδειος
    Λιγότερο φιλόδοξα απ’ όσο είχε αρχικά διαφανεί αποδεικνύονται τα πλάνα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την κατάργηση των επιβαρύνσεων περιαγωγής από τον Ιούνιο του 2017. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τοΣχέδιο Εκτελεστικής Πράξης (Draft Implementing Regulation), που παρουσίασε χθες η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, στο πλαίσιο των νομοθετικών ενεργειών για την κατάργηση του roaming το επόμενο καλοκαίρι.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠ’ ΑΡΙΘ. 67
    Η ανακολουθία λόγων και έργων της Κυβέρνησης, οι διαγραφόμενες εξελίξεις στα Εθνικά θέματα, η καταστρατήγηση του Συντάγματος, η λεηλάτηση των Μετοχικών μας ταμείων, η άγρια φοροεισπρακτική επιδρομή και τόσα άλλα, οδηγούν ολόκληρο τον Ελληνικό λαό στην απόγνωση και στην εξαθλίωση.

«ΕΚΤΟΞΕΥΤΗΚΕ» ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ

Η ΑΝΟΔΟΣ ΑΓΓΙΞΕ ΤΟ 88,9%

08/09/2016
Τεράστια άνοδο 88,9% σημείωσε το έλλειμμα του εμπορικού ισοζυγίου της χώρας τον Ιούλιο εφέτος, λόγω της αύξησης των εισαγωγών κατά 18,2% και της μείωσης των εξαγωγών κατά 3,4%. Σε επίπεδο επταμήνου το εμπορικό έλλειμμα εμφανίζει αύξηση 9,7%.