ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠ’ ΑΡΙΘ. 67
    Η ανακολουθία λόγων και έργων της Κυβέρνησης, οι διαγραφόμενες εξελίξεις στα Εθνικά θέματα, η καταστρατήγηση του Συντάγματος, η λεηλάτηση των Μετοχικών μας ταμείων, η άγρια φοροεισπρακτική επιδρομή και τόσα άλλα, οδηγούν ολόκληρο τον Ελληνικό λαό στην απόγνωση και στην εξαθλίωση.

    Ενώνουμε τη φωνή μας, με τη φωνή διαμαρτυρίας του Ελληνικού Λαού και ζητάμε να  σταματήσουμε να αποτελούμε την  κύρια πηγή «εσόδων» του Κράτους με τις αλλεπάλληλες περικοπές και την ανεξέλεγκτη πλέον επιβολή κάθε μορφής φόρου.
   Απαιτούμε την πλήρη  συμμόρφωση της Κυβέρνησης στις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας.
Φωνάζουμε ΟΧΙ στην κατάλυση της εθνικής κυριαρχίας, απαιτούμε σεβασμό στο Σύνταγμα, γιατί θέλουμε μια πατρίδα πραγματικά ελεύθερη, ένα λαό υπερήφανο και ανεξάρτητο.
     Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Στρατιωτικών, αποδεχόμενη σχετική πρόσκληση, συμμετέχει στην πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας των Ομοσπονδιών των Σωμάτων Ασφαλείας που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016 στις 18:00 στο άγαλμα του ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ (Πλ. Δικαστηρίων), διότι τα θέματα και τα προβλήματά μας είναι κοινά και απαιτείται συντονισμένη αντιμετώπιση.
    Ο Πρόεδρος και Μέλη του ΔΣ της Ομοσπονδίας θα παρευρεθούν στην εκδήλωσηΚαλούμε όλους τους Φορείς της Ομοσπονδίας, να προτρέψουν τα μέλη τους να δώσουν το αγωνιστικό τους παρόν στη Θεσσαλονίκη και να στείλουν το ανάλογο μήνυμα στην Κυβέρνηση και ιδιαίτερα στο Υπουργείο Οικονομικών, το οποίο συνεχίζει να «κωφεύει» συστηματικά στα δίκαια αιτήματά μας. 
«Η  ΜΟΝΗ  ΧΑΜΕΝΗ ΜΑΧΗ,  ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕΣ ΠΟΤΕ»


Αναρτήθηκε από Ανδρεας στις 3:00 π.μ. 
Αντιδράσεις: 
ΠΗΓΗ : "   http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου