ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

Αναβλήθηκε για την άλλη Τρίτη - Τετάρτη η συνάντηση για την απόφαση του Σ.τ.Ε.!!

Αγωνία, αλλά και συκρατημένη αισιδιοξία. 
Με αυτές τις λέξεις κορυφαίο στέλεχος του ένστολου συνδικαλισμού σκιαγράφησε στο τα κυρίαρχα συναισθήματα που επικρατούν αυτές τις ώρες, καθώς πρν από λίγο τούς έγινε γνωστό από το Υπουργείο Οικονομκών, ότι αναβάλλεται για την ερχόμενη Τρίτη ή Τετάρτη το ραντεβού τους με τον κ. Γκίκα Χαρδούβελη. 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ. ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΟΧΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ...



                                             Αρ. πρωτ. 76 /2014 
                                                        Πειραιάς: 12 Ιουλίου 2014 

Δελτίο Τύπου Νο 16 / 2014 

Θέμα:"Ενσωμάτωση Μετοχικών Ταμείων στο ΕΤΕΑΜ" 
Ο πρώην Υπουργός Εργασίας Γ. Κουτρουμάνης, το πρωί στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, μιλώντας για το ασφαλιστικό αποκάλυψε/ανακοίνωσε ότι το μόνο που απομένει να γίνει, σύμφωνα με τον σχεδιασμό και την συμφωνία με την τρόικα που είχε ξεκινήσει από το 2012, είναι να ολοκληρωθεί η ενοποίηση όλων των Επικουρικών ταμείων στο Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης Μισθωτών ΕΤΕΑΜ, με την ενσωμάτωση σε αυτό των Μετοχικών Ταμείων (Επικουρικών όπως ο ίδιος τα χαρακτήρισε) και συμπλήρωσε ότι αυτό θα γίνει άμεσα. 

Προκήρυξη της ΕΛ.ΑΣ.για την εισαγωγή Ιδιωτών στις Σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων,για το Ακαδημαϊκό έτος 2016-2017...



Ο αριθμός των υποψηφίων που θα εισαχθούν στη Σχολή Αστυφυλάκων καθορίζεται σε διακόσιοι πενήντα (250) και στη Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, καθορίζεται σε σαράντα (40)

Οι Βραζιλιάνες σήκωσαν το τρόπαιο!

ΠΗΓΗ : "  http://www.sigmalive.com     " 

  Εκτύπωση | 12 Ιούλιος 2014, 07:04 | Επιμέλεια Παναγιώτης Γρηγορίου

Οι γυναίκες της χώρας που διοργανώνει το Μουντιάλ «περνούν καλά» τον τελευταίο μήνα

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ειδησεογραφικού πρακτορείου Associated Press, σε μια χώρα όπου οι γυναίκες είναι τέσσερα εκατομμύρια περισσότερες από τους άντρες, οι καυτές Βραζιλιάνες γνώρισαν πολλούς άντρες

ΟΙ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΕΣ αποκαλούν «gringos» τους άντρες άλλων εθνικοτήτων


Μπορεί οι Βραζιλιάνοι φίλαθλοι να κλαίνε ακόμα από ντροπή και να αισθάνονται ότι έχουν υποστεί τη μεγαλύτερη απογοήτευση ως χώρα, μετά τη συντριβή τους και την εφτάρα από τη Γερμανία στον ημιτελικό του Μουντιάλ, αλλά οι Βραζιλιάνες τουλάχιστον έχουν «σκοράρει»! Και όπως φαίνεται έχουν «σκοράρει» για τα καλά! Η Βραζιλία είναι η πέμπτη πολυπληθέστερη χώρα στον κόσμο, κάτι που λίγο-πολύ θεωρείται γνωστό. Αυτό που όμως ελάχιστοι γνωρίζουν είναι ότι στο σύνολο του πληθυσμού, η ισορροπία ανδρών-γυναικών απέχει πολύ από το να χαρακτηριστεί 50-50.
Οι γυναίκες είναι τέσσερα εκατομμύρια περισσότερες από τους άντρες! Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ειδησεογραφικού πρακτορείου Associated Press, οι γυναίκες της χώρας «περνούν καλά» κατά την περίοδο του Μουντιάλ με τους άντρες που έχουν επισκεφθεί την Βραζιλία για να παρακολουθήσουν τους αγώνες, αφού για τον θηλυκό πληθυσμό είναι μια «χρυσή» ευκαιρία για να αναζητήσουν το άλλο τους μισό.

ΠΟΡΤΕΣ


                                      
 
 
 
 
Οι πόρτες εκτός από την αντικειμενική τους χρήση, έχουν πάντα και μια σημειολογική έννοια. Πρόκειται για την είσοδό μας σε ένα σπίτι, ένα μαγαζί, ένα κατάστημα, ένα άλλο κόσμο…
Αν και οι περισσότερες πόρτες γύρω μας είναι απλές και συνηθισμένες, κάποιοι κάτοικοι του πλανήτη, προφανώς σε μια προσπάθεια να ζήσουν αυτό που ονειρεύονται μετατρέπουν την πόρτα τους σε μια παραμυθένια είσοδο.
Κάποιες από αυτές είναι πραγματικά έργα τέχνης.

Burano, Italy
ΠΗΓΗ : ΜΕΣΩ  E-MAIL ΤΣΕΝΤΟΥΡΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
 
 
 
 
 
http://www.youtube.com/watch?v=MD8BkIgp9Fo Σοκ προκαλεί στην Βόρεια Ιρλανδία διαφημιστική 
καμπάνια, με διαφημιστικό μήνυμα στο οποίο απεικονίζεται ένα αυτοκίνητο να εκτρέπεται της
 πορείας του και να σκοτώνει μια ομάδα μικρών μαθητών. Στόχος της καμπάνιας είναι να ευαισθητοποιήσει
 την κοινή γνώμη, καθώς στη βόρεια Ιρλανδία, 28 παιδιά έχουν χάσει τη ζωή τους από αυτοκινητικά δυστυχήματα 
από το 2000 έως σήμερα.
Αξίζει να σημειωθεί πως το βίντεο έχει διάρκεια μόλις ένα λεπτό,
ωστόσο δεν μεταδίδεται στην τηλεόραση πριν τις 21.00, λόγω του
 ευαίσθητου περιεχομένου του.

Surf Photographer Clark Little on Staring Down Shorebreak to Get the Per...



Μετακινείστε λίγο την μπάρα για να δείτε τις φωτογραφίες