ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Οι ήρωες των Ενόπλων Δυνάμεων που έσωσαν τους μετανάστες του «Baris»

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma    " 

Posted: Δεκεμβρίου 4, 2014 at 10:33 πμ, Last Updated: 
7
Σε ένα σκηνικό βγαλμένο σαν από κινηματογραφική ταινία πρωταγωνίστησανοι άνδρες των Ενόπλων Δυνάμεων, κατά τη διάρκεια της διάσωσης των εκατοντάδων μεταναστών που επέβαιναν στο πλοίο «Baris», το οποίο έπλεε ακυβέρνητο στα ανοιχτά της Ιεράπετρας.

15 Φυτά Εσωτερικού Χώρου που Απομακρύνουν τις Τοξίνες του Σπιτιού

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma    " 

Posted: Δεκεμβρίου 4, 2014 at 9:21 πμ, Last Updated: 
15-φυτά-εσωτερικού-χώρου
- Και βελτιώνουν την ποιότητα της εσωτερικής ατμόσφαιρας.
Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε φυτά σε εσωτερικούς χώρους – είτε στο σπίτι μας είτε στο εργασιακό μας περιβάλλον.
Έχουμε συνειδητοποιήσει δίχως άλλο ότι τα φυτά μας βοηθούν σημαντικά μετατρέποντας το μονοξείδιο του άνθρακα σε οξυγόνο μέσω της διαδικασίας της φωτοσύνθεσης, όμως τα φυτά μπορούν επίσης να βελτιώσουν και την ποιότητα του αέρα σε εσωτερικά περιβάλλοντα μέσω της απορρόφησης-φιλτραρίσματος των επιβλαβών αερίων.

Ἡ Ἁγία Βαρβάρα ἡ Μεγαλομάρτυς

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma   " 

Posted: Δεκεμβρίου 4, 2014 at 8:16 πμ, Last Updated: 
Ἀποτελεῖ κόσμημα τῶν μαρτύρων τοῦ 3ου αἰώνα μ.Χ. Ὁ πατέρας της ἦταν ἀπὸ τοὺς πιὸ πλούσιους εἰδωλολάτρες τῆς Ἠλιουπόλεως καὶ ὀνομαζόταν Διόσκορος.Μοναχοκόρη ἡ Βαρβάρα, διακρινόταν γιὰ τὴν ὀμορφιὰ τοῦ σώματός της, τὴν εὐφυΐα καὶ σωφροσύνη της. Στὴν χριστιανικὴ πίστη κατήχησε καὶ εἵλκυσε τὴν Βαρβάρα μία εὐσεβῆς χριστιανὴ γυναίκα. Τὴν ζωή της μέσα στὸ εἰδωλολατρικὸ περιβάλλον ἡ Βαρβάρα περνοῦσε «ἐν πάσῃ εὐσεβείᾳ καὶ σεμνότητι». Δηλαδὴ μὲ κάθε εὐσέβεια καὶ σεμνότητα.

Λαμπρό συλλείτουργο στο Ίλιον (ΦΩΤΟ). Ο Επίσκοπος Επιδαύρου κ.Καλλίνικος,ομιλεί στο ΄Ιλιον,σήμερα Αγίας Βαρβάρας

BLOGER:  ΛΙΓΑ  ΛΟΓΙΑ   ΓΙΑ ΤΟΝ   Θεοφ. Επίσκοπο Επιδαύρου κ. Καλλίνικο, 

Θα ήταν Σεβασμιότατος Αργολίδας αλλά.......... δεν έγινε.

Πολλοί Αργολιδείς θα ήθελαν να είχαν την τύχη να τον  

ακούσουν να μιλάει όπως έτυχε να τον ακούσουν οι 

κάτοικοι στο ΙΛΙΟΝ. 



hlioypoleos-86
Ίλιον | Θάνος Θανόπουλος
Λαμπρό συλλείτουργο τελέστηκε σήμερα, Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014, επί τη εορτή της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Βαρβάρας στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Αγίας στο Ίλιον.
Της Πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ηλιουπόλεως κ. Θεόδωρος (Πατριαρχείο Αλεξανδρείας), συλλειτουργούντος του οικείου Ιεράρχη Μητροπολίτη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρα και του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Επιδαύρου κ. Καλλινίκου.
Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο Θεοφ. Επίσκοπος Επιδαύρου κ. Καλλίνικος, ο οποίος αναφέρθηκε στην σημερινή Ευαγγελική περικοπή, της θεραπείας της αιμορροούσας γυναίκας και στο μαρτύριο της Αγίας Βαρβάρας.
Να αναφερθεί ότι ο Ναός ήταν κατάμεστος από πιστούς οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους την Αγία Βαρβάρα.
Επίσης παρέστησαν η βουλευτής της Ν.Δ. κ. Άννα Καραμανλή και τοπικοί άρχοντες.
Τέλος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου κ. Αθηναγόρας ευχαρίστησε τους Αρχιερείς που λάμπρυναν με την παρουσία τους την φετινή πανήγυρη και ευχήθηκε σε όλους τους εορτάζοντες τα χρόνια πολλά.

Ο Γιάννης Αντωνιάδης (Πρόεδρος ΣΑ/ΣΣΑΣ) μιλάει για τις συντάξεις – Δείτε όλη τη συνέντευξη

ΠΗΓΗ : "  http://eaasargolida.blogspot.gr  "

ΕΑΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Υπάρχει απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου που δικαιώνει τους απόστρατους για τις περικοπές που υπέστησαν στις συντάξεις τους:
  • Τι ακριβώς περιμένουν από την απόφαση;
  • Μπορούν να επιστρέψουν οι συντάξεις άμεσα στα επίπεδα του 2012;

ΙΚΑ: Πως θα εξυπηρετούνται οι ασφαλισμένοι του ΟΠΑΔ - Οδηγίες - Εγκύκλιοι. " ΑΦΟΡΆ ΚΑΙ ΕΜΆΣ " τους ένστολους συνταξιούχους


Μπορείτε να δείτε παρακάτω όλα όσα ισχύουν για τη μετάβαση της εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων του πρώην ΟΠΑΔ (άρα και των συνταξιούχων στρατιωτικών) στο ΙΚΑ. Οδηγίες, εγκύκλιοι με όλες διευκρινίσεις σχετικά με τις παροχές που δικαιούνται πλέον οι παραπάνω ασφαλισμένοι αλλά και... τις προϋποθέσεις χορήγησης ασφαλιστικής ικανότητας εξέδωσε η διοίκηση του Ιδρύματος.

Τα οικονομικά προβλήματα των Στρατιωτικών - Αστυνομικών και Αποστράτων (ΒΙΝΤΕΟ)

ΠΗΓΗ : " http://eaasargolida.blogspot.gr  " 

ΕΑΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Την Τρίτη 2 Δεκεμβρίου και ώρα 23:30, ο Πρόεδρος της ΕΑΑΝ, Αντιναύαρχος εα Σπυρίδων Περβαινάς ΠΝ και ο Πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ,Χρήστος Φωτόπουλος, καλεσμένοι στον Τηλεοπτικό σταθμό ΚΟΝΤΡΑ και στην εκπομπή «ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ»

Τα 10 πιο πολυτελή σαλέ του κόσμου

......ΒLOGER :  ΄Ετσι λίγο για να σας φτιάξω την διάθεση το να βλέπεις δεν πληρώνεις πολλά παρά μόνο μία συνδρομή στο internet. Απόλαυσέ τα εδώ τώρα και εάν πέσει το λαχείο πάρε και εμένα που σου έδωσα τις ιδέες.  

ΠΗΓΗ : "  http://www.e-daily.gr   " 

  • GOOGLE+
Τα 10 πιο πολυτελή σαλέ του κόσμου
Φιλόξενοι χώροι, υπέροχη διακόσμηση, απόλυτη πολυτέλεια! Μερικά από τα πιο εντυπωσιακά σαλέ στον κόσμο σας υποδέχονται, προσφέροντας σας το ιδανικό ορμητήριο για να απολαύσετε σκι και πολλές ακόμα χειμερινές δραστηριότητες.

Η Telegraph μας ταξιδεύει στον μαγικό κόσμο της πολυτελούς διαμονής!

Chalet Le Rocher, Val d'Isere, Γαλλία



Στην περιοχή Val d'Isere της Γαλλίας, το Chalet Le Rocher μπορεί να φιλοξενήσει έως 14 άτομα σε επτά υπνοδωμάτια και διαθέτει εσωτερική πισίνα, υπαίθριο υδρομασάζ, γυμναστήριο και χαμάμ. Παρ' όλα αυτά, ένα από τα πιο ξεχωριστά χαρακτηριστικά του είναι το τεράστιο καθιστικό του με το τζάκι.

Ο ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΒΟΗΘΟΣ ΤΟΥ

Για να επιδιορθώσουν μια σοβαρή βλάβη στα υδραυλικά του υπογείου ενός σπιτιού που είχε πλημμυρίσει από ακαθαρσίες της αποχέτευσης ο υδραυλικός φόρεσε την υποβρύχια στολή του και βούτηξε.

Γιατί έχει πλάκα να είσαι άντρας ;


Γιατί έχει πλάκα να είσαι άντρας ;

01 . Ακόμα και στο κατούρημα έχουμε στόχους και μπορούμε να είμαστε αθόρυβοι , όταν θέλουμε .
02 . Το μόνο βιολογικό ρολόι που γνωρίζουμε , είναι αυτό που μας ειδοποιεί ότι αρχίζει το Champions League .
03 . Η εκάστοτε τσατίλα μας δεν οφείλεται σε μια αόριστη ορμονική τσιγκολελέτα , που εκφράζεται με τη δικαιολογία - πασπαρτού « έχω περίοδο » .

Το κράτος πρόνοιας στην αρχαία Ελλάδα


Με την δωρεάν εγγραφή σας αποκτάτε ένα ολοκαίνουργιο δικό σας κέντρο BizBiz.Mobi
184
Join Internet Secrets BEFORE reading the article below!
Το κράτος πρόνοιας στην αρχαία Ελλάδα
O κατώτατος μισθός και η προστασία των πολιτών ήταν εκδήλωση συγκροτημένης πολιτικής και όχι, όπως σήμερα, περιστασιακές φιλανθρωπίες του κράτους.
Το κράτος πρόνοιας για την εξασφάλιση ενός κατώτατου μισθού για την επιβίωση, που αναζητείται σήμερα, είναι υπαρκτό από την εποχή ακόμη του Πεισιστράτου, του Σόλωνα και του Περικλή στην αρχαία Αθήνα. Μάλιστα, όχι ως φιλανθρωπία προς «κατώτερα όντα», αλλά ως εκδήλωση συγκροτημένης πολιτικής. Στο πλαίσιο, βεβαίως, μια δουλοκτητικής κοινωνίας, με ό,τι προϋποθέτει και συνεπάγεται αυτό για τους μη ελεύθερους πολίτες.

ΤΑ "ΚΡΕΑΤΑΚΙΑ" ΒΑΣΙΚΗ ΑΙΤΙΑ ΚΑΚΗΣ ΑΝΑΠΝΟΗΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ




                                        Αθήνα 4 Δεκεμβρίου 2014.





                                       ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Ανώδυνα, γρήγορα και με χαμηλό κόστος μπορούν να απαλλαγούν πλέον όσα παιδιά αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τα «κρεατάκια» στη μύτη τους.
Η εξέλιξη της τεχνολογίας έχει εφοδιάσει τους χειρουργούς Ω.Ρ.Λ, με ιατρικό εξοπλισμό αιχμής που επιτρέπει η χειρουργική επέμβαση να γίνεται με ιδιαίτερη άνεση  καιασφάλεια!
 «Η χειρουργική αφαίρεση των αδενοειδών εκβλαστήσεων («κρεατάκια») για την αποκατάσταση της ελεύθερης αναπνοής γίνεται  με πλήρη ασφάλεια, ανώδυνα, γρήγορα και δεν απαιτεί διανυκτέρευση στο νοσοκομείο  »τονίζει ο διαπρεπής  χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος   κ. Παναγιώτης Καϊάφας.


Ανοικτές θέσεις επιδοτούμενης εργασίας για άνεργους

ΣΕ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΑΙ ΑΤΤΙΚΗ

04/12/2014
Μέσα στις δυο πρώτες εβδομάδες του Δεκεμβρίου λήγουν οι προθεσμίες για την υποβολή αίτησης των ανέργων για τη συμμετοχή τους στα επιδοτούμενα τοπικά προγράμματα για την απασχόληση στην Πελοπόννησο και στις περιοχές Κηφισιά, Μεταμόρφωση, Καλλιθέα και Γλυφάδα.

Γ. ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ: «ΠΥΞΙΔΑ» Η ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ

ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ Η ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΩΝ ΕΞΑΓΩΓΩΝ

04/12/2014
Βασικό μέλημα και «πυξίδα» της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων χαρακτήρισε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργος Καρασμάνης, την ενίσχυση της εξωστρέφειας του αγροτικού τομέα και την περαιτέρω ενδυνάμωση των εξαγωγών ελληνικών αγροτό-διατροφικών προϊόντων.

Καταστροφή σε μακαρόνια με κιμά

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr " 



6.Καταστροφή σε μακαρόνια με κιμά
    Τα μακαρόνια με κιμά, που τόσο λατρεύουν άνθρωποι σε όλο τον πλανήτη, δεν υπάρχουν στην Ιταλία.
    Τα λεγόμενα «σπαγγέτι μπολονέζ», που βρίσκει κανείς και στην τελευταία καντίνα μεγάλης ΔΕΚΟ, απλά δεν υφίστανται. Οταν τα μαγειρεύουμε στο σπίτι ως ιταλική σπεσιαλιτέ, οι Ιταλοί σεφ κλαίνε.
    Το πρωτότυπο πιάτο της Ιταλίας που σερβίρεται από τη Σικελία ως το Τρεντίνο λέγεται «ραγκού μπολονέζ» και δεν έχει καμία σχέση με τα παραβρασμένα σπαγγέτι στα οποία πετάει κάποιος ένα κιλό κιμά, λίγη κόκκινη σάλτσα και τυρί τριμμένο. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!

Ενας μικρός... Αμαζόνιος στην Πιερία -Στα άδυτα του μοναδικού Ινδιάνικου Χωριού στην Ελλάδα

ΠΗΓΗ : "   http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 



Ενας μικρός... Αμαζόνιος στην Πιερία -Στα άδυτα του μοναδικού Ινδιάνικου Χωριού στην Ελλάδα
    Ινδιάνικο χωρίο στην Ελλάδα; Κι όμως υπάρχει. Ανηφορίζοντας κανείς στο Ελατοχώρι Πιερίας μπορεί να μεταφερθεί για λίγο στην καρδιά... του Αμαζονίου και να ζήσει λίγες ώρες σαν Ινδιάνος.
    Από το 2009 σε μια περιοχή δύο χιλιόμετρα έξω από τοΕλατοχώρι έχει στηθεί ένα «Ινδιάνικο χωρίο» με τα όλα του:Σκηνές, ζωάκια, ανθρώπους, υπευθύνους του χωριού, με πούπουλα και χρωματισμένα πρόσωπα.
    Το όνομα του χωριού «Τζομάκουα» από τη συνέννωση των ονομάτων του εμπνευστή του, του Τζόνυ, κατά κόσμονΓιάννη Τουλιαρή, και του ανθρώπου που τον βοήθησε στην υλοποίηση της ιδέας του, Μάκη Τσιγκαρόπουλου.
Πώς προέκυψε η ιδέα

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ 4-12-2014

Απογευματινή - Απογευματινή 
Καθημερινή εφημερίδα ( Κωνσταντινούπολη Τουρκία )
Τηλ: +90 212 2255957
Φαξ: +90 212 2255974
Η φωτογραφία προφίλ του χρήστη ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ
smountzouris@gmail.com     "