ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Ανοικτές θέσεις επιδοτούμενης εργασίας για άνεργους

ΣΕ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΑΙ ΑΤΤΙΚΗ

04/12/2014
Μέσα στις δυο πρώτες εβδομάδες του Δεκεμβρίου λήγουν οι προθεσμίες για την υποβολή αίτησης των ανέργων για τη συμμετοχή τους στα επιδοτούμενα τοπικά προγράμματα για την απασχόληση στην Πελοπόννησο και στις περιοχές Κηφισιά, Μεταμόρφωση, Καλλιθέα και Γλυφάδα.

Πρόκειται για προγράμματα τα οποία περιλαμβάνουν επιδοτούμενες ώρες επιμόρφωσης και επιδοτούμενη εργασία σε τοπικές επιχειρήσεις διάρκειας τεσσάρων μηνών.
Τα προγράμματα απευθύνονται σε ανέργους, νέους επιστήμονες καθώς και σε αγρότες (τα προγράμματα της Πελοποννήσου), οι οποίοι εκπαιδεύονται 60 με 85 ώρες και στη συνέχεια δίνεται η ευκαιρία να τοποθετηθούν σε τοπικές επιχειρήσεις, οι οποίες έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα και επωφελούνται από την επιδότηση των θέσεων εργασίας.
Πιο συγκεκριμένα μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου δέχονται αιτήσεις τα προγράμματα στην Αργολίδα, Κορινθία, Αρκαδία, Λακωνία, Μεσσηνία και Νεμέα, ενώ στην Αττική, σε Κηφισιά και Μεταμόρφωση. Στην Καλλιθέα η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει στις 10 Δεκεμβρίου.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν στα Εργαστήρια Διαβούλευσης για την ενεργό συμμετοχή τους που θα πραγματοποιηθούν στους Δήμους Κηφισιάς και Καλλιθέας.
Το εργαστήριο στην Κηφισιά θα γίνει την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014 στις 17:30 στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Κηφισιάς (Διονύσου και Μυρσίνης 2, Κηφισιά) στο πλαίσιο υλοποίησης του Τοπικού Σχεδίου για την Απασχόληση ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ.
Το εργαστήριο στην Καλλιθέα θα γίνει το Σάββατο 06/12/2014 και ώρα 12:00 , στο Δημαρχείο Καλλιθέας, Ματζαγριωτάκη 76, Καλλιθέα, στο πλαίσιο υλοποίησης του Τοπικού Σχεδίου για την Απασχόληση ΔΙΠΛΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ.
Τα δυο εργαστήρια μπορούν να τα παρακολουθήσουν τόσο οι άνεργοι όσο και οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στα τοπικά προγράμματα.
Περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν κάνοντας κλικ αυτό το λινκhttp://goo.gl/lJGDze, στο τηλέφωνο 2130188500 και στο e-mail: training@kekdiastasi.edu.gr

ΠΗΓΗ : " ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ   "  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου