ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 25 Μαρτίου 2018

Κατάθεση στεφάνου από τον Πρόεδρο κ. ΜΑΝΤΑ Μιχαήλ του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ν. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ - Παρέλαση " VIDEO "


ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ : http://www.stalanews.gr





Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Νομού Αργολίδας συμμετείχε στις Εκδηλώσεις του Εορτασμού της Εθνικής Επετείου 25ης Μαρτίου 2018.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. ΜΑΝΤΑΣ Μιχαήλ κατέθεσε στεφάνι ως όριζε το πρόγραμμα προς το ύστατο χρέος απόδοσης της ελάχιστης τιμής και ευγνωμοσύνης στους Αγωνιστές του ΄Εθνους που σήμερα εμείς απολαμβάνουμε την Ελευθερία. 

Σήμερα μετά τα Επίκαιρα  Εθνικά γεγονότα  και προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα μας θα έπρεπε όλος κόσμος  να ήταν στις παρελάσεις. 

Θα πρέπει δημόσια να δώσουμε συγχαρητήρια στην εκπαιδευτικό κα. ΖΑΚΥΝΘΗΝΟΥ Ιωάννα για την Εκφώνηση του Πανηγυρικού της ημέρας καθότι  τα λεγόμενά της και ο τρόπος που τον παρουσίασε έκανε τον περισσότερο κόσμο να την παρακολουθήσει με αποτέλεσμα οι κριτικές του κόσμου  να ήταν οι καλύτερες.  

" Σ Υ Γ Χ Α Ρ Η Τ Η Ρ Ι Α "   !!!

Μαθητική και Στρατιωτική παρέλαση στο ΝΑΥΠΛΙΟ  από 


την Επαγγελματική Σελίδα : http://www.stalanews.gr

StaLa News

Στο Ναύπλιο εορτάστηκε η 25η Μαρτίου με δοξολογία στον Μητροπολιτικό ναό του Αγίου Γεωργίου και στη συνέχεια , οι επίσημοι κατευθύνθηκαν για την κατάθεση στεφάνων.