ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

Σκύλος… τερματοφύλακας γλιτώνει ομάδα από γκολ! (βίντεο) Dog Save Goal Chile Football

7
Likes
Facebook7TwitterGoogle+PinterestEmailPrinter FriendlySumoMe
Τα βλέμματα πάνω του συγκέντρωσε σκύλος σε ποδοσφαιρικό γήπεδο. Ο λόγος; Μετετράπη σε… τερματοφύλακα και έσωσε την εστία από βέβαιη...
goal_1
Τα βλέμματα πάνω του συγκέντρωσε σκύλος σε ποδοσφαιρικό γήπεδο. Ο λόγος; Μετετράπη σε… τερματοφύλακα και έσωσε την εστία από βέβαιη παραβίαση!

Kοινό μέτωπο ενστόλων και ΠΑΜΕ για τα εργατικά θέματα

12
Likes
Facebook12TwitterGoogle+PinterestEmailPrinter FriendlySumoMe
Κοινό μέτωπο εργατικών αγώνων επιχειρούν οι ομοσπονδίες εργαζομένων στα Σώματα Ασφαλείας μαζί με άλλους εργαζόμενους, κάτι που σηματοδοτήθηκε από την...
%cf%80%ce%b1
Κοινό μέτωπο εργατικών αγώνων επιχειρούν οι ομοσπονδίες εργαζομένων στα Σώματα Ασφαλείας μαζί με άλλους εργαζόμενους, κάτι που σηματοδοτήθηκε από την πρώτη συνάντηση των ένστολων συνδικαλιστών με το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (ΠΑΜΕ), στο πλαίσιο συνεργασιών και αμοιβαίας υποστήριξης των κοινών αιτημάτων με το εργατικό κίνημα της χώρας.

Μετανάστης σε Τόσκα στην Αμυγδαλέζα: «Τι κάνεις my friend» (βίντεο)

9
Likes
Facebook9TwitterGoogle+PinterestEmailPrinter FriendlySumoMe
Η Αμυγδαλέζα άνοιξε ξανά και εγκαινιάστηκε σήμερα από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα, προκειμένου να φιλοξενήσει περίπου 300...
toskas
Η Αμυγδαλέζα άνοιξε ξανά και εγκαινιάστηκε σήμερα από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα, προκειμένου να φιλοξενήσει περίπου 300 πρόσφυγες.

Διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων και έλεγχοι σε σχολικά λεωφορεία

Το μεγάλο κόλπο της κυβέρνησης με τις συντάξεις 2,6 εκατ. Συνταξιούχων.


Το μεγάλο κόλπο της κυβέρνησης με τις συντάξεις 2,6 εκατ. Συνταξιούχων.


    Σε σαθρές βάσεις είναι θεμελιωμένο το χιλιοδιατυπωμένο κυβερνητικό δόγμα σύμφωνα με το οποίο οι 2,6 εκατομμύρια ήδη καταβαλλόμενες κύριες συντάξεις  "δεν μειώθηκαν", αλλά και "δεν θα μειωθούν", βάσει του νόμου Κατρούγκαλου.

Πλεόνασμα 1,4 δισ. ευρώ στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

21/09/2016
Πλεόνασμα 1,4 δισ. ευρώ εμφάνισε τον Ιούλιο του 2016, το ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών, σύμφωνα με στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος. Το πλεόνασμα είναι μικρότερο κατά 1,1 δισ. ευρώ έναντι του Ιουλίου του 2015, λόγω της αύξησης του ελλείμματος στο ισοζύγιο αγαθών.

ΠΟΙΝΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΓΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ

21/09/2016
Ποινές φυλάκισης, που υπερβαίνουν τα δύο χρόνια, για τη διάπραξη του αδικήματος της φοροδιαφυγής, προβλέπουν οι νέες διατάξεις της εφορίας, σύμφωνα με εγκύκλιο του γενικού γραμματέα Δημοσίων Εσόδων, Γιώργου Πιτσιλή.