ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023

Ανακοίνωση ΠΡΟΕΔΡΟΥ Π.Ο.Α.Σ.Α. σχετικά με Διαχωρισμού του Μ.Τ.Σ.

 Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας  Ν. Αργολίδας παρακολουθεί το θέμα και θα είμαστε δίπλα στην Ομοσπονδία για ότι ζητηθεί  πού ενδεχομένως υπάρξουν κινητοποιήσεις. 





Ανάρτηση του Προέδρου της Π.Ο.Α.Σ.Α. σχετικά με τις κινήσεις του Μ.Τ.Σ. στο face.


Ευάγγελος Χριστακόπουλος

38 λ. 
Συνάδελφοι την ώρα που η πατρίδα μας θρηνεί θύματα από την κακοκαιρία βρήκε χρόνο η ΕΑΑΣ να θέσει θέμα διαχωρισμού του ΜΤΣ στον ΥΕΘΑ κ ΔΕΝΔΙΑ "Αιδως αργειοι" κ απόστρατοι του στρατού Δεν θα σας περάσει όμως Η αστυνομική οικογένεια ,απόστρατοι και εν ενεργεία, θα δώσουν τις κατάλληλες απατήσεις Αυτά για την ώρα "συνάδελφοι".






Ενημέρωση του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΠΟΣΤΡ.ΣΩΜ.ΑΣΦ. Ν. Αργολίδας περί Υποβολής Ετησίων Δηλώσεων Περιουσιακής Κατ-σης

 



Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας  ενημερώνει όλα τα μέλη του που πρόσφατα αποστρατεύθηκαν ότι είναι υπόχρεοι υποβολής Ετησίων Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης μετά από σχετική διαταγή την οποία μας έστηλε το Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας. 

Το Γραφείο του Συνδέσμου έχει την Διαταγή και όποιος επιθυμεί να ενημερωθεί να μας το γνωστοποιήσει προκειμένου του αποσταλεί στο e-mail του.-


Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                                                             Ο Γεν. Γραμματέας

Μιχαήλ ΜΑΝΤΑΣ                                                                                Αντώνιος ΚΟΥΚΟΥΒΕΣ