ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019

Απόφαση σταθμός για χιλιάδες ενστόλους: Τόκοι πέντε ετών για τα αναδρομικά του 2018

Απόφαση σταθμός για χιλιάδες ενστόλους: Τόκοι πέντε ετών για τα αναδρομικά του 2018

Πρωτοποριακή δικαστική απόφαση εκδόθηκε χθες από το Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών (αριθ. 14545/2019, Τμήμα 24 ο ) σχετικά με τους τόκους των αναδρομικών του 2018.
Πηγή:onalert.gr
Η απόφαση αναγνωρίζει την υποχρέωση του Δημοσίου να καταβάλλει σε όλους τους ένστολους υπαλλήλους (στρατιωτικοί, λιμενικοί, πυροσβέστες, αστυνομικοί κ.ά.) καθώς και σε όλους τους υπαλλήλους των Ειδικών Μισθολογίων (πανεπιστημιακοί, ιατροί ΕΣΥ κ.ά.) τον νόμιμο τόκο ύψους 6% επί των ποσών που είχαν λάβει σε υλοποίηση αποφάσεων της Ολομέλειας του ΣτΕ.

Πρόγραμμα της Εκδήλωσης ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΛΕΙΑΣ Ν. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ για τα 60 Χρόνια λειτουργίας του





Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας  την 23η Νοεμβρίου ημέρα Σάββατο και ώρα 18.30 πραγματοποιεί εκδήλωση λόγω συμπληρώσεως 60 χρόνων λειτουργίας του ( 1959 – 2019 ) με ταυτόχρονη αναφορά για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας             ( Π.Ο.Α.Σ.Α. ) για  την οποία  θα μιλήσει στον χαιρετισμό του  ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ευάγγελος.

Στην από 12-11-2019 ανάρτηση μας, σας ενημερώσαμε για την εκδήλωση και ότι σε λίγες ημέρες θα σας γνωστοποιούσαμε τον πρόγραμμα της Εκδήλωσης.

Το βασικό πρόγραμμα της εκδήλωσης του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας για τα 60 χρόνια λειτουργίας του έχεις ως εξής :

ΠΡΟΣΟΧΗ : ΄Ωρα  Έναρξης  18.30 στις 23-11-2019 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας

Η εκδήλωση του Συνδέσμου λόγω των εκδηλώσεων του

 Προοδευτικού Συλλόγου Ναυπλίου « Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ » 

 θα αρχίσει χωρίς καθυστέρηση
  
-        Χαιρετισμοί Επισήμων.
-            Ομιλία Προέδρου του Συνδέσμου για τα 60 Χρόνια λειτουργία του.
-      Ομιλία του Αστυνομικού Υποδ/ντού Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας κ. ΣΤΑΜΕΛΟΥ Γεωργίου και παρουσίαση με projector  για τα Σώματα της Πρώην Ελληνικής Χωροφυλακής, Πρώην Αστυνομίας Πόλεων του Λιμενικού και Πυροσβεστικού Σώματος από τα οποία έχει μέλη ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας.
-       
    Απονομή πλακετών κατά περίπτωση.
-       Ανακήρυξη Επιτίμου Προέδρου.
-    Ανακήρυξη Επίτιμα μέλη, μέλη του Συνδέσμου και ειδικές  περιπτώσεις.   
-       
 Εγκαίνια προθήκης η οποία περιέχει Στολές κ.λ.π. Ιστορικά Κειμήλια από τα Σώματα που θα αναφερθεί στην  ομιλία του  ο Αστυ/κός Υποδ/ντής.

-     
   Στην συνέχεια οι επιθυμούντες με το αντίτιμο των 15 € θα συνεστιάσουν στην Κοσμική Ταβέρνα « ΚΙΟΥΠΙΑ » που ευρίσκεται στα Πυργιώτικα Αργολίδας με live  Μουσική.-