ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Η φοβερή προφητεία του αββά Παμβώ!

¨Αρνιά - Κατσίκια - πιδιά - νφάδες - γαμπροί - 'γεια κι δύναμη κι απ ούλα τα καλά¨.


    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ - με την ευλάβεια και την απλότητα των προγόνων!
 
Οι Σαρακατσαναίοι πιστεύουν πως, όταν γεννήθηκε ο Χριστός, οι βοσκοί ήταν οι πρώτοι που πήγαν και προσκύνησαν και γι αυτό είναι ευλογημένοι.

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ 29-12-2014


Η φωτογραφία προφίλ του χρήστη ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ
smountzouris@gmail.com   " 

Παρακολουθήστε το "ΔΟΞΑ ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΔΙΔΑΓΜΑΤΩΝ ΠΛ Δ ΣΤΑΝΙΤΣΑΣ" στο YouTube (Παρακολουθήστε το "ΔΟΞΑ ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΔΙΔΑΓΜΑΤΩΝ ΠΛ Δ ΣΤΑΝΙΤΣΑΣ" στο YouTube)

Δένδιας: «Διαβολικές και απίστευτες οι καιρικές συνθήκες στην περιοχή»


Posted: Δεκεμβρίου 29, 2014 at 10:19 πμ, Last Updated: 
Οκτώ ιταλικά ελικόπτερα με δυνατότητα μεταφοράς 2-3 ατόμων και ένα ελικόπτερο Σούπερ Πούμα της Πολεμικής Αεροπορίας με δυνατότητα μεταφοράς 6-7 ατόμων που απογειώνονται, από το Λέτσε, συμμετέχουν στην, εν εξελίξει, επιχείρηση απεγκλωβισμού των επιβαινόντων του ιταλικού επιβατηγού πλοίου, όπως δήλωσε ο υπουργός Εθνικής “Αμυνας Νίκος Δένδιας, σε δηλώσεις του σε τηλεοπτικούς σταθμούς.

Κοσμοσυρροή ανήμερα τα Χριστούγεννα στον τάφο του Γέροντος Παϊσίου

Posted: Δεκεμβρίου 29, 2014 at 8:23 πμ, Last Updated: 

του Γιώργου Νταλιάρη
Εκατοντάδες Θεσσσαλονικείς και από τις γύρω περιοχές προστρέχουν από το πρωί στην Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννη Θεολόγου στη Σουρωτή για να ανάψουν ένα κερί στο καθολικό, αλλά και να προσκυνήσουν στον τάφο του Γέροντος Παϊσίου.

ΑΠΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΖΑΜΙ ΠΑΛΙ…ΕΚΚΛΗΣΙΑ


Posted: 
Φωτο12
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Μια πραγματικά καταπληκτική ιστορία γράφει ένας ιστορικός ναός στην περιοχή της Σαμψούντας του Πόντου, όπου πριν από την ανταλλαγή των πληθυσμών υπήρχε ένα μεγάλο και δραστήριο ελληνορθόδοξο ποίμνιο.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΡΗΤΗ ΜΑΣ!…Το νέο βίντεο για την Κρήτη που κάνει τον γύρο του κόσμου! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΒΙΝΤΕΟ! "Crete the island inside you" - Crete Daydreaming


Posted: Δεκεμβρίου 28, 2014 at 9:53 μμ, Last Updated: 
Η «μάχη» για την επόμενη τουριστική σεζόν έχει ήδη αρχίσει. Ετσι η Περιφέρεια Κρήτης ήδη έχει αρχίσει τις προωθητικές ενέργειες του νησιού για την περίοδο 2014 – 2015 με μια σειρά από ευφάνταστα βίντεο που εδώ και λίγες εβδομάδες έχουν αναρτηθεί στο YouTube και κάνουν τον γύρο του κόσμου. Υπό τον τίτλο-ομπρέλα «Κρήτη, το νησί μέσα σου»

ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕ ΣΤΗ ΦΡΕΓΑΤΑ »ΝΑΒΑΡΙΝΟ» Ο ΔΕΝΔΙΑΣ…


Posted: Δεκεμβρίου 28, 2014 at 8:49 μμ, Last Updated: 
Ο υπουργός Εθνικής Αμύνης Νίκος Δένδιας είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει τις επιχειρησιακές δυνατότητες του στόλου, περνώντας ένα σχεδόν ένα εικοσιτετράωρο…

Η ΠΙΣΙΝΑ

Ήταν ένας πλούσιος ο οποίος είχε μια πισίνα γεμάτη κροκοδείλους και έκανε ένα pool party. Κάποια στιγμή, μετά από πολλά ποτά, φώναξε στους καλεσμένους ότι όποιος πέσει και κολυμπήσει από την μία άκρη της πισίνας στην άλλη θα πάρει 1.000.000 ευρώ.
Δεν μπαίνει κανείς.

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ

Ένας πανύψηλος Ηπειρώτης κατεβαίνει στην Αθηνά, χαζεύει ό,τι ήταν να χαζέψει και από περιέργεια μπαίνει και σε ενα κακόφημο μπαρ, τού την πέφτει μια πο***να, καταλήγουν σ` ενα δωμάτιο και καθώς αυτός γδύνεται, τού λέει:

Ο Ντε Κάρτ

Πεθαίνει ο Ντε Κάρτ και πηγαίνει στον παράδεισο. Τον παίρνει ο Αγιος Πέτρος από τις πύλες για να τον οδηγήσει μέσα. Καθώς προχωρούσανε του λέει ο Ντε Καρτ: 

"Αυξήθηκαν οι φοιτητές Αρχαίων Ελληνικών στην Αυστραλία"

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 



"Αυξήθηκαν οι φοιτητές Αρχαίων Ελληνικών στην Αυστραλία"
    Διπλασιάστηκαν oι φοιτητές Αρχαίων Ελληνικώνστο Πανεπιστήμιο της Μελβούρνης καθώς έχει καταγραφεί αύξηση 49% από το 2010.
    Η αύξηση είναι ενδεικτική, της αναζωπύρωσης του ενδιαφέροντος για τις σπουδές Αρχαίων Ελληνικώνκαι Λατινικών σε πανεπιστημιακό επίπεδο τόσο στην Ασία, την Αυστραλία, όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο. Επί του παρόντος, στο Πανεπιστήμιο της Μελβούρνης φοιτούν 71 σπουδαστές στο τμήμα Κλασικών Σπουδών.

Οκτακόσιους πενήντα κρυφούς πολυεκατομμυριούχους αποκάλυψε το ΣΔΟΕ

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr    " 



Οκτακόσιους πενήντα κρυφούς πολυεκατομμυριούχους αποκάλυψε το ΣΔΟΕ
Όλοι ξέρουν, ότι
Για να βγάλεις λεφτά, πρέπει να δουλέψεις.
Για να βγάλεις ΠΟΛΛΑ λεφτά, πρέπει να ΚΛΕΨΕΙΣ.
Το θέμα είναι, πόσα θεωρούμε ΠΟΛΛΑ…..
    850 κρυφούς πολυεκατομμυριούχους, με καταθέσεις άνω των100 εκατομμυρίων ευρώ αποκάλυψε το ΣΔΟΕ.
    Σύμφωνα με στοιχεία ελέγχων του ΣΔΟΕ, που έφερε στο φως της δημοσιότητας ο «Βηματοδότης», έγιναν έλεγχοι σε 65 CD που έστειλαν στους οικονομικούς εισαγγελείς οι τράπεζες. 

Με ηλεκτρονική αίτηση αντίγραφο ποινικού μητρώου από τα ΚΕΠ σε τρεις μέρες

ΠΗΓΗ : " http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 




http://www.tovima.gr
   Μέσα σε τρεις ημέρες θα μπορούν να αποκτήσουν, μέσω τωνΚέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ), αντίγραφο του ποινικού τους μητρώου, οι πολίτες, οι οποίοι μέχρι και σήμερα περίμεναν αρκετές εβδομάδες για την έκδοσή του.
   Η δυνατότητα αυτή δίνεται, καθώς τα 1.060 Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών συνδέθηκαν με το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα του Εθνικού Ποινικού Μητρώου του Υπουργείου Δικαιοσύνης.

Μουσικό αντίο στο 2014 με μεγάλο πάρτι στο Λιμάνι

Μουσικό αντίο στο 2014 με μεγάλο πάρτι στο Λιμάνι

ΠΗΓΗ : "   http://roykoymoykoy.blogspot.gr     " 


    Με ένα μεγάλο, μουσικό, ανοιχτό πάρτι για όλους αποχαιρετά το 2014 η Θεσσαλονίκη Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας.
    Τέσσερα δημοφιλή νεανικά γκρουπ, οι ImamBaildi, οι Εκμέκ, οιBordo και οι Paranaue και μια αγαπημένη σε όλους τραγουδίστρια, η Ελένη Τσαλιγοπούλου θα ανεβούν στη σκηνή στην Αποθήκη Γ, στο Λιμάνι, την Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου από τις 21:00 μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
    Η είσοδος στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι θα είναι ελεύθερη.
    Την βραδιά θα ξεκινήσουν οι Bordo, μία μπάντα με διαφορετική άποψη πάνω στην ενορχήστρωση και την σύνθεση. Τη σκυτάλη θα πάρουν οι Εκμέκ, οι οποίοι συνδυάζουν την ελληνική μουσική με επιρροές από το Μεξικό και τα λάτιν. Το ρυθμό για την αλλαγή του χρόνου θα τον δώσουν ξεσηκώνοντας το κοινό οι Paranaue με τα κρουστά τους.

Τρεις χρυσές διακρίσεις για την εταιρεία ΑΒ Βασιλόπουλος

ΣΤΑ ENVIRONMENTAL AWARDS

29/12/2014
Τρεις χρυσές διακρίσεις απέσπασε η ΑΒ Βασιλόπουλος στην πρόσφατη τελετή βράβευσης των Environmental Awards 2015. 

Σφοδρή κακοκαιρία πλήττει την Ευρώπη

ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ

29/12/2014
Δύο άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στην Ευρώπη από την κακοκαιρία.
Τα προβλήματα παράμενουν τεράστια, ενώ χιλιάδες είναι και οι εγκλωβισμένοι στις γαλλικές Άλπεις.

Εγκρίθηκαν και τα 18 επιχειρησιακά προγράμματα του νέου ΕΣΠΑ

17 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ

29/12/2014
Γράφει η Μαρίνα Κουρμπέλα
Έτοιμο από πλευράς ΕΕ προς υλοποίηση έργων το ελληνικό  ΕΣΠΑ ,μετά την έγκριση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και των 18 Επιχειρησιακών Προγραμμάτων (5 εθνικών και 13 περιφερειακών), για τα οποία η Ευρωπαϊκή Ένωση χορηγεί επιδοτήσεις άνω των 17 δισ ευρώ για επενδύσεις στη χώρα τα επόμενα χρόνια.