ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Δείτε τι έκανε δανειολήπτρια σε τράπεζα και τους "πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα"


Η επιστολή της 96χρονης γυναίκας είναι απολαυστική «Αγαπητέ κύριε… Σας ευχαριστώ που σφραγίσατε την επιταγή μου με την οποία σκόπευα...
tromaktiko3821



Η επιστολή της 96χρονης γυναίκας είναι απολαυστική «Αγαπητέ κύριε…
Σας ευχαριστώ που σφραγίσατε την επιταγή μου με την οποία σκόπευα να πληρώσω τον υδραυλικό τον περασμένο μήνα. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου, δεν πρέπει να πέρασαν ούτε 3 νανοδευτερόλεπτα μεταξύ του σφραγίσματος της επιταγής μου και της αυτόματης κατάθεσης της σύνταξής μου από το δημόσιο!

Δεκαοχτώ + 9 κανόνες του καλού Ελληνα οδηγού


   1. Τα φλας προδίδουν την επόμενη κίνησή  σου. Ο γνήσιος Έλληνας οδηγός δεν τα χρησιμοποιεί ποτέ. 2. Σε καμία...
bad-driver

 

 1. Τα φλας προδίδουν την επόμενη κίνησή  σου. Ο γνήσιος Έλληνας οδηγός δεν τα χρησιμοποιεί ποτέ.
2. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κρατάτε απόσταση ασφαλείας από το προπορευόμενο όχημα, διότι στο κενό που αφήσατε μπορεί να «χωθεί» κάποιο άλλο όχημα φέρνοντάς σας σε ακόμα πιο δύσκολη θέση.

Ο λαγός, ο λύκος και η αφορμή.

Ο λαγός είχε πολύ άχτι τον λύκο, εξαιτίας όλων των ιστοριών που ο λύκος τρώει τον λαγό, και έψαχνε αφορμή για να τον δείρει.
Οπότε την Κυριακή στο συμβούλιο των ζώων λέει ο λαγός στον λύκο:

Σύλληψη 28χρονου μέλους εγκληματικής ομάδας που διακινούσε ναρκωτικά V I D E O

Ελληνες καταθέτες ανταλλάσσουν ευρώ με ψηφιακό χρήμα


Θέλω να μάθω για τον BizBiz και να ανοίξω νέες περιοχές σε όλο τον κόσμο
Ζητήστε πληροφορίες για το BizBiz ΠΡΙΝ διαβάσετε το άρθρο!!
BITCOIN
Μετά το κλείσιμο των τραπεζών και την εφαρμογή ορίου ανάληψης 60 ευρώημερησίως από τα ΑΤΜ, οι Έλληνες ζουν υπό τον φόβο ενός ενδεχόμενου«κουρέματος» των καταθέσεών τους. Οικονομίες χρόνων που έγιναν με κόπο κινδυνεύουν να χαθούν και έτσι, οι Έλληνες πολίτες αναζητούν νέους τρόπους για να πραγματοποιήσουν τις οικονομικές τους συναλλαγές και για να διασφαλίσουν τις τραπεζικές τους καταθέσεις. 

Guardian: Στηρίξτε την Ελλάδα - Πηγαίνετε εκεί διακοπές


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8.7.15 |  | 
Τους Ευρωπαίους πολίτες να στηρίξουν την Ελλάδα, καλεί ο ελληνικής καταγωγής αρθρογράφος της The Guardian Αλεξ Ανδρέου. Στέλνει το μήνυμα ότι ο τρόπος να στηρίξουν οι ευρωπαίοι πολίτες την Ελλάδα, είναι να κάνουν εκεί τις διακοπές τους.

Η εμπειρία ξένου δημοσιογράφου στην Ελλάδα και το Ναύπλιο εν μέσω δημοψηφίσματος και capital controls


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9.7.15 | 
 «Πέρασα 16 μέρες στην Ελλάδα και αν πρόκειται να πάτε σύντομα, δεν υπάρχει κανένας λόγος να ακυρώσετε το ταξίδι σας». Αυτός είναι το τίτλος του άρθρου του Jeremy Saum που είναι διευθυντής σύνταξης στο ταξιδιωτικό AFAR. Το άρθρο του έχει αναδημοσιευτεί και από το Business Insider και σε αυτό ο Saum μοιράζεται τις εμπειρίες του από το ταξίδι του στην χώρα μας, οι οποίες δεν του ήταν καθόλου δυσάρεστες.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΖΕΣΑΙ;

ΠΗΓΗ : "   Votegreece.gr  " 

εκκλησιασμός
Του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου
Γιατί δεν εκκλησιάζεσαι; Παρόλα αυτά, λίγοι είναι εκείνοι που έρχονται στην εκκλησία. Τι θλιβερό!
Στους χορούς και στις διασκεδάσεις τρέχουμε πρόθυμα. Τις ανοησίες των τραγουδιστών τις ακούμε με ευχαρίστηση. Τις αισχρολογίες των ηθοποιών τις απολαμβάνουμε για ώρες, δίχως να βαριόμαστε. Και μόνο όταν μιλάει ο Θεός, χασμουριόμαστε, ξυνόμαστε και ζαλιζόμαστε.

ΟΤΑΝ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΘΑ ΑΓΑΠΗΣΕΤΕ ΤΡΕΛΑ ΤΟΝ ΟΔΟΝΤΟΓΙΑΤΡΟ ΣΑΣ India Motorbike Tour, Rajasthan Deserts #5 Bundi, Street Dentist

ΠΗΓΗ : " Votegreece.gr   " 

οδοντιατρος
Όταν δείτε αυτό το βίντεο θα αγαπήσετε τρελά τον …οδοντίατρό σας!!!
Είστε Ινδία και θέλετε να αφαιρέσετε ένα δόντι; Αυτό είναι ένα μεγάλο πρόβλημα. Στην Ινδία ακόμη και ένα πεζοδρόμιο μπορεί να μετατραπεί σε εξωτερικά ιατρεία. Καθημερινά υπάρχουν πολλοί ασθενείς που επισκέπτονται τους διάσημους οδοντοτριάτρους …του δρόμου!!οι οποίοι εκτελούν τα καθήκοντά τους και με το παραπάνω, όσο περίπλοκη και αν είναι κάποια περίπτωση.

Γιατί οι διακοπές μάς κάνουν καλό;

ΠΗΓΗ : "   http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 

    Να φύγουμε επειγόντως για καλοκαιρινές διακοπές και μάλιστα με συνταγή γιατρού μας προτρέπουν οι ειδικοί. Σε μελέτη που έγινε πρόσφατα σε εργαζόμενους άνδρες και γυναίκες, η έλλειψη διακοπών σε όσους προτιμούν να παραμένουν «κολλημένοι» με το γραφείο βρέθηκε να αυξάνει τον κίνδυνο εμφάνισηςστεφανιαίας νόσου αλλά και τον κίνδυνο πρόωρου θανάτου. Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι οι διακοπές ασκούν τις ευεργετικές τους ιδιότητες σε πολλά επίπεδα ταυτόχρονα ωφελώντας τόσο τα ζωτικά συστήματα του οργανισμού όσο και την ψυχική υγεία.