ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

Αποβλήθηκε οριστικά ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός από τη Διεθνή Ομοσπονδία



Αποβλήθηκε οριστικά ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός από τη Διεθνή Ομοσπονδία


Newsroom iefimerida.gr
    Σε οριστική αποβολή του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού προχώρησε η Διεθνής Ομοσπονδία Ερυθρών Σταυρών
    Η ενέργεια αυτή έρχεται ως συνέπεια της αδυναμίας της διοίκησης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού να συμμορφωθεί με όσα επανειλημμένα της έχουν ζητηθεί.
    Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ο ΣΚΑΪ, σχετική επιστολή στη διοίκηση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού εστάλη την Τετάρτη από τη Διεθνή Ομοσπονδίααλλά ακόμα δεν έχει παραληφθεί.
    Οι διοικήσεις του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού δεν προέβησαν στις απαιτούμενες τροποποιήσεις στο καταστατικό όπως είχαν υποσχεθεί, ενώ η διοίκηση είχε προγραμματίσει να συνεδριάσει σήμερα Πέμπτη για το θέμα, αλλά δεν πρόλαβε τις εξελίξεις.

Οριστικό τέλος στο νόμο Κατσέλη




Οριστικό τέλος στο νόμο Κατσέλη


 Πρώτο Θέμα
    Βέτο στο αίτημα της κυβέρνησης να παραταθεί η ισχύς του νόμου Κατσέληγια άλλο ένα έτος, δηλαδή έως το τέλος του 2019, βάζουν οι δανειστές μετά το σφυροκόπημα που δέχτηκαν την περασμένη Τετάρτη οι ελληνικές τράπεζες από τις αγορές. Σύμφωνα με πληροφορίες του «ΘΕΜΑτος», μετά την τραπεζική κρίση της περασμένης εβδομάδας η επιφυλακτικότητα με την οποία αντιμετώπιζαν το ενδεχόμενο να συνεχιστεί η προστασία της πρώτης κατοικίας από πλειστηριασμούς πέραν της 31ης Δεκεμβρίου 2018μετατράπηκε σε κατηγορηματική άρνηση. Επιπλέον, η ομπρέλα προστασίας από τους πλειστηριασμούς θα κλείσει για όσους διαθέτουν ακίνητη περιουσία πολύ χαμηλότερης αξίας από τις οφειλές τους.​

«Ό τι φάμε και ό τι πιούμε…»

Συντάξεις Νοεμβρίου 2018: Αυτές είναι οι ημερομηνίες για ΙΚΑ, ΟΓΑ, ΟΑΕΕ και δημόσιο




Συντάξεις Νοεμβρίου 2018: Αυτές είναι οι ημερομηνίες για ΙΚΑ, ΟΓΑ, ΟΑΕΕ και δημόσιο

    Την Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018 θα ξεκινήσει η καταβολή των συντάξεων του Νοεμβρίου 2018, με τη διαδικασία να αναμένεται να ολοκληρωθεί λίγες ημέρες αργότερα, και συγκριμένα έως τις 2 Νοεμβρίου 2018 ημέρα Παρασκευή.