ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός για την αργία της Κυριακής

Έλεγε, λοιπόν, ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός για την αργία της Κυριακής, σα να ήξερε… Πρέπει και ημείς, αδελφοί μου, να χαιρώμεθα πάντοτε, μα περισσότερον την Κυριακήν, οπού είνε η Ανάστασις του Χριστού μας.

Αυτές είναι οι ευεργετικές ιδιότητες της πατάτας που δεν γνωρίζετε…

Μπορεί οι πατάτες να έχουν «κακή φήμη», κυρίως λόγω της… τηγανητής εκδοχής τους, η οποία πολλές φορές συνοδεύεται και από παχυντικές, λιπαρές σως και λιωμένα τυριά με μπέικον, ωστόσο αποτελούν ένα απαραίτητο τρόφιμο για τη διατροφή μας.

Πώς να μη σέρνεται ο υπολογιστής σας - Ποια τα πέντε κόλπα


Πώς να μη σέρνεται ο υπολογιστής σας - Ποια τα πέντε κόλπα


http://thessbomb.blogspot.gr/
    Οι υπολογιστές με τη πάροδο των χρόνων, επιβραδύνουν τη λειτουργία τους, αλλά υπάρχουν μερικές συμβουλές και κόλπα για να τους δώσετε ξανά μια νέα ώθηση.
    Από μικρά «πειράγματα» στις ρυθμίσεις, μέχρι την αγορά νέας RAM, υπάρχει αφθονία επιλογών ανάλογα με τον προϋπολογισμό του καθενός.
    Έτσι, πριν αποφασίσετε να πετάξετε τον υπολογιστή σας και να προμηθευτείτε ένα νέο, δοκιμάστε τις παρακάτω προτάσεις:

Ανακαλούνται 3.000 οχήματα δημοφιλούς αυτοκινήτου στην Ελλάδα


Ανακαλούνται 3.000 οχήματα δημοφιλούς αυτοκινήτου στην Ελλάδα
     Η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοινώνει ότι η εταιρεία ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ A.Ε.Β.E., σε συνεργασία με το Τμήμα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της ∆ιεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας, εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων Suzuki Grand Vitara.
    Η ανάκληση αφορά σε 2.905 οχήματα, με πανελλαδικό εύρος πλαισίων:

ΕΕ: Ερωτήσεις και απαντήσεις για τα τέλη περιαγωγής

ΟΙ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΠΟ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ

12/05/2017
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές που θα ταξιδεύουν εντός των χωρών της ΕΕ, μετά τις 15 Ιουνίου, που καταργούνται τα τέλη περιαγωγής συνοψίζει το Ευρωπαϊκό Κέντρο Καταναλωτή, παρουσιάζοντας τις απαντήσεις της Κομισιόν στα 17 συνηθέστερα ερωτήματα.