ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

" Ευτυχώς, με χώρισε " Α Ξ Ι Ζ Ε Ι ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ "

 
 
image
 
 
 
 
 
Ευτυχώς, με χώρισε
Όταν μια ψυχρή γυναίκα καλείται σε ρομαντικό δείπνο από τον σύντροφό της, αποφασίζει πως η σχέση τους πρέπει να τελειώσει. Όμως κάτι τέτοιο ίσως έχει απρόβλεπτες συ...
Προεπισκόπηση από Yahoo
 
ΠΗΓΗ : "  E-MAIL   " 

Συνάντηση Π. Καμμένου με ΠΟΕΣ και ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ 3 ΕΑΑ

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog.ΕΑΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ


Συνάντηση Π. Καμμένου με ΠΟΕΣ και ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ 3 ΕΑΑ

Πατήστε εδώ για να δείτε την ανακοίνωση

Τι είπε ο Π. Καμμένος για την αποκατάσταση των μισθών στις ΕΔ. Όλη η συνέντευξη του στη Realnews

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog.ΕΑΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, 

 «Τα λεφτά για τους στρατιωτικούς θα τα βρω από όσα έδωσε ο Σαμαράς για το Μέγαρο Μουσικής. Το Μέγαρο Μουσικής μπορεί να περιμένει» «Θα πιέσουμε για την οριοθέτηση της ΑΟΖ» «Οι αγορές πρέπει να αντιληφθούν ότι στην Ελλάδα υπάρχει μία κυβέρνηση η οποία δεν πρόκειται να δεχτεί εκβιασμούς από κερδοσκοπικές ομάδες»Την άμεση καταβολή των αναδρομικών στις Ένοπλες Δυνάμεις

ΜΤΣ, ΕΚΟΕΜΣ: Οι αλλαγές που φέρνει ο νέος νόμος (ΟΛΟ ΤΟ ΦΕΚ)

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog.ΕΑΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Όροι και προϋποθέσεις για αναγνώριση συντάξιμης υπηρεσίας

Σε ΦΕΚ (ΦΕΚ 68 Β'/16-01-2015) δημοσιεύτηκαν οι όροι και οι προϋποθέσεις για την αναγνώριση συντάξιμης υπηρεσίας ως... χρόνου μετοχικής σχέσης στο ΜΤΣ και στον ΕΚΟΕΜΣ, κάτι βέβαια που δεν αποκλείεται να αλλάξει, προς το ευνοϊκότερο, από τη νέα κυβέρνηση.

Συγκέντρωση με Προέδρους Παραρτημάτων της Ε.Α.Α.Σ.

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog.ΕΑΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, 

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 29 Ιαν 2015 στα γραφεία της Ε.Α.Α.Σ. στην Αθήνα,  η πρώτη από τις συγκεντρώσεις του Δ.Σ. της Ένωσης με Προέδρους Παραρτημάτων, σύμφωνα με τον ορισθέντα προγραμματισμό αυτών.
Στη συγκέντρωση που έγινε στο πλαίσιο συνεργασίας, ενημερώσεως και ρύθμισης λειτουργικών θεμάτων, συμμετείχαν οι Πρόεδροι των Παραρτημάτων της Ε.Α.Α.Σ. Νομών Αιτωλοακαρνανίας, Ανατολικής Αττικής (Γραφείου), Αργολίδος, Αρκαδίας, Αχαΐας, Δωδεκανήσου, Ευβοίας, Ηλείας, Ηρακλείου, Κορινθίας, Κυκλάδων, Λέσβου, Μεσσηνίας, Λαμίας, Ρεθύμνου, Σπάρτης (υπό ίδρυση), Φθιώτιδας και Χανίων.  

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΘΗΣΑΥΡΟΣ

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΘΗΣΑΥΡΟ
  
Το Μουσείο Ακροπόλεως
Το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο

ΠΩΣ ΘA AΠAΛAΓOYME AΠO TO AΓXOΣ; ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗ ΧΑΡΑ. ΜΟΝΟ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΗ ΑΠΟ Τ' ΑΓΡΙΑ ΚΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ Μητρ ... " V I D E O "


Posted: Φεβρουαρίου 2, 2015 at 6:48 πμ, Last Updated: 
louloudi-dilitirio

ΠΩΣ ΘA AΠAΛAΓOYME AΠO TO AΓXOΣ;

Τοῦ Μητροπολιτου Φλωρίνης π. Aυγουστίνου Kαντιώτου 
από βιβλιο «Eις την θ. λειτουργία B΄, σελ. 35

Πως θ” απαλλαγεί ο άνθρωπος από το άγχος του παρελθόντος και του μέλλοντος;
Δοξασμένος νάναι ο Xριστός! Aυτός μονάχα μας απαλλάσει απ᾽ το φοβερό άγχος. Δυό φάρμακα μας δίνει για ν᾽ απαλλαγούμε. Tο ένα για το άγχος του παρελθόντος, το άλλο για το άγχος του μέλλοντος.
Tο πρώτο φάρμακο είναι η ειλικρινής μετάνοια. Aνοίγεται λάκκος και θάβονται όλα τα αμαρτήματα του ανθρώπου. Kαι πάνω στο λάκκο αυτό ο Δαβίδ με τη γλυκειά του λύρα ψάλλει: «Mακάριοι ων αφέθησαν αι ανομίαι και ων επεκαλύφθησαν αι αμαρτίαι» (Ψάλμ. 31,1).

Μνημόσυνο ὑπέρ ἀναπαύσεως τῆς ψυχῆς τοῦ ἀπελευθερωτοῦ τῆς Ἑλλάδος Θεοδώρου Κολοκοτρώνη στήν Τρίπολη ArcadiaPortal.gr Mνημόσυνο Κολοκοτρώνη V I D E O.


Posted: Φεβρουαρίου 2, 2015 at 12:09 πμ, Last Updated: 
GS2C0085
Μέσα σέ κλίμα βαθιᾶς συγκίνησης πραγματοποιήθηκε ἀπό τήν Ἱερά Μητρόπολη Μαντινείας καί Κυνουρίας, τό πρωί τῆς Κυριακῆς 1ης Φεβρουαρίου 2015 στόν Μητροπολιτικό Ἱερό Ναό Ἁγίου Βασιλείου Τριπόλεως ἱερό Μνημόσυνο ὑπέρ ἀναπαύσεως τῆς ψυχῆς τοῦ ἀπελευθερωτοῦ τῆς Ἑλλάδος Θεοδώρου Κολοκοτρώνη.
Ἡ Θεία Λειτουργία καί τό Μνημόσυνο τελέσθηκαν, προεξάρχοντος τοῦ Σεβ. Μητροπολίτου Μαντινείας καί Κυνουρίας κ.κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.

Πανελλήνιο σοκ με το νεαρό αθλητή που πέθανε κατά τη διάρκεια του αγώνα όταν γύρισε η γλώσσα του


Posted: Φεβρουαρίου 2, 2015 at 10:30 πμ, Last Updated: 
basket
Η Ελλάδα θρηνεί για το νεαρό αθλητή που τόσο άδικα έχασε τη ζωή του το πρωί της Κυριακής, κατά τη διάρκεια αγώνα της ΕΣΚΑΝΑ στο κλειστό γήπεδο «Ανδρέας Δασκαλάκης», καθώς γίνεται λόγος για τραγική αργοπορία του ΕΚΑΒ.

Νανοηλεκτρονική και εξέλιξη των ηλεκτρονικών υπολογιστών


Posted: Φεβρουαρίου 2, 2015 at 2:14 πμ, Last Updated: 
nanoelectro_06
Ένα εύκαμπτο κύκλωμα από οργανικά ηλεκτρονικά

Η Νανοηλεκτρονική είναι ο διάδοχος της Μικροηλεκτρονικήςόπου πλέον οι γνώσεις της Νανοτεχνολογίας συνδυάζονται με γνώσεις από την επιστήμη των Υλικώντην Φυσική της Συμπυκνωμένης Ύληςτην Χημεία και την Ηλεκτρονικήκαθιστώντας τον χώρο της Νανοηλεκτρονικής έναν πολύ ελπιδοφόρο επιστημονικό τομέαο οποίος ακόμα βρίσκεται σε εμβρυακό στάδιο ανάπτυξης.

ΦΡΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΔΙΑΒΗΤΙΚΟΥ ΠΟΔΙΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ


  Αθήνα 2 Φεβρουαρίου 2015.




                            ΔΕΛΤΙΟ    ΤΥΠΟΥ

Φρένο στους ακρωτηριασμούς  από διαβήτη  βάζει στην Ελλάδα  ομάδα  γιατρών που αναλαμβάνει την Ιατρική Φροντίδα και Υγιεινή του Διαβητικού Ποδιού!
Για το λόγο αυτό δημιούργησε την πρώτη  στην χώρα μας σύγχρονη και εξειδικευμένη «Ιατρική Μονάδα» Υγιεινής Φροντίδας του Διαβητικού Ποδιού, με άμεσο στόχο το 2015 στην Ελλάδα  να μειωθούν οι ακρωτηριασμοί κάτω από τους3000 που ήταν το 2014!

Πώς θα τονώσετε το ανοσοποιητικό σας μέσα στην παγωνιά


*                               Υγεία
Ιαν 5, 2015
0 1395
Αν αναζητάτε τρόπους να προστατευθείτε από το κρυολόγημα και τη γρίπη αυτόν το χειμώνα και ειδικά τις μέρες που διανύουμε και οι οποίες χαρακτηρίζονται από πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, τότε το πρώτο σας μέλημα πρέπει να είναι η θωράκιση του οργανισμού σας με τις κατάλληλες τροφές.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΟΝΟΥΠΟΛΗΣ 2-2-2015

Η ΠΙΟ  ΈΓΚΡΙΤΟΣ,ΣΥΝΟΠΤΙΚΉ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΉ ΠΛΗΡΟΦΌΡΗΣΗ,  εφημερίδα των ομογενών μας στην Κων/πολη.

ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ,
Η φωτογραφία προφίλ του χρήστη ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ
smountzouris@gmail.com   " 

ΣΤΟΧΟΣ ΖΩΗΣ

Στην ΣΤ΄ Δημοτικού, την τελευταία σχολική ημέρα ο καθηγητής αποφασίζει να συζητήσουν για τα επαγγέλματα.
Καθηγητής: - Εσύ Μαράκι, τι θέλεις να γίνεις;
Μαράκι: - Καθηγήτρια κύριε!!

ΠΟΥΦ ΠΟΥΦ

Ήταν ένα ζευγάρι και από την ημέρα που γνωρίστηκαν βγαίνουν έξω σε μπαράκια, κλάμπ κτλ. Αφού αραβωνιαστήκανε έβγαιναν λιγότερο. Μετά από κάνα δύο μήνες παντρεύτηκαν και έβγαιναν ακόμα πιο λίγο. Εεε, και μετά από ένα χρόνο κάναν ένα παιδί. Το παιδί όμως ήθελε προσοχή και έτσι δεν έβγαιναν καθόλου έξω. Αφού πέρασαν τα χρόνια το παιδί έγινε δύο χρονών έμαθε και να μιλάει. Μία μέρα λοιπόν γυρνάει ο άντρας και πετάει δύο εισιτήρια στο τραπέζι. Τα βλέπει η γυναίκα και διαβάζει :

Παρέμβαση Ομπάμα για τις διαπραγματεύσεις της Αθήνας

«ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ»

02/02/2015
«Νομίζω ότι αναγνωρίζει η Γερμανία και άλλοι ότι θα ήταν καλύτερο για την Ελλάδα να παραμείνει στην Ευρωζώνη, από το να βρεθεί έξω από αυτή» ανέφερε ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα μιλώντας στο CNN.

ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ Γ.Γ. ΔΙΓΕΝΗ

«ΑΙΩΝΙΑ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ»

02/02/2015
Ετελέσθη υπό του Αρχιμανδρίτου πατρός Σιλουανού, το Σάββατο, 31 Ιανουαρίου, στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέου στα Πετράλωνα, το 41ο Μνημόσυνο του Στρατηγού Γεωργίου Γρίβα Διγενή, Αρχηγού του Εθνικοαπελευθερωτικού Αγώνος της Ε.Ο.Κ.Α. 1955-1959.
Ο φιλόλογος-συγγραφέας Νίκος Ορφανίδης, εξεφώνησε τον επιμνημόσυνο λόγο, ο οποίος ήταν μεστός και πλήρης ενωτικών μηνυμάτων τα οποία άκουσαν μετά προσοχής οι παριστάμενοι μεταξύ των οποίων ξεχωριστή θέση είχαν οι σπουδαστές των τριών Στρατιωτικών Σχολών. Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων.

Τι θα ισχύσει για τις εξετάσεις του Λυκείου

ΚΑΤΑ ΤΟ ΤΡΕΧΟΝ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ

02/02/2015
Από το τρέχον σχολικό έτος, η βαθμολογία των προαγωγικών εξετάσεων του Λυκείου δεν θα συνυπολογίζεται για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, ανακοίνωσε και επίσημα το υπουργείο Παιδείας.

ΕΚΤ: ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΔΕΝ ΔΑΝΕΙΖΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

«ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΝΟΝΕΣ»

02/02/2015
Η συμφωνία για παράταση του ελληνικού προγράμματος στήριξης της οικονομίας πρέπει να επιτευχθεί έως τα τέλη Φεβρουαρίου αλλιώς η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα δεν θα μπορεί να συνεχίσει να δανείζει τις ελληνικές τράπεζες, δήλωσε το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Έρκι Λικάνεν.

Υποχωρεί η κακοκαιρία

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ

02/02/2015
BLOGGER  Συμπλήρωση. " ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ " . Η φωτογραφία είναι από την μικρή Πλατεία του Αγίου Σπυρίδωνα του Ναυπλίου " 
Ζημιές και προβλήματα προκάλεσε η κακοκαιρία σε πολλές περιοχές της χώρας.
Μέχρι χθες το απόγευμα, θυελλώδεις άνεμοι, ισχυρές βροχές, καταιγίδες, αλλά και χιονοπτώσεις σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές έπληξαν την Ελλάδα.

ΒΙΝΤΕΟ: Τι άφησαν οι αέρηδες στην Αργολίδα

ΠΗΓΗ : " http://www.argonafplia.gr/argolida/argolida   " 

Μπορεί να μην ταλαιπωρήθηκε η Αργολίδα όπως η Ήπειρος από την τελευταία κακοκαιρία αλλά οι δυνατοί αέρηδες δημιούργησαν αρκετά προβλήματα.